Červencové snažení 2018

463
1.7.18 21:24

Červencové snažení 2018

Ahoj holky :mavam:. Je tady nějaká, která se chce taky snažit od Července? Já už bych chtěla, od Května neberu HA, zatím mám cyklus rozhazený a není jisté, zda nám to půjde, protože před týdnem mi doktorka řekla, že nemám ovulaci, jsem z toho trošku vyděšená, ale zároveň věřím, že nám to půjde a zlepší se to :). Sice je tady ještě možnost, že se mi to vrátí do starých kolejí a to tak, že před užíváním HA, kterou jsem mimochodem brala 8 let jsem měla úplně totálně rozhazeny cyklus, jednou menses přišla, pak zase ne :roll:.

Jak jste na tom vy? Máte to podobně?
Jak dlouho jste brali HA? Čekám jakékoliv Vaše zkušenosti, trable, atd…a všem moc přeji, aby Vám to miminko šlo bez problémů a hlavně ve zdravi :* a bez psychického naporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.7.18 22:39

My už se "snažíme " od cca unora. Vysadila jsem v lednu. Zatím nic.. ale nikam nespěchám, natlacime na pilu. Hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
191
1.7.18 22:46

Ahoj, já teda nepatřím do kategorie snažilek, za necelé 3 týdny mám termín porodu, ale i tak bych ti ráda přispěla malou radou, aby se brzy miminko zadařilo. Po tolika letech užívání HA bych určitě zkusila užívat Gynex, přírodní kapky. Mojí ségře to po 10 letech braní HA nastartovalo pravidelný cyklus a tvrdí, že tu ovulaci doslova cítí. Kdysi měla MS dost nepravidelnou. I mně ke druhému dítěti asi napomohl Gynex. Měla jsem dost nepravidelné cykly. Jinak doporučím zdravější životní styl, užívání kyseliny listové a pořád si v životě hledat i jiné podněty a zábavu, než se jen upnout na miminko a testování ovulace. Ale ono se to snadno řekne, já vím… V každém případě ti budu moc držet palce, ať se zadaří co nejdřív (i bez těch kapek)!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.7.18 23:00

@Anne87 všechno je velká pravda, kdyby to tak šlo jak se to lehko říká :( . Psychika je mocná, ale snažím se být co nejvíce v klidu, tak uvidíme.
Moc děkuji za rady a za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
1.7.18 23:01

Snažíme se už od polovina května, výsledkem byl zatím akorát tak dlouhý cyklus 44 dní, dnes jsem 5DC, v týdnu od 9. se mi snad podaří navštívit moji dr., tak uvidíme, ha vysazena minulé léto, střídají se mi cykly - ms nepravidelná, jednou delší cyklus, pak krátký… od března beru listovku… ale nechci to nějak hrotit, spíš se o prázdninách zaměřím na sebe - cvičení, seberealizace v práci a tak… no a uvidíme, miminko snad přijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.7.18 23:03

@Eule přesně takto jsem to měla před užíváním HA, snad se to zlepšilo, ale zatím tento první měsíc nic moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
2.7.18 10:46

Ahoj holky, já se k vám s dovolením přídám. My už se snažíme od loňského září, ale zatím nic :roll: Takže jdu příští týden na konzultaci na gyndu, protože už to chci začít řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
2.7.18 10:51

Tak my už tomu necháváme volný průběh od podzimu a také zatím nic. Posledních pár cyklů už tedy zkoušíme usilovněji. Ale já jsem ani nic jiného nečekala, protože se snažíme o třetí a už s druhým to nebylo vůbec nic snadného. Oproti tomu první se podařilo za 5 měsíců, takže ještě celkem pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
2.7.18 21:14

@phedr brala jsi předtím ha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
2.7.18 21:55

@Toma18 Brala jsem jí skoro 10 let, ale kvůli zdravotním důvodům jí neberu už dva roky. Já mám cyklus pravidelný a podle bazální teploty u mě ovulka probíhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
3.7.18 10:15
@Toma18 píše:
@phedr brala jsi předtím ha?

Jinak abych tě uklidnila, já mám cyklus 24-25 dní, takže kratší jako ty. Na začátku jsem se taky bála, že nemám ovulaci, proto jsem vlastně začala měřit bazální teplotu. Jinak na srovnání a ustálení cyklu jsou dobré bylinky, já jsem nejdříve brala 3 měsíce Probuzení šípkové princezny a MS se mi hezky ustálila. Teď během snažení jsem zkoušela i Gynex, ale na mě nějak neměl účinky. Ale mě to snažení ze začátku spíš stresovalo, takže jsem se propracovala až k hormonální józe (trpím na migrény a tohle zabralo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
8.7.18 20:31

Tak jak se daří, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.7.18 22:30

@geileenka noo oo zatím pořád stejný. Taky se snažíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
8.7.18 22:39

@Toma18 Jj, blíží se období testování :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.18 22:43

Já jsem začátkem května podstoupila revizi v 11tt :-( včera jsem měla dostat druhé měsíčky a nic…až odejdou, tak se chceme začít znovu snažit…takže červenec - srpen, podle toho, jak to půjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí