Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
JanaJanicka píše:
Též přidám troškou do mlýna. Mě mudra na minulé poradně řekla ať si do příští návštěvy rozmyslím zda chci Prevenar 13 a pokud ano tak že se doplácí 300,– za každou vakcínu a jsou 4 očkovcí cikly. Terince budou 25.4. 3měsíce. Takže budu volit Prevenar 13. On tam prý má něco i na středoušní zánět.
my nakonec zvolili Synflorix. Sice prevenar je proti více pneumokokům, ale synflorix je „prý“ silnější a efektivnější ![]()
JanaJanicka píše:
A hrome tohle přesně mě zas říkala o Prevenaru 13…
My jsme to nestihli ze zdr.důvodů(neuroložka nám to nedovolil) a teď to taky musíme platit,ale dr nám řekla tisícovku za jednu dávku ![]()
starší dcera měla prevenar a mladší synflorix
starší neměla zánět ucha ani jednou a mladší před rokem byla píchat ouško a nedávno jsme rozehnaly zánět ouška kapkami takže už 2×
možná náhoda, prostě může mít jedna větší sklony k tomu, ale kdo ví ![]()
tak to je moc… no ja mam stejne v planu ze s malym zmenime pojistovnu. kdyz mi kamoska rikala co vsechno ji po otehotneni a porodu pojistova dala a proplatila jeji pojistovna tak jsem cumela…
jinak my mame prevenar 13. za prvni 3 dávky jsme platili rovnou 1000 + budem doplacet tu 4. v roce. cena zalezi podle toho, kolik to aktualne stoji, ale klidne si to clovek muze koupit sam v lekarne a k doktorovi si to jen donyst ![]()