Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@kaja00 píše:
No tak pritel no koment, jinak bricho-zkusila si Jill?
po trech mesicich? Jako jde to, ale verim, ze by si vic zaslouzila chlapa co neurazi, bude na ni pysny, ze mu dala dite a ke cviceni si dojde ona sama, aby se libila sobe i okoli, ne ze ji chlap rekne, ze jeji teprve par tydnu bricho po porodu je k pobliti
.Myslim, ze kazda vime, jak nam samotnym nebylo hej a citili jsme se priserne.To je fakt opora chlap toto ![]()
A zajímalo by mě i foto toho šíleně velkého laloku
Né že bych byla úchyl, ale pochybuju, že je to tak hrozné ![]()
@Melindaa
To musí být ale blb
, jak vůbec může něco takového vypustit z huby??? Žaludek se mi zvedá z něho a to ho ani nemusím vidět
.
A nebude nakonec mluvící pupek krycí jméno pro přítele? Takové typy vedle sebe většinou vyžadují dokonalé ženy ![]()
@Melindaa píše:
Ahoj mamči jsem 3.měsíce po porodu a zůstal mi takový ach jo no rpostě velký lalok i když cvičím a snažím se zdravě jíst bohužel semi nedaří a musím dodat že stále kojím poradte jak jste na něj vyzráli vy??? Nejorší je že přítel, když mě vidí vyslečenou zvedá se mu žaludek
já bych přítele nakopala do prdelky, že by se zastavit nestihl. To ti jako řekl, že se mu z toho zvedá žaludek nebo tak něco? Blbec ![]()
A ty si to od přítele necháváš líbit,.. Doufám, že si mu taky něco řekla.
Můj chlap prohlásil, že takovýho ubožáka by měly pověsit za koule do průvanu ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Mluvící pupek? To je co? A jinak mě by se zvedl kufr z tvého muže.
No tak buď v klidu, já mám skoro šest měsíců po porodu, po sekci, takže lalok moc pěknej, nelíbí se mě samotné, můj chlap mi naopak říká co bych chtěla, že to postupně dám. Takže tvého bych kopla pěkně špičatou botou a s rozeběhem, třeba by se mu rozsvítilo
Ahoj, když jsem já měla 3 měsíce po porodu, vypadalo to, že tam jedno miminko zůstalo
teď už je to 7,5 měsíce a mám stále bříško, ale už malinký
Takže vydrž
a navíc když kojíš, tak kila a s nimi i bříško půjdou rychle dolů ![]()
Jo a přítele si nevšímej ![]()
Teda, máš za chlapa pěkného vola, to snad nemůže myslet vážně! Podle mě ženy jsou nejhezčí, když mají těhotenské bříško. A až porodí - to vytahané bříško k tomu prostě asi patří. Sama zkušenosti nemám, ale prý se to časem zlepší, jen nesmíš očekávat zázraky během jednoho měsíce
Hůř na tom byla kamarádka, kterou jsem potkala rok a půl po porodu a nadšeně jsem prohlásila: „Jéé, ani ses nepochlubila, že čekáš další!!“ Ale nečekala
Akorát asi necvičila a neposilovala svaly, tak ji to tak zůstalo mnooohem dýl
A to ti tvůj chlap řekl nebo si to jen myslíš? Promiň, ale pokud ti to řekl, tak nemám slov
. No tohle mi říct můj přítel 3 měsíce po porodu, tak by mu taková jedna přiletěla, že by se hodně rychle vzpamatoval.