Vzhled prsou při kojení

21
2.6.14 13:00

vzhled prsou při kojení

Vím, že diskuzí na téma prsa už je tady víc, ale zajímalo by mě konkrétně, jestli se vám vzhled pokazil už v průběhu kojení, nebo až po. Kojím osmý měsíc, zatím prsa vypadají celkem v pohodě, i když jsou „vypitá“, tak by mě zajímalo, jestli se mám radovat :D, nebo pohroma nastane teprve až kojení ukončím. Díky za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2767
2.6.14 13:02

Ja myslim ze nejvic zalezi na tve velikosti prsou. Mensi prsa vypadaji vetsinou i po kojeni dobre. Nekomu se po dokojeni zmensi. Velka prsa to je kapitola sama pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
2.6.14 13:04

@Melkorka Mě se zdají vytahaný, ale manžel říká, že ne… tak nevím. Momentálně kojím 11 měsíční dítě (druhé) - tzn. už nekojím tolik a velikost podprsenky mám 75F.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
2.6.14 13:05

Během kojení jsem měla obří prsa zvětšili se asi o 2-3 čísla. Velká prsa mám i tak.
Pokojení velká zůstala vratili se zpět do původní velikosti, jen změnili stanoviště :zed: ale zas tak hrozný to není. chvíli trvalo naž jsme si zvykli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
2.6.14 13:06

Mě příjdou hrozný už teď - jsem v 40.tt :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.6.14 13:06
@tina1979 píše:
Ja myslim ze nejvic zalezi na tve velikosti prsou. Mensi prsa vypadaji vetsinou i po kojeni dobre. Nekomu se po dokojeni zmensi. Velka prsa to je kapitola sama pro sebe.

to nemusí být pravda - kamarádka má jedničky a po dokojení jí z nich zbyly jen takový dva pytlíčky bez náplně - psí uši- dvě kůže na sobě..já mám prsa velký -proti ní a po dokojení mám plný prsa sice pokleslý ale je tam hmota..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
2.6.14 13:07

V těhotenství mi prsa výrazně narostla o x čísel. po nalití to byl konec :zed: pak celkem normoš velikost po srovnání nabídky a poptávky. Po dokojení se prsa zmenšila. Jsou menší než před otěhotněním a jsou měkčí, takže třeba nedrží v otevřenější podprsence. Prostě větší prsa projdou větší změnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
2.6.14 13:08

@jdukolem prave ta gravitace udela u velkych prsou svoje. Ja bych radeji ty prazdne male pytliky, nez ty svoje poklesle 80G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
2.6.14 13:08

Já po prvním mi prsa zůstali o velikost větší, ale bez podprdy ale už nevylezu..
kamarádka měla při děcku nějaké E/F a po ukončení kojení má s bídou B a prázdný pytle.. žádný tuk, nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
2.6.14 13:09

Já měla prsa vždycky takový pěkně pevný, že bych tužku pod nima neudržela a teď by se tam udržel celej penál ;) a to teda netušim co bude po kojení druhýho prcka to snad bude celý papírnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
2.6.14 13:10
@Lussye píše:
Během kojení jsem měla obří prsa zvětšili se asi o 2-3 čísla. Velká prsa mám i tak.
Pokojení velká zůstala vratili se zpět do původní velikosti, jen změnili stanoviště :zed: ale zas tak hrozný to není. chvíli trvalo naž jsme si zvykli.
:mrgreen: dobře napsaný, cítím to podobně… taky je občas hledám u kolen, abych je dala to podprsenky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009

Při kojení super, po odstavu dva vypitý pytlíky a ani rok poté se to nezlepšuje :roll: Nejsem hubená, dokonce mám opár kilo víc jak před otěhotněním, alevšechenten tuk se vrazil do břicha a zadku na prsa nezbylo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@tina1979 píše:
@jdukolem prave ta gravitace udela u velkych prsou svoje. Ja bych radeji ty prazdne male pytliky, nez ty svoje poklesle 80G.

no to je individuální - mě stačí dobrá podprda - mám do ní co dát a je dekolt hezkej, kámoška si vždy dělá psinu že musí do podprdy narolovat a stejně nic.. to si nevybereš.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.6.14 13:15

Při prvním těhotenství poskočily tak o číslo na košíčku a deset cm na obvodu. Jak jsem zhubla a dokojila, vrátily se na původních 70G, jen jsou povislá a jakoby „vypuštěná“ :mrgreen: Teď v druhém těhotenství se opět nafoukla a předpokládám, že po ukončení kojení se opět vrátím zpět, kde jsme byla. Za mě je nejdůležitější kvalitní podprsenka - ženy často investují do drahých antistriových krémů, které většinou stejně nepomůžou (zde hraje roli genetika), ale aby investovali do opravdu kvalitní těhotenské/kojící podprsenky, to většinou ne. Myslím, že svou podprdu nemít, tak jsem na tom mnohem hůř.
No a když bude jednou hodně špatně, tak si prsa prostě nechám poupravit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
2.6.14 13:16

@Melkorka vzhled se trošinku změnil, ale nijak výrazně. Prsa se vrátila +- do původní podoby buď po dokojení nebo po 1. narozeninách dítěte. Prsa mám menší B-C a odkojila jsem 4 děti dohromady nějakých 4,5 roku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková