Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Vím, že diskuzí na téma prsa už je tady víc, ale zajímalo by mě konkrétně, jestli se vám vzhled pokazil už v průběhu kojení, nebo až po. Kojím osmý měsíc, zatím prsa vypadají celkem v pohodě, i když jsou „vypitá“, tak by mě zajímalo, jestli se mám radovat
, nebo pohroma nastane teprve až kojení ukončím. Díky za příspěvky
Ja myslim ze nejvic zalezi na tve velikosti prsou. Mensi prsa vypadaji vetsinou i po kojeni dobre. Nekomu se po dokojeni zmensi. Velka prsa to je kapitola sama pro sebe.
@Melkorka Mě se zdají vytahaný, ale manžel říká, že ne… tak nevím. Momentálně kojím 11 měsíční dítě (druhé) - tzn. už nekojím tolik a velikost podprsenky mám 75F.
Během kojení jsem měla obří prsa zvětšili se asi o 2-3 čísla. Velká prsa mám i tak.
Pokojení velká zůstala vratili se zpět do původní velikosti, jen změnili stanoviště
ale zas tak hrozný to není. chvíli trvalo naž jsme si zvykli.
@tina1979 píše:
Ja myslim ze nejvic zalezi na tve velikosti prsou. Mensi prsa vypadaji vetsinou i po kojeni dobre. Nekomu se po dokojeni zmensi. Velka prsa to je kapitola sama pro sebe.
to nemusí být pravda - kamarádka má jedničky a po dokojení jí z nich zbyly jen takový dva pytlíčky bez náplně - psí uši- dvě kůže na sobě..já mám prsa velký -proti ní a po dokojení mám plný prsa sice pokleslý ale je tam hmota..
V těhotenství mi prsa výrazně narostla o x čísel. po nalití to byl konec
pak celkem normoš velikost po srovnání nabídky a poptávky. Po dokojení se prsa zmenšila. Jsou menší než před otěhotněním a jsou měkčí, takže třeba nedrží v otevřenější podprsence. Prostě větší prsa projdou větší změnou.
@jdukolem prave ta gravitace udela u velkych prsou svoje. Ja bych radeji ty prazdne male pytliky, nez ty svoje poklesle 80G.
Já po prvním mi prsa zůstali o velikost větší, ale bez podprdy ale už nevylezu..
kamarádka měla při děcku nějaké E/F a po ukončení kojení má s bídou B a prázdný pytle.. žádný tuk, nic
Já měla prsa vždycky takový pěkně pevný, že bych tužku pod nima neudržela a teď by se tam udržel celej penál
a to teda netušim co bude po kojení druhýho prcka to snad bude celý papírnictví.
@Lussye píše:
Během kojení jsem měla obří prsa zvětšili se asi o 2-3 čísla. Velká prsa mám i tak.
Pokojení velká zůstala vratili se zpět do původní velikosti, jen změnili stanovištěale zas tak hrozný to není. chvíli trvalo naž jsme si zvykli.
Při kojení super, po odstavu dva vypitý pytlíky a ani rok poté se to nezlepšuje
Nejsem hubená, dokonce mám opár kilo víc jak před otěhotněním, alevšechenten tuk se vrazil do břicha a zadku na prsa nezbylo ![]()
@tina1979 píše:
@jdukolem prave ta gravitace udela u velkych prsou svoje. Ja bych radeji ty prazdne male pytliky, nez ty svoje poklesle 80G.
no to je individuální - mě stačí dobrá podprda - mám do ní co dát a je dekolt hezkej, kámoška si vždy dělá psinu že musí do podprdy narolovat a stejně nic.. to si nevybereš.. ![]()
Při prvním těhotenství poskočily tak o číslo na košíčku a deset cm na obvodu. Jak jsem zhubla a dokojila, vrátily se na původních 70G, jen jsou povislá a jakoby „vypuštěná“
Teď v druhém těhotenství se opět nafoukla a předpokládám, že po ukončení kojení se opět vrátím zpět, kde jsme byla. Za mě je nejdůležitější kvalitní podprsenka - ženy často investují do drahých antistriových krémů, které většinou stejně nepomůžou (zde hraje roli genetika), ale aby investovali do opravdu kvalitní těhotenské/kojící podprsenky, to většinou ne. Myslím, že svou podprdu nemít, tak jsem na tom mnohem hůř.
No a když bude jednou hodně špatně, tak si prsa prostě nechám poupravit ![]()
@Melkorka vzhled se trošinku změnil, ale nijak výrazně. Prsa se vrátila +- do původní podoby buď po dokojení nebo po 1. narozeninách dítěte. Prsa mám menší B-C a odkojila jsem 4 děti dohromady nějakých 4,5 roku ![]()