Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Maia22
ten jazyk
?
Já ho z jazyku nevyndavám vůbec…jen když ho chci vyměnit.
Zajímalo by mě, za jak dlouho se ten vpich zatáhne ![]()
@Maia22 tak to jsi dobrá
U mě pokračování až večer, jedno dítko už mám vzhůru. Jinak jsem vycetla, že konec tyčky mám namocit do vosku, nechat zaschnout a to pak pořádně naolejou. Díru na piercing pořádně nahřát, tím by se měla roztahnout. Původně jsem to chtěla pořádně zaledovat, aby to nebolelo, no to bych tomu dala na pr.del ![]()
@Komteska80 Já už jsem ho vrátila podruhý, když jsem si ho vrátila minule to je tak rok zpátky tak mě děsně bolel jazyk že jsem to musela vyndat, ale teď v pohodě. Jinak špunt jsem tam měla za půl roku a teď za rok byl zarostlej trochu i vršek. No použila jsem dětskej calgel co se maže na dásně když jim rostou zoubky
jinak já to vyndala kvůli manželovi protože mu to vadilo při líbání, zajímavý že jinde mu to nevadilo ![]()
@Maia22
tak to ten můj chlap si na to při líbání nikdy neztěžoval, naopak…kolikrát si s tím sám pohrával ![]()
Ani při jiných akcích mu to nevadilo ![]()
Já ho nejspíš vyndám až půjdu rodit, tak snad se mi to za tu chvíli než ho zase nasadim nezatáhne.
Taky si s nim pořád hraju ![]()
Já ho v tý puse nemít, tak bych nevěděla co s jazykem ![]()
@Maia22 @Komteska80 holky a bolí to hojení jazyku hodně? Opravdu je první dny člověk na kasickove stravě, nebo se s tím dá normálně jíst? ![]()
@Komteska80 No můj taky kdysi, ale pak mu to najednou začlo vadit, jenže teď jsme ve stadiu že mě to už ani nezajímá co si o tom myslí, beztak už se ani moc nelíbáme, tak leda pusa bez jazyka a to ostatní je jednou za uherák takže je to vlastně jedno ![]()
@ivana-domca nebolelo, ten jazyk, ale nešlo mi moc polykat, jak je ten jazyk nepohyblivej, tak fakt kaše a pár dní vydržet
@ivana-domca Bolí to když to máš čerstvě píchlý, já jsem teda kašičkovou stravu nejedla, ale je fakt že jsem si vybírala co sníst kvůli tý bolesti to muselo být leda něco extra dobrýho
ale bolí to píchnutí, to mi tekly slzy, ale jinak potom už to neni tak strašný, člověk tak 2 týdny šišlá no
a ještě co si pamatuju měla jsem otlačený patro a spodní dáseň od toho, ale to bylo taky nezvykem, pak už to člověk necítí, spíš má potřebu si s tím pořád hrát, ale je to dobrý na nervy ![]()
@ivana-domca tak já to měla oteklý tak 2-3 dny a fakt jsem pucovala hlavně jogurty.
Ten jazyk mi v tý puse ležel rozteklej jak vorvaň ![]()
Ale třeba můj ex si ho píchal sám a měl ho oteklý jen chvilku a normálně s ním fungoval.
I moje ségra si na to nějak extra neztěžovala.
Asi jak u koho ![]()
@Maia22 to šišlání by mi celkem dost vadilo, by ze mé měl pubertak prču
![]()
Po detech jsem piercing mazla jejich kalciovkou, vyskocil spunt a bylo to ![]()
@Maia22 píše:
@Komteska80 No můj taky kdysi, ale pak mu to najednou začlo vadit, jenže teď jsme ve stadiu že mě to už ani nezajímá co si o tom myslí, beztak už se ani moc nelíbáme, tak leda pusa bez jazyka a to ostatní je jednou za uherák takže je to vlastně jedno