Adipex na hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7204
27.5.14 21:02

Za to velké riziko srdečních a jiných problému které to u velké většiny lidí objeví to fakt nestojí.

Jíst zdravě a jde to - a to jsem věčná dietářka ale když se zatnu tak to jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
27.5.14 21:03

Já je kdysi taky brala, sehnala mi je jedna známá. Nic mi po nich nebylo, ale asi jako opravdu jedna z mála jsem ani nic nezhubla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
27.5.14 21:32
@Anonymní píše:
Ahoj holky :) prosimvas co si myslite o Adipexu? Sice uz tu nejaka temata jsou, ale starsi a ja bych rada znala vase nazory, nebo spise zkusenosti? Omlouvam se ze pisi anonymne, ale mam tu spoustu znamych.

Buď v klidu, i Ibalgin má vedlejší účinky…
Pokud ti ho napsala Dr. Neboj se, nenapíší ho každému a já osobně jsem ho brala před 19 lety a zhubla jsem opravdu hodně porodu, kila jsem nabrala až teď, poslední 4 roky při snažení o mimčo, dílem hormony, větším dílem rozežraností.
V podnělí jsem začala znovu, jsem v pohodě a i ten pohyb mě baví víc, netrpím hlady, těsím se na výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
27.5.14 21:50

Mně to na psychiku působilo solidně. Byla jsem neskutečně podrážděna, zlá na děti. Hladem to nebylo, dodržovala jsem redukční dietu.
Ale mám dvě známé, které na tom jely dlouhodobě. Jedna má nějakou metabolickou poruchu, cca 130 kg a nervy v kýblu a u druhé se ve 40 letech objevila záhadná vada srdce, kterou dřív neměla a dr. jen kroutí hlavou 8o Má klidovy režim a musí se hlídat.
Tak si to přeber a popřemýšlej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.14 21:50

Nevím proč o adipexu mluví některé, které s tím žádnou zkušenost nemají :roll:

Já ho brala nedávno. Vzala jsem teda jen 40 tablet, brala jsem vždy ráno se snídaní. Žádné vedlejší účinky jsem neměla, do jídla jsem se musela nutit, přidala jsem pravidelný pohyb, kolo, procházky, za dva měsíce jsem zhubla cca 9 kilo. Teď to neberu, jídflníček dodržuji a valha jde dolů pomaleji. Ale jde. Mám tu ještě 60 tablet, začnu zase brát. Za mě jdi do toho… Ale nepočítej, že zhubneš jen díky tomu… Chce to na sobě opravdu makat, mě to například pomohlo upravit jídelníček, menší porce častěji, ovoce, zelenina, žádné pečivo a mouka…

• Citovat
  • Upravit
4190
27.5.14 21:53

@Jolynka Prostě to oblbuje mozek. Já jsem po tom měla sucho v puse, pořád hroznou žízeň, pocit plnosti žaludku, žádné chutě, bušilo mi hodně srdce. Zhubla jsem, přestala to brát a zase jsem přibrala. Pak jsem načala poslední plato, co mi zbylo a už to na mě vůbec nepůsobilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315

Já bych asi raději zkusila něco přírodního mamka teď zobe Zelené kafe a plánuje to prostřídat s Acai Berry Thin. Zatím má dole za měsíc a cosi asi 5Kg. Ono je lepší shazovat kila postupně, než rychle a s jojo efektem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
@AgatkaZ píše:
Buď v klidu, i Ibalgin má vedlejší účinky…
Pokud ti ho napsala Dr. Neboj se, nenapíší ho každému a já osobně jsem ho brala před 19 lety a zhubla jsem opravdu hodně porodu, kila jsem nabrala až teď, poslední 4 roky při snažení o mimčo, dílem hormony, větším dílem rozežraností.
V podnělí jsem začala znovu, jsem v pohodě a i ten pohyb mě baví víc, netrpím hlady, těsím se na výsledky.

mohou se objevit srdeční nebo mozkové příhody
při užívání delším jak tři měsíce je je zvýšené riziko plicní hypertenze
při dlouhodobém užívání může dojít ke vzniku lékové závislosti
během léčby je zakázáno! pít alkohol
auto nesmíš řídit bez potvrzení lékaře protože to ovlivňuje reakce
alergické reakce, průduškové astma,
léky na nachlazení, kašel, chřipku zvyšují nežádoucí účinky… a další a další a to NEJSOU vyjímky. Je to velmi nebezpečný lék a s Ibalginem to může srovnávat jenom blb. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
27.5.14 21:54

Jestli to nejde jinak, zkus to.
Ale počítej, že ti to třeba taky nesedne.
Nevím, co je horší, být ztresovaná z tloušťky anebo psychicky rozhozená z Adipexu.
V rodině jsme tenhle případ měli a stálo to teda za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.14 21:55
@Aletheia píše:
mohou se objevit srdeční nebo mozkové příhody
při užívání delším jak tři měsíce je je zvýšené riziko plicní hypertenze
při dlouhodobém užívání může dojít ke vzniku lékové závislosti
během léčby je zakázáno! pít alkohol
auto nesmíš řídit bez potvrzení lékaře protože to ovlivňuje reakce
alergické reakce, průduškové astma,
léky na nachlazení, kašel, chřipku zvyšují nežádoucí účinky… a další a další a to NEJSOU vyjímky. Je to velmi nebezpečný lék a s Ibalginem to může srovnávat jenom blb. :roll:

Já při tom řídím normálně a občas i ten alkohol… A naprosto v pohodě. Zakladatelka to musí zkusit… Na každého to působí jinak…

• Citovat
  • Upravit
148
27.5.14 21:57

Je to asi jako kdyby si brala pervitin, jen predepsanej od doktora…ma to stejne ucinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
27.5.14 21:58
@Anonymní píše:
Já při tom řídím normálně a občas i ten alkohol… A naprosto v pohodě. Zakladatelka to musí zkusit… Na každého to působí jinak…

ale to je pořád dokola - ty jsi v pohodě, ale druhá nebude a díky tomu bude mít srdeční vadu. Pořád to bude tak skvělé? :nevim:
Brala bych to jako krajní řešení u velkých obezit - a né potřebuju na léto zhubnout pár kilíček. Lidi se až moc spoléhají na to že pro ně to neplatí :roll:

řídit by jsi neměla - a průser je to tvůj - máš si přečíst leták - kdyby se k tomu policie někdy dostala tak máš problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.14 22:03
@Aletheia píše:
ale to je pořád dokola - ty jsi v pohodě, ale druhá nebude a díky tomu bude mít srdeční vadu. Pořád to bude tak skvělé? :nevim:
Brala bych to jako krajní řešení u velkých obezit - a né potřebuju na léto zhubnout pár kilíček. Lidi se až moc spoléhají na to že pro ně to neplatí :roll:řídit by jsi neměla - a průser je to tvůj - máš si přečíst leták - kdyby se k tomu policie někdy dostala tak máš problém.

Blá blá blá… Takový coby kdyby… Kdyby byly v řiti ryby, nemusely by bejt rybníky, že :roll:

Jo pokud někaká chce zhubnout z 65, tak ať jde cvičit, ale pokud má někdo přes 90 či 100, tak proč nezkusit… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2411
27.5.14 22:03

Pouzila bych jen jako starter - tedy jedla treba 14 dni. Predpokladam, ze Dr.ti ho predpepsala, protoze budes mit vetsi nadvahu, tak se s nim nastartuj (smrskne se ti zaludek) a dal to ZKUS normalne.

Ja ho nebrala, ale moje mama jo -zhubla, pak prisel jo-jo efekt, pochopitelne proto, ze zacala zase jist jako predtim.

Nevim jak u ostatnich, ale mama na me celou doby pusobila jako na dobry lajne perniku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
27.5.14 22:04
@Anonymní píše:
Blá blá blá… Takový coby kdyby… Kdyby byly v řiti ryby, nemusely by bejt rybníky, že :roll:Jo pokud někaká chce zhubnout z 65, tak ať jde cvičit, ale pokud má někdo přes 90 či 100, tak proč nezkusit… :jazyk:

hrdinka anonymní :potlesk: :potlesk:

to není co by kdyby - vytáhni si hlavu z prd*le a koukni se na PROKÁZANÉ vedlejší účinky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková