Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, je pozitivní až dnes ?? 5 dní nebyl sex, bude stačit dnes večer a třeba ještě zítra ?? Děkuju moc, Lucka
Ahoj držím moc palce, taky mám doma dvouletou, která se nám povedla třetí měsíc od snažení, teď se snažíme o druhý a moooc už potřebuju miminko ![]()
@17.slunicko tak to moc děkuji
já už nevím co s tým
jen to, že prvně močák teď ta mykóza a bůh ví co dalšího by v tehu moc být neměla no
@nunyqq teď vidím fotku mě to přijde jako pozitivní test
ale já tady s těma noc zkušenosti nemám
nemáš náhodou obyčejný klasickou tyčinku?
@LucieaVaneska ano máš pozitivníja si myslím , že klidně stačí i zítra ![]()
@Martina 94 je to antibiotikum na předpis…mela jsem ty zanety pomalu kazdy mesic, tak mi prakticky preventivne vypsal baleni, kdyby to prislo (coz je spatny pristup).
@LucieaVaneska vítam te mezi nami
a v jake jsi tedka fazi? Snazeni nebo testovani?
@Slunicko18598 ahoj a děkuju za přivítání
teď je fáze snažení, dělala jsem si tři dny ovulační test, včea pozitivní, ale sex nebyl a dnes ještě víc pozitivní, tak snad se večer zadaří, břicho už mě docela bolí, tak se modlím, abychom to neprošvihli jako minulý měsíc ![]()
@LucieaVaneska tak dozfam ze to vyjde! Ja jsem taky ve fazi snazeni tak muzem pak tedtovat spolecne ![]()
@Slunicko18598 jéé tak to určo můžeme
já se po minulém měsíci zařekla, že nebudu testovat dřív, než 10 DPO…těch vyhozených testů a zklamání a to jsem tušila, že jsme to prošvihli ale furt to ve mě hlodalo
Tak testy jsou sice nakoupené, ale fakt to musím vydržet ![]()
@LucieaVaneska ja budu az ke komci mesice tak uvidime ![]()
Jak naivni jsem byla kdyz me bylo treba 14 tak jsem si myslela ze proste clovek otehotni hned po prvnim sexu kdyz se nebude chranit
tak naivni ![]()
@17.slunicko aha no já neměla každý měsíc ale tak jednou dvakrát do roka no a zrovna teďka
a to mám rixt na gynde?
Tak holky, kdo taky plánuje o víkendu zastrašovat MS?
dnes si ještě koupím testy, ať jsem vybavená a připravená. kéž by se zadařilo ![]()