Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Ahoj holkyprosimvas co si myslite o Adipexu? Sice uz tu nejaka temata jsou, ale starsi a ja bych rada znala vase nazory, nebo spise zkusenosti? Omlouvam se ze pisi anonymne, ale mam tu spoustu znamych.
Špatný
Zhubneš, ale jakmile začneš jíst, nabereš jen tuk a budeš rosol a ještě zmagořenej
dost to působí na psychiku. Poprvé to neudělalo nic, ale podruhé mě to málem odrovnalo, všechno jsem dala pryč a lituju, že jsem radši necvičila a nejedla zdravě.
@Anonymní píše:
Ahoj holkyprosimvas co si myslite o Adipexu? Sice uz tu nejaka temata jsou, ale starsi a ja bych rada znala vase nazory, nebo spise zkusenosti? Omlouvam se ze pisi anonymne, ale mam tu spoustu znamych.
kamárádka si myslela, jak krásně zhubne a nakonec skončila v nemocnici. Měla problémy s tlakem, dělalo se pořád špatně-mdlo, v práci sebou sekla. (je zdravotní setsra!) Není to pro každého. A doktor taky jentak nenapíše ![]()
No jde o to, ze mi je uz doktorka (dietolozka) predepsala a mam je doma..a tak se rozhoduji, zda je brat :/
@Anonymní píše:
Velmi nebezpečný přípravek
, nebrat!
@Anonymní píše:
No jde o to, ze mi je uz doktorka (dietolozka) predepsala a mam je doma..a tak se rozhoduji, zda je brat :/
Pak je na zvážení co je nebezpečnější
Zda morbidní obezita nebo vedlejší účinky Adipexu, ale to by tě měla poučit dr.
@Anonymní píše:
nechápu jak tohle může předepsat doktor bože to není normální rozhodně nebrat radši cvičit a jíst pravidelně a zdravě
![]()
Holky a na zaklade ceho to pusobi? Jako ze pak nemate chut k jidlu nebo to proste odbourava tuk i kdyz se zere jako dosud?
Moje mama to pry brala a byla s tim hodne spokojena.
Doktorka se mi zarucila za to, ze zadne vedlejsi ucinky to nemuze mit. ALE NEJSEM BLBA!! CETLA JSEM SPOUSTU RECENZI
Ale tak ptam se i vas..pokud s tim mate nektera zkusenost..jsem rada, ze to tady taky vidim
njn..hold budu muset zabrat..pry to je jako zavislost na perniku ![]()
@Jolynka Jjj…ma to potlacit chut k jidlu a tim bys mela hodne shodit na pomerne kratkou dobu :/
@Anonymní píše:
jestli na tom chceš být psychicky jak blbě vyskákaná veverka tak klidně zobej.. ![]()
kamarádka to brala a působila na mě ještě dlouho poté jak pojachtaná ![]()
@Anonymní píše:
Doktorka se mi zarucila za to, ze zadne vedlejsi ucinky to nemuze mit. ALE NEJSEM BLBA!! CETLA JSEM SPOUSTU RECENZIAle tak ptam se i vas..pokud s tim mate nektera zkusenost..jsem rada, ze to tady taky vidim
njn..hold budu muset zabrat..pry to je jako zavislost na perniku
jako a hlavně po dobrání je tam solidní jojáč..
Já viděla, co to dělalo u mé kamarádky a to mi stačilo!-děs. Dostat se mi to do ruky, poletí to hned oknem. ![]()
@Anonymní píše:
@Jolynka Jjj…ma to potlacit chut k jidlu a tim bys mela hodne shodit na pomerne kratkou dobu :/
Tak to se obavam, ze by mi to nepomohlo, nevim, co by mi dokazalo potlacit chut k jidlu ![]()
Ahoj holky
prosimvas co si myslite o Adipexu? Sice uz tu nejaka temata jsou, ale starsi a ja bych rada znala vase nazory, nebo spise zkusenosti? Omlouvam se ze pisi anonymne, ale mam tu spoustu znamych.