Vzdor? Nebo dělám chybu já?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Táta Pavel
10.8.12 22:21

Nečetl jsem příspěvky, tak nevím, jestli to někdo nepsal - ale podle mě tomuhle dítěti pomůže zaměstnání. Musí mít pořád co dělat. Náročného, důležitého. Musí najít pro sebe nové místo v rodině, zatím zastává roli dítěte, ale ne nejdůležitějšího. A hlavně, více volnosti, nechat ji dělat co nejvíce věcí, které neohrožují její zdraví či brášky. Neřídit její aktivity, ale nechat ji tvořit svůj program sama. Minimum pokynů.

• Citovat
  • Upravit
26574
10.8.12 22:31
@Anonymní píše:
@Nelluška to si říkám furt, nebudu křičet, ale pak to nedám. Jsem trochu cholerik po tátovi, bohužel :zed: Myslím si, že mám i nějakou depku a pak mi lehce ujíždí nervy. Druhé těhu otřesné, bez hlídání, porod byl horor, když jsem nedávno slyšela ozvy nějakého miminka, zalily se mi oči slzami a zdrhla jsem. Od porodu furt sama. Až ted měli tu dovolenou naši a manžel. No já jsem v květnu lehla s páteří, a na fyzio mi naordinovali méně stresu. opichy a rehabky, hahaha, no za 14 dní jdu ke svému cvokaři, chodim tam již léta, neberu nic, ale myslím, že mi teď napíše doktorka koňskou dávku :lol:

Tak to je noční můra, druhé dítě se narodí v říjnu, malé jsou budou tři, ted se těší, se ségrou soustavně povídá. Ale co bude dít potom, nikdo nedokáže odhadnout. :nevim:
Pokud chceš, napiš mi SZ, nabídnu ti pomoc(viz můj pdopis) s emocemi (depresí, sebeovládáním) pro tebe a případně i pro holčičku. Není potřeba jen čekat, že se to zlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.12 23:29

Jako je mi jasné, že je to vzdor, žárlivost a temperament naší milejdy do kupy, ale bude to asi i mnou, za toho půl roku co jsem v tom shonu sama mi asi tečou kolikrát nervy z věcí, ze kterých by mi normálně netekly. Takže mi návštěva odborníka pomůže a možná i jí. :nevim: Každopádně moc Vám všem děkuji. Vím teď, že moje jediná chyba (doufám) je v tom, že sama jsem hodně předrážděná. :hug: Děkuji za rady, vzala jsem si je k srdci.

Jenny tebe mám v merku už dlouho a furt to nevím proč odkládám, jednou jsem ti už už psala, ale byla si na dovči :lol:

• Citovat
  • Upravit
3641
11.8.12 08:23

Mám doma něco podobného a obzvlášť, když se vrátí od babičky. Dnes opět odj+íždí, tak už se dopředu bojím co bude :(
Ale hodně doporučuju knížku Respektovat a být respektován. V hodně diskuzích jsem o ní četla a nějak tomu nepřikládala váhu, ale když už jsem byla opravdu zoufala, tak jsem si ji koupila. Zkus to. Nejde mi teda dodržovat vše co je v té knížce, ale určité věci opravdu pomáhají, mám vyzkoušeno.
Držím palce a pevné nervy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
11.8.12 15:00

Anonymní, na MD či RD je převážně 80 proc. maminek na „všechno“ sama když chlap chodí do práce a je doma pár hodin mimo spánek, těžko nejak výrazně vypomůže - ale jsou i tací, co přijdou z práce a mají druhou směnu doma to je těch 20proc. Těžké ti to příjde teď bo je toho moc najednou, a děti mají "blbý "věk, za půl roku za rok-dva, to bude pohoda.

• Citovat
  • Upravit
97
1.6.13 13:01

Ahoj zakl. zatím jsem nečetla celou diskusi, jen tvůj příspěvek. Chci ti říct, že ti tak moc rozumím. Já mám 2 letýho chlapěčka, máme spolu velmi pevný vztah, od porodu jsem s ním, nepučuji a nedávám (jen tátovi ).Hodně se mu věnuji od malička a jsem na něm hodně upnutá a on na mě. Je stále kojený a jak píši máme hodně moc citový vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí