Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
http://moisturematch.jenprozeny.cz/
Přihlaste se svojí fotografií do naší galerie a prvních 100 z vás obdrží vybraný Moisture Match poštou zdarma.
@TerezaJ píše:
@xPralinka už je po
Je to fakt rychlý. Minule jsem se na to vykašlala a vyhrála jsem jí. Dneska se na to vykašlala mamka, šla se tam náhodou podívat a má jí taky ![]()
Je to fakt o náhodě, ale rozhodně bych u toho neseděla několik hodin jako některé uživatelky ![]()
Příspěvek upraven 13.07.13 v 19:06
@xPralinka píše:
Je to fakt rychlý. Minule jsem se na to vykašlala a vyhrála jsem jí. Dneska se na to vykašlala mamka, šla se tam podívat a má jí takyJe to fakt o náhodě, ale rozhodně bych u toho neseděla několik hodin jako některé uživatelky
Mám řasenku a to jsem se jen tak podívala, zda už to bylo, a čekala jsem u toho jen dvě minuty. mazec
Do…e
čekám od 5 na fb na řasenku, ve třičtvrtě na 7 si řeknu jdu vykoupat malýho a dojdu a je po ní
nikdy ji nechytnu
![]()
@TerezaJ píše:
http://moisturematch.jenprozeny.cz/
Přihlaste se svojí fotografií do naší galerie a prvních 100 z vás obdrží vybraný Moisture Match poštou zdarma.
Do toho bych šla, ale vadí mi, že se fotografie zveřejňují ![]()
Jinak nevím, zda to tu někdo psal, ale Gerards posílá celkem dost vzorků
Tak já jsem taky bez řasenky, taky se mně to šíleně dlouho načítalo…a nic z toho, jak dlouho to trvá než jsou řasenky fuč?
@Leduška píše:
Tak já jsem taky bez řasenky, taky se mně to šíleně dlouho načítalo…a nic z toho, jak dlouho to trvá než jsou řasenky fuč?
Mně i mace se to načetlo hned ![]()
Ale myslím si, že je to otázka jedné minuty než se všechny řasenky rozeberou.
Dobrý večer Maminko
, chtěla bych se Vás zeptat, jestli je stránka www.streetcom.cz PODVOD ![]()
A pokud nejde o podvod… opravdu si musím vytisknout ten formulář s " prohlášením " - vyplnit ho, podepsat ho a zaslat do Polska
![]()
Abych se mohla zůčastnit
![]()
Předem děkuji, za odpověď ![]()
@Citadela94 píše:
Dobrý večer Maminko, chtěla bych se Vás zeptat, jestli je stránka www.streetcom.cz PODVOD
A pokud nejde o podvod… opravdu si musím vytisknout ten formulář s " prohlášením " - vyplnit ho, podepsat ho a zaslat do Polska![]()
Abych se mohla zůčastnit![]()
Předem děkuji, za odpověď
Já nevím, přišla mi pozvánka na testování Arielu, ale chtějí to vyplnit. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat