Adipex na hubnutí

Anonymní
27.5.14 20:41

Adipex na hubnuti

Ahoj holky :) prosimvas co si myslite o Adipexu? Sice uz tu nejaka temata jsou, ale starsi a ja bych rada znala vase nazory, nebo spise zkusenosti? Omlouvam se ze pisi anonymne, ale mam tu spoustu znamych.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2841
27.5.14 20:43

8o to nezkoušej to je jed 8o nehazarduj se zdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
27.5.14 20:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky :) prosimvas co si myslite o Adipexu? Sice uz tu nejaka temata jsou, ale starsi a ja bych rada znala vase nazory, nebo spise zkusenosti? Omlouvam se ze pisi anonymne, ale mam tu spoustu znamych.

Špatný :evil: Zhubneš, ale jakmile začneš jíst, nabereš jen tuk a budeš rosol a ještě zmagořenej :cert: dost to působí na psychiku. Poprvé to neudělalo nic, ale podruhé mě to málem odrovnalo, všechno jsem dala pryč a lituju, že jsem radši necvičila a nejedla zdravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
27.5.14 20:46
@Anonymní píše:

kamárádka si myslela, jak krásně zhubne a nakonec skončila v nemocnici. Měla problémy s tlakem, dělalo se pořád špatně-mdlo, v práci sebou sekla. (je zdravotní setsra!) Není to pro každého. A doktor taky jentak nenapíše :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.14 20:51

No jde o to, ze mi je uz doktorka (dietolozka) predepsala a mam je doma..a tak se rozhoduji, zda je brat :/

• Citovat
  • Upravit
4918
27.5.14 20:53
@Anonymní píše:

Velmi nebezpečný přípravek :cert:, nebrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
27.5.14 20:54
@Anonymní píše:
No jde o to, ze mi je uz doktorka (dietolozka) predepsala a mam je doma..a tak se rozhoduji, zda je brat :/

Pak je na zvážení co je nebezpečnější :think: Zda morbidní obezita nebo vedlejší účinky Adipexu, ale to by tě měla poučit dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
27.5.14 20:54
@Anonymní píše:
No jde o to, ze mi je uz doktorka (dietolozka) predepsala a mam je doma..a tak se rozhoduji, zda je brat :/

nechápu jak tohle může předepsat doktor bože to není normální rozhodně nebrat radši cvičit a jíst pravidelně a zdravě :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
27.5.14 20:56

Holky a na zaklade ceho to pusobi? Jako ze pak nemate chut k jidlu nebo to proste odbourava tuk i kdyz se zere jako dosud?

Moje mama to pry brala a byla s tim hodne spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.14 20:57

Doktorka se mi zarucila za to, ze zadne vedlejsi ucinky to nemuze mit. ALE NEJSEM BLBA!! CETLA JSEM SPOUSTU RECENZI :( Ale tak ptam se i vas..pokud s tim mate nektera zkusenost..jsem rada, ze to tady taky vidim :( njn..hold budu muset zabrat..pry to je jako zavislost na perniku :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.14 20:58

@Jolynka Jjj…ma to potlacit chut k jidlu a tim bys mela hodne shodit na pomerne kratkou dobu :/

• Citovat
  • Upravit
49159
27.5.14 20:58
@Anonymní píše:

jestli na tom chceš být psychicky jak blbě vyskákaná veverka tak klidně zobej.. :think:
kamarádka to brala a působila na mě ještě dlouho poté jak pojachtaná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.5.14 20:59
@Anonymní píše:
Doktorka se mi zarucila za to, ze zadne vedlejsi ucinky to nemuze mit. ALE NEJSEM BLBA!! CETLA JSEM SPOUSTU RECENZI :( Ale tak ptam se i vas..pokud s tim mate nektera zkusenost..jsem rada, ze to tady taky vidim :( njn..hold budu muset zabrat..pry to je jako zavislost na perniku :(

jako a hlavně po dobrání je tam solidní jojáč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
27.5.14 20:59

Já viděla, co to dělalo u mé kamarádky a to mi stačilo!-děs. Dostat se mi to do ruky, poletí to hned oknem. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
14210
27.5.14 21:01
@Anonymní píše:
@Jolynka Jjj…ma to potlacit chut k jidlu a tim bys mela hodne shodit na pomerne kratkou dobu :/

Tak to se obavam, ze by mi to nepomohlo, nevim, co by mi dokazalo potlacit chut k jidlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková