Mluvící pupek - po porodu velký lalok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
30.5.14 18:28

Jo vždy mě tím uplně vytočí…ale potom co si budem vykládat… nelíbí se mu muj pupoej postava… proč pak by se mu měl líbit semnou sex… takže aspon nějak potráúíme.. :D noi jo před otěhotněním 50 kg.. když šel na svšět tak jsem měla krásnzch 89 kg :D nj je na facku a já si prestanu povídat s pupkem _:d a začnu cvičit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
30.5.14 22:23

@Melindaa ty jsi opravdu přibrala téměř 40kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
30.5.14 22:38

I kdyby jsi opravdu tolik přibrala, co ti má co říkat, že se mu chce z tebe zvracet???!!! :cert: :cert: Takového kopnout do zadnice. Ale jinak mám podobnou zkušenost. Ne teda s manželem, ale kdysi jsem chodila s jedním a ten mě pomalu metrák a půl a mě řekl, že bych měla schodit, že mám břicho..A to jsem měla tak max.50 kilo :? Tak jsem se na něho podívala a řekla jsem mu, jestli se na sebe díval do zrcadla a poslala ho do háje… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.6.14 08:53

Ano opravdu tolik během 6.měsícu jsemm opravdu byla k nepoznání :D Ale myslím si že to bylo tím hlavně že jsem ze dne na den přestala kvuli tomu Drobečkovy kouřit a kyla šli nahoru :) Teď už mám dole zas 5.kg ,ale stále kojím takže kašlu na nějakou dietu, posilování nebo přítele! :) A co vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková