Obnovení piercingu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
31.5.14 16:01
@Komteska80 píše:
máš 3 dítka? :potlesk:
Já mám třetí na cestě a připadám si jak prvnička :mrgreen:

jj, skoro 12 let, 2 a 3/4 roku a skoro rok, všichni 3 jsou kluci ;-) Tak to ti závidím, občas mám pocit, že je mi min. 40 let, ale čím jsou děcka větší, tím víc mládnu, vlasy mám opět obarvene na červeno a teď chci zpátky ten piercing ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
31.5.14 16:03
@Maia22 píše:
@Komteska80 aha tak to jo :mrgreen:
:lol: :mrgreen: on to bez tak nezvládal ani v době, kdy jsme byli ještě aktivní :mrgreen:
Takže piercing v jazyku už by to asi moc nezachránil :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
31.5.14 16:07
@ivana-domca píše:
jj, skoro 12 let, 2 a 3/4 roku a skoro rok, všichni 3 jsou kluci ;-) Tak to ti závidím, občas mám pocit, že je mi min. 40 let, ale čím jsou děcka větší, tím víc mládnu, vlasy mám opět obarvene na červeno a teď chci zpátky ten piercing ;-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak to já mám kluky 13 a 9 a ten prcek taky vypadá zatím na kluka :mrgreen:
A pubertu s nima prožívám…přesně si vzpomínám na sebe, jak to se mnou třískalo a tříská do teď :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
26.11.14 22:48

@Maia22 ahoj, prosiiiiiim, jak si dostala zpět ten pierc do jazyka? Měla jsem ho vyndany cca týden a nejde zpět. Shora trochu jo, ale tím končím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
27.11.14 16:46

@Reinka pokud je to jen týden, tak to musí jít, je to jen stáhlé. Po kouskách, pomaličku to tam narvat ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.10.15 22:07

No me se dirka zatahla asi do tydne po mesici jsem ho davala zpatky ale na spodni strane jazyka se mi hodne stahnul ten bily krouzek takze jsem to musela prorazit.. pak me docela bolel jakzyk.. po case jsem ho zase vytahla a ted ho mam zpatky :D zase protahnute nasilim :D boli boli ale je tam myslim zr to do dvou dni prestane :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
11.8.17 13:35

Ibnova

Prosim pomoc, nemuzu dostat zpět pierc do jazyka je možnost to nejal udělat??? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková