Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lentilka666 Jestli te opravdu zajima, co s tebou porod v intimnich mistech muze udelat, vyhledej si tady v diskusich tema cystokela a rektokela… Preju ti, aby se te to netykalo. Ja se tve otazce nedivim, myslim ze je spravne o sobe premyslet, znat mozna rizika a mozne nasledky. Ono se o tech vecech moc nemluvi a dle meho nazoru je to chyba.
@Lentilka666 píše:
Aha tak ze ohromne dekuju az na to ze prace mam az az a myslela sem ze kdyz se clovek zepta, muze dostat slusnou odpoved
P. s nemyslim si ze budu jedina na svete ktera premysli nad tim jak bude nebo vypada v tehle oblasti poporodu. Zadna zenska asi nechce byt ve 20 mezi nohama jako v 50 a to ani po porodu, tak jestli se najde nekdo s inteligentni odpovedi budu rada
Neboj, vrátí se to do normálu ![]()
Všechno kolem toho bude jako dřív, i postava ![]()
@MarkétkaBeruška ke mě to máš kousek tak šup
stejně se mě nechce nic péct ![]()
k tématu, já jí mam stále stejnou, ani jednou jsem nerodila spodem
ale jinak bych se zase tak moc nebála, pokud se moc nepotrháš
, jinak se to bude hojit nějakou dobu, jen bych si jí moc nezkoumala těsně po porodu
ale do šestinedělí by vše mělo být zahojené ![]()
@Lentilka666 ahoj. Ono vazne zalezi na spouste veci… Hlavne se neboj!
No ja byla taky zvedava - jak jinak, jsem zenska
, byla jsem sita.
Jukla jsem se a zdesila! Manzel taky juknul a desne chvalil pana doktora, jak krasne mi to zasil - no nevim ![]()
Nicmene za nejakou dobu vazne nejde ani najit, kde ty stehy byly…
Manzel si nestezuje… Jak by mohl. Je rad, kdyz ji vubec nekdy „vidi“
![]()
Těsně po porodu až v šestinedělí bude vzhled jinej. Barva je tmavší, vše víc rozšířené, ale normálně se to vrátí do normálu.
něco pro to samozřejmně udělat jde, ale chce to víc času než pár dní před porodem. Masáž hráze, EPINO. No hodně záleží na rozsahu poranení a nástřihu. Ty dvě věci výše jmenované mohou tomu zabránit…jeslti to ještě čteš.
@Ednulka píše:
V posledni dobe se zde nektere matky zachovuji hur od slepic! Lentilko…ja si pred porodem taky pripadala oskliva, nevzhledna, ale po porodu si se sitim pan doktor dal praci a jsem dole fakt moc krasna![]()
![]()
uplne, ale opravdu uplne jina. Zalezi hlavne na doktorovi, jak te sesije. A mimochodem jsem - podle manzela - velmi uzka
Koukneš dolů a vidíš princeznu Jasněnku, ne?
Já teda nevím, ale do zrcadla koukám na obličej a vlasy, když se češu ![]()
@Lentilka666 Každý se mění a to i každým porodem, je to běžný proces, já měla vlnité vlasy, po porodu se mi vyrovnaly, zuby jsem měla bez kazů, po dvou dětech mám asi 6 plomb, sem tam i strie, ale to je pořád vyvážená hodnota za nový život, jako Lolita nejde vypadat navěky, ale ničemu to nevadí a věřím, že se ti tyhle starosti změní ![]()
@Lentilka666 píše:
Dobrý den, jsem docela mladá rodička a za pár dní mám termín..nyní mě ale začala trápit otázka jestli mé přirození bude ještě někdy po porodu vypadat stejně( barva, tvar, vzrušivost) popřípadě jestli tomu mohu nějak pomoci a jaké změny zůstanou? Nyní si připadám dost nevzhledná a nepřitažlivá, děkuji za odpověď
u mě se nic nezměnilo, a sex nás baví jako dříve. Já se spíše bála, že budu taková „vygajdaná“
, ale opak je pravdou. Jakobych nikdy nerodila
Bude to v pohodě, uvidíš ![]()
@Lentilka666 píše:
Dobrý den, jsem docela mladá rodička a za pár dní mám termín..nyní mě ale začala trápit otázka jestli mé přirození bude ještě někdy po porodu vypadat stejně( barva, tvar, vzrušivost) popřípadě jestli tomu mohu nějak pomoci a jaké změny zůstanou? Nyní si připadám dost nevzhledná a nepřitažlivá, děkuji za odpověď
já nevím, čím jsem starší, tím jsem asi blbější..já si ji nevyfotila před prvním, během těhotenství ani po…teď po druhém ani nemluvím. Vlastně nevím, co tam dole mám ![]()
@kozisek píše:
![]()
![]()
já nevím, čím jsem starší, tím jsem asi blbější..já si ji nevyfotila před prvním, během těhotenství ani po…teď po druhém ani nemluvím. Vlastně nevím, co tam dole mám
Pokud tam nejsou varlata, pak je to v normě ![]()
Záleží, jak tě zašijou
Mně sešili jak starou fusekli, tak až chlap odveze železo do sběru, budu muset na plastiku ![]()
@Eeliskaa píše:
Proc tady zasekavate diskuzi svyma prispevkama mimo tema? tak si piste soukrome zpravy, nechapu co je na otazce jak bude vypadat prirozeni po porodu tak strasne hloupeho, normalni otazka holčina se chce normalne zeptat na to, co ji zajima me na tom neprijde nic divnyho, hloupyho ani trapnyho spis tady ty vase plky pubertacek
podle mě takové „zasekávání“ bývá snad ve všech diskuzích.. Netřeba komentovat nebo řešit ![]()
Zdravím,
všechny OT příspěvky jsem smazala. Prosím dodržujte téma diskuze tak, jak bylo založena. V opačném případě je diskuze naprosto nepřehledná a nikomu neposlouží. Pokud pro zakladatelku nemáte radu či nemůžete přispět konstruktivním dotazem, najděte jinou diskuzi. K popovídání slouží soukromé skupiny nebo chat.
Hezkou neděli,
Monika