Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Dobrý den naskytla se mi brigáda,
u české pošty roznášet předplacené noviny a šasopisy,
nebo pracovat jako výživový poradce pro zdravý životní styl ve welnes studiu.čekaji mě oba pohovory, roznos novin by mi nevadil je to jen na část. uvazek.
ale z toho zdravého životního stylu…bez praxe???bylo to v inzerátě.
mám obavy aby to nebyl zase nějaký ten prodej kosmetiky nebo přípravky na hubnutí a smlouvy atd…JE TU PROSIM NĚKDO KDO PRACUJE JAKO výživový poradce, nebo jako doručovatel novin??/ne doručování pošty/
Jsem doma an rodičáku tak bych za brigádu byla ráda. Doted jsem na brigády měla smůlu a ted se mi naskytnou dvě.
obojí je na částečný ůvazek. nevím na který pohovor mám jít, obě místa mají bohužel konkurz ve stejný den i čas.
poštu…je to tvrdá práce-pokud nemáš auto, šance že to bude povo je malá. ten porace je na tuty podvod.
Tak to je dobrý, jestli se potřebuješ na cokoli zeptat okolo tý pošty tak se ptej. Já jsem do nedávna dělala vedoucí doručovatelům novin na poště, než jsem šla na rizikové těhu. Měla jsem na starosti úplně vše, včetně přijmání nových lidí. ![]()
@Denis11 jíí to je bezva tak ja se zeptámám pokud můžu když někdo onemocněl a nebo chtěl odjet na dovolenou, cokoliv. musel si najit sám náhradu nebo si hledala ty? budu noviny rozvážet na kole naši vesnici. začínám od června ted musim doložit že beru rodičák a že mám čistý tr. rejstřík a pak podepíšeme nějakou dohodu.
tak jsem ráda alespon za nějakou brigádu peníze potřebuji, netušim kolik bude novin a časopisů to mi zatím neříkaly máme tu 250 domů tak uvidím. pochopila jsem že platí 2h deně-
ale říkám si jak to bude když bych ja onemocněla nebo mé děti a já nemohla roznést noviny.tedy doufám že se nemocím vyhneme.
@Anonymní píše:
@Denis11 jíí to je bezva tak ja se zeptámám pokud můžu když někdo onemocněl a nebo chtěl odjet na dovolenou, cokoliv. musel si najit sám náhradu nebo si hledala ty? budu noviny rozvážet na kole naši vesnici. začínám od června ted musim doložit že beru rodičák a že mám čistý tr. rejstřík a pak podepíšeme nějakou dohodu.
tak jsem ráda alespon za nějakou brigádu peníze potřebuji, netušim kolik bude novin a časopisů to mi zatím neříkaly máme tu 250 domů tak uvidím. pochopila jsem že platí 2h deně-
ale říkám si jak to bude když bych ja onemocněla nebo mé děti a já nemohla roznést noviny.tedy doufám že se nemocím vyhneme.
No u nás to bylo tak, že jsem náhradu musela zajistit já jako vedoucí, ale je pravda že podmínky jsou teda uplně jiný na vesnici kde rozvážíš na kole nebo autem a jiný v centru prahy.. u nás jsou rajony celkem krátky, ale protože tam je hafo novin..samý firmy, právníci a tak, který to berou ve velkym..Bud mi to vzal jiny dorucovatel ke svymu okrsku a mel placeno tim padem 2× tolik nebo jsem na tohle měla „náhradníky na telefon“, který zaskočili když jsem potřebovala. Měla jsem pod sebou cca 35lidí, který jsem korigovala.. Budeš pracovat na DPP možná na DPČ..u nás to bylo na DPP, ale ted jsem se tam stavovala na návštěvu a řikali mi, že všem chtěj tu smlouvu předělat na DPČ což je pro ně ale strašně nevýhodný..ale můžeš na DPP oddělat jen 300 hod, což máš cca za půl roku vyčerpaný a pak musíš řešit co dál..na DPČ můžeš pracovat furt, ale pak si defakto vyděláš mín, protože musíš odvádět zdrav. a soc. nebo tak nějak..
A Ano platí se 2hod. denně nehledě nato, kolik odneseš novin..Ale jestli to máš dělat na kole, tak si myslim, že těch novin asi mít moc nebudeš, protože jak by jsi to na to kolo asi pobrala že jo..leda že by ti to rozvezli poštaci autem na určený místa a ty si to tam vždycky vyzvedla a jela dál..:-) U nás to taky balo, protože do vozejku to kolirát neměli šanci naložit, když národní knihovna měla třeba 40ks novin..
Jako já chci taky jít doručovat noviny až se malej narodí, ty dvě hodky denně a nějakej tisíc k tomu v poho… ![]()
@Denis11 oni chtěly vyloženě at jsme na rodičáku at oni nemuseji odvadět nikam nic, tak jsem pochopila že snad na DPP opravdu nevim abych neměla po pul roce po brigádě uvidím jdu tam doložit doklady během týdne tak uvidim řikal když jsem na rodičáku tak za 2500 měs.
@Anonymní píše:
@Denis11 oni chtěly vyloženě at jsme na rodičáku at oni nemuseji odvadět nikam nic, tak jsem pochopila že snad na DPP opravdu nevim abych neměla po pul roce po brigádě uvidím jdu tam doložit doklady během týdne tak uvidim řikal když jsem na rodičáku tak za 2500 měs.
No na DPP opravdu můžeš oddělat jen 300hod za rok, pak by jsi musela přejít na DPČ..No uvidíš no..
@Denis11 ahoj tak už to mame sepsane na na DPč tak pracovat mužu neomezeně a i jak budu chtit volno jak pojedu na dovču tak za mě zaskočí prý ten pán co to dělá ted.
nemusim odvadět nic jsem na rodičaku a plat říkal stejnej jak jsem psala.
v týdnu těch novin moc neni co jsem koukala a patek sobota je toho víc.
@cvrcek 1906 jj vstávání mi nevadí jsem ráda že to budu mít doma.,diky za info.