Vyvolávaný x spontánní porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
10.1.13 19:59

@Mičule kdyz to nastoupi prirozene, tak je to polehoucku pomaloucku, proste pojedes trochu s rezervou, kdyby bylo hnusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.1.13 20:02

Já měla jen vyvolávaný, od začátku bolestí 25h, od odtoku plod vody 14h..
neboj se toho, při nejhorším si zavoláš sanitku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
10.1.13 20:05

Díky holky. :kytka: no sanitka by byla asi zážitek. ale to si ráda odpustím :D
nějak to zvládnem, snad nebude ladovská zima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.1.13 20:07

@Mičule a vy bydlíte někde na samotě u lesa, že tak stresuješ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
10.1.13 20:08

@Mičule první porod jako prvorodička 8hod a druhý od píchnutí oxytocinu asi hoďka, ani nevím, bylo to tak rychle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
10.1.13 20:11

Porod ovlivňuje tvá psychika, pokud budeš mít strach, můžeš rodit dlouho, prostě to dítě nepustíš ven. Já rodila první lehce a rychle - 6hod, druhé s nepravidelnýma kontrakcema 12hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
10.1.13 20:13

@berry4 no skoro doslova :D k hranici města to máme vzdušnou čarou pár desítek metrů. jenže bydlíme ve svahu, k hlavní silnici asi 200m do prudkého kopce po soukromé (v zimě neudržované) silnici. takže k baráku se autem nedostanem- záleží prostě na počasí. už ta představa jak funím s kontrakcema do toho kopce, vleču za sebou dítě a tašku na krku… :lol: děsivá představa. ale samozřejmě může počasí ukázkové. tak či tak, nějak se tam dostat musím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
10.1.13 20:16

No já měla zatím jen vyvolávaný - o půl 8 tableta a ve 13:05 byla malá na světě, takže bych řekla, že taky rychlovka, ale pevně doufám, že ten druhý už půjde sám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.1.13 20:18

@Mičule to dáš :lol: Heled´já u drhého porodu ještě 4 hod. před porodem odhrnovala sníh přede dvěma domy, předtím 2 hod. procházka, apsoń se ti to pěkně posune, určitě nepojedeš do porodky s hlavičkou mezi nohama, nedělej si z toho bubáky, druhý porod bývá většinou mnohem pohodovější. Tak klid a nech to na přírodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
10.1.13 20:22

Díky holky všem. :hug:

no na přírodě to nechám ráda. když to půjde, ještě se může opakovat první scénář, že? :lol: zas by to bylo na jistotu :mrgreen:
ale já právě doufám v ten spontánní. chtěla bych si to „užít“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
10.1.13 20:47

Teda to jste mě holky překvapily, protože kdykoliv někdo vyprávěl, že měl vyvolávaný porod, tak to prý trvalo dlouho. Třeba kamarádka měla vyvolávaný porod snad 2 dny :( Teda od zavedení první tablety po porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
10.1.13 20:52
@andreiika píše:
Teda to jste mě holky překvapily, protože kdykoliv někdo vyprávěl, že měl vyvolávaný porod, tak to prý trvalo dlouho. Třeba kamarádka měla vyvolávaný porod snad 2 dny :( Teda od zavedení první tablety po porod.
:D a teda pokud bych počítala od prasknutí vody, tak myslím nějak 1,5 :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6886
10.1.13 21:28

Já měla vyvolávaný od první kontrakce 3,5h. spontální 5,5h. ale zase ty první dvě až tři hodiny ty kontrakce byli pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.1.13 09:00

Snad tě uklidním... :-)

Ahoj, snad tě uklidním, když zcela po pravdě napíšu, že mám za sebou 2 porody, oba nevyvolávané, první trval 2,5 nebo 3,5 hod. - už si nepamatuju přesně, jestli začal ve 2 ráno nebo ve 3 - je to už 11 let…
A druhý porod trval 17,5 hod. Diví se tomu i porodní asistentky, ale prostě to tak je.
Zítra nastupuju na vyvolání porodu, sice jsem ve 39. TT, ale mám těhotenskou cukrovku, tak prý nesmím přenášet, tak z toho mám zase osypky já, bojím se vyvolávaného porodu, že prý je horší než přirozený. No a kdyby měl ještě k tomu trvat déle, než ten druhý, tak tedy fakt nevím… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
22.1.13 19:23

Já mela oba vyvolávané, 22 a 12 hodin- ale kontrakce ne po x minutach, ale v kuse. Takze humus. Radši víc hodin, ale klasicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí