Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj mamči jsem 3.měsíce po porodu a zůstal mi takový ach jo no rpostě velký lalok i když cvičím a snažím se zdravě jíst bohužel semi nedaří a musím dodat že stále kojím poradte jak jste na něj vyzráli vy??? Nejorší je že přítel, když mě vidí vyslečenou zvedá se mu žaludek ![]()
Promiň radu jak se pupku zbavit nemám, jen teda by se mi zvedl asi žaludek z přítele kdyby mi něco takového řekl 3 měsíce po porodu ![]()
@Melindaa píše:
Ahoj mamči jsem 3.měsíce po porodu a zůstal mi takový ach jo no rpostě velký lalok i když cvičím a snažím se zdravě jíst bohužel semi nedaří a musím dodat že stále kojím poradte jak jste na něj vyzráli vy??? Nejorší je že přítel, když mě vidí vyslečenou zvedá se mu žaludek
Mluvící pupek? To je co? A jinak mě by se zvedl kufr z tvého muže.
@Melindaa píše:
Nejorší je že přítel, když mě vidí vyslečenou zvedá se mu žaludek
To ti řekl?
Mě by se teda zvedl žaludek z něj
No to teda.. narvala bych mu do břicha 3kg mimino a nechala ho porodit a pak bych se mu smála jak vypadá..
@lleennttiillkkaa píše:
Mluvící pupek? To je co? A jinak mě by se zvedl kufr z tvého muže.
@Melindaa píše:
Ahoj mamči jsem 3.měsíce po porodu a zůstal mi takový ach jo no rpostě velký lalok i když cvičím a snažím se zdravě jíst bohužel semi nedaří a musím dodat že stále kojím poradte jak jste na něj vyzráli vy??? Nejorší je že přítel, když mě vidí vyslečenou zvedá se mu žaludek
No, tak za to bych mu asi rozbila hubu. Ženská to vše odtahá… a oni jsou pak pánové ještě dotčení. To je mi líto.
No já mám bohužel to samé. Totální lavor, vana, hnus… přetejká to přes plavky, kalhotky, vše, blééééé. Fůůůůůj.
Co mi radila kamarádka (a divila se, že mi to neporadili v porodnici…), - nosit, nosit, nosit pořádný poporodní stahovací kalhotky. Jsou až pod prsa či nad pupek. Hodně to pomůže. Hodně to stahuje a hodně to formuje bříško. Mají je např. v HM. No a pak cvičit, držet stravu… plavat… ale je to běh na dlouhou trať.
držim palec, ať nemáš lavor jak já. Nejsi v tom sama neboj, s lavorem je nás tady moc.
Co to je za chlapa..? Co sakra cekal, ze budes po porodu vypadat jako modelka…fiiha..
jinak co je mluvici pupek..?
Přítel ti doslova řekl, že se mu zvedá žaludek nebo to si jen myslíš?? jestli to řekl, tak uškrtit.
A ty zhubneš a zpevníš časem, vždyť je to teprve pár týdnů…
Ach jo,3mesice je malo, telo se dava az rok dohromady.To co ti rekl tvuj chlap je strasna hnusarna, je to de, bil
.Ale nazev diskuse me pobavil
.To te takto urazi casto? Toto je fakt sila
![]()
@geilens píše:
https://www.youtube.com/watch?…
dík tuhle scénu znám, ale nenapadlo by mě to spojovat s problémem, jako má zakladatelka