Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Ahoj holky je to podle vas tloustka?
dle BMI ještě ne. Dle skutečnosti: záleží na mnoha faktorech, vážím např mnohem víc a tlustá nejsem /mám těžké kosti/ ![]()
@martina.se píše:
dle BMI ještě ne. Dle skutečnosti: záleží na mnoha faktorech, vážím např mnohem víc a tlustá nejsem /mám těžké kosti/
@Anonymní píše:
Trochu oplácanější možná ale vysloveně tlustá podle mě ne. Já měřím 158 a vážím 65 ![]()
Jak píšou holky, záleží na typu postavy, jakou máš kostru, jestli máš svaly nebo tuk…
tebe to trápí?
@Anonymní píše:
záleží na stavbě těla, jak to máš rozložený. Ale při výšce 167 jsem jela do porodnice se 70 kg a to jsem si připadala jak vorvaň.
Zalezi, jak to mas rozlozeny. Pokud mas stihly nohy, pas a velky prsa, tak minimalne na chlapy tluste pusobit nebudes.
To je individuální. Já měřím 175, vážím 60 a žádná hubeňoura rozhodně nejsem.
PS : těžké kosti je mýtus nad mýtus.
Já osobně bych to brala jako oplácanost. Nevím jak vypadáš, takže těžko soudit. Já mám ovšem opačný problém. Važím 50kg a měřím 170 cm. Potřebovala bych malinko nabrat, ale nedaří se..:-( Všichni mi říkali jak po těhotenství naberu, pak to neshodím a bla, bla, bla - jooo, nabrala jsem, ale vše je fuč..Jinak hoky to s těma kostma myslíte vážně nebo je to ironie? To mě vždycky hrozně pobaví ![]()
Boze, tezke kosti se jen rikaji
Zalezi oprevdu na stavbe tela, jestli jsi drobnejsi, tak vazis dost. Jestli mas kostru sirsi tak muzes byt uplne v pohode.
@Ballnejka
já mám blbý kosti - dle dr tlustý a nezlomitelný
tak si dělám srandu, že mám prostě těžkou kostru.. ale je fakt, že vážim víc, jak zakladatelka, ale tlustá nejsem ![]()
@cheekymonkey Přesně tak..Nevím proč to pořád funguje jako klasická obhajoba lidí, kteří jsou zkrátka trochu silnější ![]()