Obnovení piercingu

47759
31.5.14 13:47

Obnovení piercingu

Před narozením druhého syna jsem vyndala piercing z obočí (asi 2 a půl roku) Co se týká dětí, mám odrozeno, nejmladšímu bude už rok, že bych mu piercingem ublížila je už nepravděpodobné. Chtěla bych piercing zpátky. Slabou naušnici pořád ještě protáhnu, piercing se mi ale nedaří protáhnout. Cítím pod kůží malou bouličku, jako by tam byl jen špunt. Dá se s tím něco dělat doma, nebo musím opět navštívit salon, aby mi díru po piercingu obnovili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3089
31.5.14 13:52

Sice nemám pearcing v obočí, ale po porodu jsem si vracela zpět pearcing do pupíku a byl tam pouze špunt, něříkám že to nebolelo, ale krev netekla, jen se prorazil špunt a roztáhla ta dírka, ale např. dírka v jazyku mi asi zarostla a tam už ho asi nedám, zkoušela jsem to ale bolí to jako blázen a náušnice neleze, znova ale na propíchnutí nepůjdu, ale mrzí mě to, bavilo mě si s tim hrát :lol: takovej zlozvyk pro mě relax :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
31.5.14 14:03

@Maia22 i zavírací spendlik tou dirou protahnu, ale piercing ne a ne tam nacpat :zed: :zed:
Ale ten zavírací spendlik tam vypadá zajimave :think: :mrgreen:

Příspěvek upraven 31.05.14 v 14:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
31.5.14 14:06

Já vracela pod spodní ret cca po 2 letech. Sama jsem to propíchla jehlou, pak tenkou naušnici, pak jsem tam prostě narvala tu původní, bolelo to, ale žádný masakr to nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
31.5.14 14:07

@Bobsh mě tam ty hroty narvat nejdou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
31.5.14 14:10

Ale půjde to, chce to čas a nespichat. Použij naušnici do ucha. Buď pak dej dvě aby se to roztáhlo, nebo nějakou silnější. A když to nepůjde, tak si to nech znovu píchnout. Třeba nos mi obnovit nešel, ta chrupavka už propíchnout nešla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
31.5.14 14:15

@ivana-domca Kup si v lekarne ruzovou jehlu, protahni jazykem, nasad do jehly nausnici a tahni jehlu zpet, melo by to jit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
31.5.14 14:17

@Eemii Ale Ivana má v obočí, já mám v jazyku, ale na to cos popsala fakt nemám :nevim: jen si to představim a div neomdlim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
31.5.14 14:22

Holky já tím protáhnu i jehlu na spojování masa a že je to skoro stejná šíře jako ten piercing, ale ten piercing ani za boha nejde, jestli je to tím, že jehla je rovná a piercing zaoblený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
31.5.14 14:28

Piercing mám hned ten úplně první, ty bananky :think: http://www.piercingate.cz/…oty-pob00183

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
31.5.14 14:29

Zkoušelas to promazat když to tam cpeš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
31.5.14 14:32

@Bejbyy ne, ale před pár vterinama mé to taky napadlo. Dětský olejicek nemám, tak zkusím normální olej :think: To aby čert na koze jezdil, abych to tam nedostala zpátky :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
31.5.14 14:36

@ivana-domca já teda tohle nandávání nesnáším ani po pár minutách, ale pierc v bradavce taky musím máznout, jinak to nedám. Ale já u toho omdlívám :-D
Blbý je že to pak klouže i v ruce, když to nevyjde hned… no bojuj, nezávidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
31.5.14 14:42

Já v obočí, v nosu i nad rtem při protahování piercingu používám na promazání framykoin…takže případný podráždění se tím zklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
31.5.14 14:57

Holky je zpátky :pankac: ale au au :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie