Zkušeností s epilací e-light

5436
29.5.14 14:35

Zkušeností s epilací e-light

Koupila jsem si na slevovém portálu poukaz na 5 ošetření touto metodou: E-light KM + E depilace nové generace na všechny typy chloupků, převratná technologie kombinující intenzivní pulzní světlo s bipolární radiofrekvencí (t. j. E-light). Mělo by to být účinnější než IPL. Už jsem absolvovala 4 ošetření. Po prvním jsem byla nadšená, nejviditelnější byl efekt v podpaží, opravdu mi tam zůstalo tak 10 procent chloupků a ty byly slabé, stačilo to přejet žiletkou tak jednou za dva týdny. Ostatní partie ne tak perfektní, ale taky viditelný úbytek. Po dalších ošetřeních vždy jen malinké zlepšení. Po čtvrtém ošetření jsem 15 měsíců po porodu dostala poprvé menstruaci (stále hodně kojím) a od té doby jsou chlupy stejné jako před prvním ošetřením :pocitac: Myslím, že je to hormony. Máte s tím někdo zkušenost? Přemýšlím, jestli má smysl připlatit další návštěvy, nebo jsou to jen vyhozené peníze, jestli ten efekt je ve většině případů jen takhle krátkodobý. Nebo je možné, že teď se mi hormony přenastavily na „normální režim“ a co se nyní zlikviduje, bude opravdu dlouhodobé (nečekám trvalé, ale opravdu třeba na pár let)? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková