Vyvolávaný porod. Vaše zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3133
10.7.12 20:42

Já si o něj řekla kolem třetí odpoledne a malej se narodil v šest večer. Ale už asi dvě hodiny se mě PA ptala, zda ho nechci. Ovšem já si hrála na hrdinku… :P :P :P Tak to asi záleží na rodičce, podle bolestí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
10.7.12 20:45

No tak snad nebudu nastrižena a zešitá to jedine asi nechci :nevim: No dekuju moc za info, :kytka: :kytka: epidural chci a hodne rychle :mrgreen: snad se mne budou ptát taky kdy ho chi asi hrdinka nejsem co vydrží v bolestech :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
10.7.12 20:47

@irkaska od kolika si rodila? no jo jak si rikala že si se hodne potrhala to bylo asi tou vahou prcka že? :roll: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
10.7.12 20:48

To víš že se zeptají. Mě se ptala PA, hned po tom, co mi zavedla tebletku. Hned ráno v osm.Tak přeju moc štěstíčka a pohodovej porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
10.7.12 20:48

Ahoj holky, celou diskuzi jsem nečetla. Mě vyvolávali taky porod oxytocinem, rodila jsem 36 hod, z toho nějakých 28 hod kontrakce po 1-2 min. Epidurálu jsme se bála a asi by mi ho ani nedali kvůli krvi a nakonec jsem si na něj ani nevzpomněla a porodila i bez něj, i když to strašně bolelo.Ale samotné tlačení zase vůbec nebolelo a kamarádka mi říkala, že když jí při tlačení epi vypnuli, tak ten tlak hlavičky byl hrozný, když před tím nic necítila :nevim: Vodu mi prasknuli hned ze začátku, ale porod to nerozjelo a neotvírala jsem se, děloha nepracovala :( Snad to bude příště lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
10.7.12 20:49
@irkaska píše:
To víš že se zeptají. Mě se ptala PA, hned po tom, co mi zavedla tebletku. Hned ráno v osm.Tak přeju moc štěstíčka a pohodovej porod.

Dekuju moc :kytka: :kytka: no zitra uvidim co a jak na kontrole :andel: Takže si rodila od 8hod ráno a večer v 18hod byl malej na svete :roll: :roll: no to se teda zda dlouhe a po celou dobu jen ležíš a čekáš jo? :roll: hm.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
10.7.12 20:51

Mala si u sebe manžele? pritele? :think: :think: aby si se nenudila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
10.7.12 20:51

Tabletku mi zavedla v osm. A takový větší bolesti začaly asi kolem poledne.Od dvanácti do tří už to bylo celkem slušný a pak kolem třetí jsem si řekla o ten epidural a dobrý. Malej se narodil v šest. Ale já ho tlačila asi hodinu a půl, byl velkej a nechtěl sestupovat potvůrka. Pak mi kapičku doktorka zatlačila na břicho a šup a byl venku.Byl teplej jak radiátor, byl to skvělej zážitek, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
10.7.12 20:52

Jo, jo měla. Ale řekla jsem mu, ať přijede až kolem poledne. Dopoledne jsem si četla a čekala na to pravý ořechový… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
10.7.12 20:56
@Lenula-xy píše:
Ahoj holky, celou diskuzi jsem nečetla. Mě vyvolávali taky porod oxytocinem, rodila jsem 36 hod, z toho nějakých 28 hod kontrakce po 1-2 min. Epidurálu jsme se bála a asi by mi ho ani nedali kvůli krvi a nakonec jsem si na něj ani nevzpomněla a porodila i bez něj, i když to strašně bolelo.Ale samotné tlačení zase vůbec nebolelo a kamarádka mi říkala, že když jí při tlačení epi vypnuli, tak ten tlak hlavičky byl hrozný, když před tím nic necítila :nevim: Vodu mi prasknuli hned ze začátku, ale porod to nerozjelo a neotvírala jsem se, děloha nepracovala :( Snad to bude příště lepší

36 hodin???Chudinko. Já myslím, že to je hodně i o tom personálu. Já se teda na štěstí otvírala v pohodě. A nám na štěstí oxytocin pomohl.Ale jak mi ho přidávali, to bylo maso… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
10.7.12 20:59

Epidural pri tlačení vypnu?? no co píše lenula xy nemohu číst :,( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
10.7.12 21:04

Já jsem nechtěla nikoho strašit holky, u nás všichny ženské v rodině vůbec nevěděly, že rodí a já toto, s tím jsem taky nepočítala, ale říkala jsem si, že já s mým štěstím krásný porod mít asi nebudu a ono toto.Ale těším se moc na další, jaký bude a tentokrát si to víc pohlídám a uvidíme. S tím vypnutím u tlačení nevím jak to je, to mi říkala ta kamarádka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
10.7.12 21:08

@Lenula-xy No čučím na tvuj príbeh ale klobouk dolu že si to statečne vydržela a bez epidurálu :kytka: :hug: No ja jsu prvorodička a mam bobky ale teším se, snad to hned budu mít za sebou ono se ríka že se nema na nic tešit, a ja jsu stresovana, ale budu aspon trochu v klidu, a proč to tak dlouho teda trvalo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
10.7.12 21:08

Jo, jo rodila jsem od osmi do večera do šesti. Nevím o tom, že by mi ho vypli. Možná nějak sníží dávky, nevím, ale jak můžeš tlačit tak je to fajn.
No čekala jsem dopoledne, to byla docela nuda.Ale pak už jsem se tak nenudila.Pak tě chodí častěji kontrolovat a tak a neustále točí monitor a s tím se moc dělat nedá, jak je člověk neustále napojenej. Neboj, není to nic hroznýho. A na Obilňáku budeš spokojená. PA mi říkala, že myslí, že kolem třetí by mohlo být hotovo, ale bylo až v šest. Pokud ti porod budou vyvolávat tam, tak to nebude tak dlouho trvat, neboj. Pokud se budeš otvírat, tak to bude šup, šup. A pokud by jsi se neotvírala, myslím, že by tě nenechali tak dlouho trápit. Fakt jsou tam profíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
10.7.12 21:10

Víš on porod je opravdu hodně o psychice. Buď v pohodě a mysli na to, jak miminku pomáháš na svět a uvidíš, bude to fajn. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí