Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Hrdinka pod anonymním nickem na netuprašť jak uhoď
ale prosímtě, už to přehráváš ![]()
Já jsem sice nebrala Adipex, ale Meridii, je to podobné, sehnala jsem si to přes známého..kila letěly dolů, neměla jsem potřebu jíst, ani spát, cítila jsem se po psychické stránce podivně, nic mě netešilo a byla jsem hodně podrážděná. Kamarádky si začaly všímat, že se chovám divně, prý jako bych byla někdo jiný. Už bych je nebrala, jsou to sracky.. Zdraví máme jen jedno
! A anonymní, která užívá Adipex a ještě k tomu pije alkohol-taky se nad sebou zamysli a nedráždi hada bosou nohou, to není sranda ![]()
Zhubla jsem asi 25kg, které se mi pak hezky vrátily ve formě příšerné celulitidy, začaly mi padat vlasy tak, že se mi udelala pleš a trvalo hodně dlouhou dobu, než se to spravilo, ale už to stejně nikdy nebude ono ![]()
A mmch.,pak jsem zase zhubla, pomocí Stobu (konkrétně programu Sebekoucink) a šlo to jedna radost i bez tabletek
! Anonymní, třeba D. ![]()
Měla jsem super kamarádku…už nemám
brala to a měla skrytou srdeční vadu.
dneska jí můžu tak donést kytku na hrob a zavzpomínat…
chtěla po porodu shodit----miminku bylo půl roku.
Ja ho brala pred lety, sleny tlukot srdce, nervozita, nespavost a hnusne v puse. Pak jsem o brala obden, bylo to trochu lepsi. Ale on fakt luxusne zabere, ze nemas hlad, ale pokud nebudes jist, je to hned po dobrani zpatky. Doktorka mi radila, naucit se u nej jist po malych davkach a min. 6× denne, ale ja snedla treba za cely den 1 rohlik. Takze uplne na houby a zbytecne vynervovane a neprospane obdobi s jojo efektem. Muzes ho zlusit, vysadis kdykoliv, treba po prvni tablete.
@Anonymní píše:
Blá blá blá… Takový coby kdyby… Kdyby byly v řiti ryby, nemusely by bejt rybníky, žeJo pokud někaká chce zhubnout z 65, tak ať jde cvičit, ale pokud má někdo přes 90 či 100, tak proč nezkusit…
Pokud má někdo 90 nebo 100kg může úplně krásně zhubnout pouhým omezením přísunu potravy - tím nemyslím hladovění. Tahle sr…ka co by zabila orla v letu pouze člověka utlumí, ale ne jen v chuti na jídlo, ale komplet ve všem. Jakmile to přestane brát, kila letí závratně nahoru. Nebo má někdo opačnou zkušenost? Že to na něj negativně nepůsobilo a po dobrání již znovu nenabral? To mě opravdu zajímá…zatím negativa převažují. ![]()
Necetla jsem do konce, jen ted posledni prispevek nademnou. Je fakt, ze tyhle prasky za to nestoji.
@Aletheia a je, už je to tady! Nech si urážky, blb nejsem. Vem si JAKÝKOLIV lék a přečti si nežádoucí ůčinky… A nauč se číst, napsala jsem i nesrovnávala jsem, navíc jsem napsala vlastní zkušenost, ty jsi uměla akorát okopírovat příbalový leták.
Pokud by to byl takový jed, dávno to zakázali, stejně jako zakázali třeba Meridii, v tomhle věřím lékařům, po vyšetření, při kontrole je to lék jako každý jiný. Pro někoho vhodný, pro druhého ne.
Zkus cambridge diet je bezpečná a bez jojo efektu a bez nežádoucích účinků
@Anonymní píše:
Ahoj holkyprosimvas co si myslite o Adipexu? Sice uz tu nejaka temata jsou, ale starsi a ja bych rada znala vase nazory, nebo spise zkusenosti? Omlouvam se ze pisi anonymne, ale mam tu spoustu znamych.
Je to zbytečná sra. čka, i když to předepíše lékař. By mne zajímalo, proč lidi raději nezvednete zadek, nezačnete se hejbat a řešíte takový číčoviny ![]()
Brala jsem meridii, když jsem měla 67 kg, zhubla jsem na 54.Do půlroku jsem byla zase na 65.Meridii zakázali, tak jsem brala Adipex. Psychicky jsem byla na tom šíleně, náladová, nevyspalá, bušení srdce. Skončila jsem na kardiologii, kde jsem Adipex zapřela. Dělali mi různá vyšetření a hledali příčinu. Nenašli. Znovu jsem nabrala na 68 kg. Zamilovala jsem se, zhubla jsem na 60.Po 3 letech přišel rozchod, který jsem dodneška nepobrala. Mám 50 kg, všichni říkají jakou mám super figuru, necítím se dobře, nemůžu jíst a začaly mi padat vlasy. Jím aspoň vitamínové tablety. Denně se omlouvám svému tělu, co chudák muselo se mnou vydržet a bojím se, že se brzo může třeba projevit nějaká vážnější nemoc. A to všechno jen proto, že jsem na začátku nebyla dostatečně štíhlá a vybrala jsem si tu nejméně pracnou cestu.
@BAZÁREK ANGIE ano, já ho brala před 19 lety. Celé 3 měsíce a jediný problém byl v té „pachuti“ v puse, po dobrání jsem nepřibrala dalšich 15let!!!
Nebyla jsem nervózní, spala jsem, 2 malé děti a fungovala jsem, řidila auto… Fakt v pohodě. Ani po letech nemám žádný problém, žiju… Prostě, je to na předpis z nějakého důvodu, ano, taky ho nepředepisují mezi dveřmi… A ty stórky s tím, že někdo umřel… Holky, ruku na srce, máme 21.století a zdánlivě zdravý člověk umře i na chřipku, dítě po očkování… Tohle nejde paušalizovat. Každý jsme jiný, naše tělo jinak reaguje…
@AgatkaZ píše:
@BAZÁREK ANGIE ano, já ho brala před 19 lety. Celé 3 měsíce a jediný problém byl v té „pachuti“ v puse, po dobrání jsem nepřibrala dalšich 15let!!!
Nebyla jsem nervózní, spala jsem, 2 malé děti a fungovala jsem, řidila auto… Fakt v pohodě. Ani po letech nemám žádný problém, žiju… Prostě, je to na předpis z nějakého důvodu, ano, taky ho nepředepisují mezi dveřmi… A ty stórky s tím, že někdo umřel… Holky, ruku na srce, máme 21.století a zdánlivě zdravý člověk umře i na chřipku, dítě po očkování… Tohle nejde paušalizovat. Každý jsme jiný, naše tělo jinak reaguje…
No vida, tak na tebe to mělo úplně jiné účinky než na většinu ostatních..je to samozřejmě možné
. Můžu se jen tak pro zajímavost dotázat jaká byla tvá výchozí váha?
@BAZÁREK ANGIE před 19 lety 75( na 160cm) a dostala jsem ho regulérně od lékaře internisty. Teď, po 4 letech zobání hormonů mám 85 a ano, potřebuji nastartovat, zdravou stravu i pohyb mám, výsledky moc pomalé, takže jsem si řekla o pomoc a fakt se ani nebojím ani nemám žádné katastrofické vize, co všechno se mi může stát. Ano, nemám ani trochu hlad, jím pravidelně a malinko, po pár dnech se prostě cítím líp, mám ho na měsíc, na takový ten začátek…
Někomu to hubnutí prostě nejde, nebo opravdu pomalu, po 40. je to ještě horší, takže, jsem hlídaná lékařem, navíc jsem rozumná a pokud bych na sobě cítila jakékoliv nežádoucí projevy, asi bych vysadila…
Hrdinka pod anonymním nickem na netu
prašť jak uhoď