Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky klid, vždyť je to jen soutěž ![]()
Mají tam jen dvě možnosti, je to myšleno po snídani = dopoledne, po obědě = odpoledne. Taky vám nemuseli dát nápovědu žádnou…
Fakt mě dostávají ty vzkazy na facebooku ![]()
@xPralinka To jo, na facebooku to docela přehání-holt jak je něco zadarmo ![]()
Příspěvek upraven 11.07.13 v 17:54
Chtěla by jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, jestli už skončila soutěž v dm? nemůžu jí najít. díky za odpověd.
Teda holky na oběd je dost pozdě, vím že nápovědu by nám dát nemuseli ale tak at udělají soutěž jako hru, nebo nějakou vědomostní a ne kdo čeká tak nakonec nemá protože někdo náhodou klikne před ním
Holky na www.bleskprozeny.cz je soutěž…
teď jsem to slyšela v TV… ![]()
@dituleska píše:
Teda holky na oběd je dost pozdě, vím že nápovědu by nám dát nemuseli ale tak at udělají soutěž jako hru, nebo nějakou vědomostní a ne kdo čeká tak nakonec nemá protože někdo náhodou klikne před ním
přesně, tohle je hrozný ![]()
Člověk si nakoupí a ono stále ještě nic??Přítel už nadává, ať se na to vykašlu, že mi jí radši koupí
než abych se u pc nervovala
Tak to je fakt mazec, tohle je odpoledne? My už jsme z procházky doma a avon pořád nic ![]()
@Ivka 1981 píše:
Tak to je fakt mazec, tohle je odpoledne? My už jsme z procházky doma a avon pořád nic
já si stihla doject i nakoupit do krámu, který je vzdálený od nás 20km ![]()
Jj mam pocit že Avon potřebuje reklamu, přece jen už se myslim tolik nekupuje z něj, teda já alespon přestala. Proboha ale když už mají soutěž tak at funguje ne? akorát tim odradí ženský který už jsou naštvaný. Já se popravdě ani nedivim, celá natěšená že si zasoutěžim a pak sem s prominutim nasraná protože oběd je asi půlnoční
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat