Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
To se určit nedá…
Já při výšce157cm měla 63 kg než jsem začala cvičit a měla vel. 42, opravdu břicho, váha se mi posunula na 56kg a dokonce jsem oblékla 36 vel..
Spíš jak kostra váží svaly.
Ale zase jsem měla kamarádku, která nejedla necvičila, byla hubená, vážila sotva 50 kg a v té tobě jsme měli stejnou velikost ale rozdíl byl 7 kg..
@Lana222 jjj, přesně kvůli tomu. Ale tak naštěstí mi chůze problém nedělá. Jen si říkám, že se tím zhubnout nedá, ale prý je to blbost.
Ale dá se hubnout i bez cvičení..
MOje máma měla až tu obezitu 3 typu- už tu opravdu- měřila 155 cm a vážila 130 kg a za necelý rok zhubla na 68 kg..
Tak do 80 kg bez cvičení, kvůli kloubům nemohla, pak už něco ho.. Bylo to před 15 lety, teď sice váží o 10 kg víc, ale drží si to už pár let
@kvaček
jenze to je neco jineho, kdyz vazi 130kg to se hubne samo jen upravou stravy protoze ma co.
Kdyz ma nekdo o 10kg vic stravou se moc nezhubne, protoze uz tak je telo skoro na svem minimu ![]()
ma kamaradka mela skoro 160kg na 180cm a zhubla 60kg ano, ono to jde kdyz se chce
@MisaHanuska píše:
@Lana222 A můžu se zeptat na ten pohyb? Já mám totiž kvůli hornímu obvodu v podstatě povolenu jen chůzi a max powerjogu.
Ta chůze úplně stačí, spíš svižnější. Pořid si měřič tepovky, at víš, jestli jsi ve spalovací zoně.
@Lana222 já si hlavně mylsím, že záleží co kdo chce zhubnout.. takové typy jablko mi přijde i zbytečné se někde hnát běhat.. Většinou - má zkušenost, kamarádky i nakonec máma, hlavně hubly potom na nohách a bocích a břicha jim zůstaly..
Já jsem neběhala nic, jenom jsem přestala sladit a každý dečer 1O min jenom posilovat břicho a za měsíc jsem zhubla z těch 63 kg na 56 kg bez omezení jídla- samozřejmě jsem nejedla sladké a hranolky, ale zase jsem neměla uplný jídleníček dietní..
Pro mě ne. Trend věšáků na šaty neuznávám.
Ale nemyslím, že je dobrý nápad se takto ptát - kohokoli. Jestli se cítíš být tlustá, musíš vědět jen ty sama. A hledat muže, pro kterého jsi krásná.
K čemu ti pomůže názor lidí na eMiminu?
Příspěvek upraven 28.05.14 v 19:33
@Lana222 stravou se dá zhubnout i z 65 na 50 bez pohybu…
je to na delší dobu, je to extrém, ale jídělníček je 70-80% úspěchu
@Malaga asi tak.. já jsem se jednou sama divila, když jsem se nesnažila hubnout, i když jsem to potřebovala, ale prostě jsem na to kašlala, jak se mi podařilo dát dolů kila jenom tak, že jsem si nesladila čaj, kávu-nepila a pila jenom vodu, jídlo jsem měla stejné a dokonce jsem si občas dopřála i nějaký sušenku…
@Takyjedna píše:
Ty sis na to potřebovala sehnat papír?
né, mi to řekl dr, když se mi marně snažil zlomit kost ![]()
No to já jsem spíše tlustá.
V 18 jsem měla 50 kg. Takže na začátku právního těhotenství jsem měla 52 kgv 18, po porodu v 19 jsem měla 65kg až do druhého těhotenství. Po druhém porodu jsem měla 55 kg a teď je druhému dítěti 4 roky a mám 70 kg a břicho jak v 10.měsíci a pouští mě lidé sednout. Mám 165 cm. Kde je těch mich krásných 50 kg když mi bylo 18 let
, teď mi je 26 let výška 165 cm váha 70 kg a 2 děti ![]()
Já mám 165 cm a 72 kg. Tak 5 kilo dolů by bodlo, o tom žádná
ale tak nějak se mi moc nechce - je mi 43 let a odmítám se celozivotne omezovat kvůli čísle na váze, které po mě nikdo nevyžaduje. To tělo odnosilo porodilo a odkojilo 4 děti, není důvod ho nutit aby vypadalo jako před dvaceti lety. Jen ty prsa… Vážně uvažuji o zmenšení.