Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Karolína13210 už jsme to řešili včera, Nabídla mi, že mě tady držet nebude, že pokud nejsem zde šťastný, taj mám jít, jen se budem se vídat méně. Jenže já vím, že když odejdu, ublíží jí to a bojím se, že by ten vztah nakonec zanikl.
No upřímně, poslední dobou se spíše hadame. Kvůli úplným blbostem ale. Myslím, že to je jeden z důvodů, proč začínám přemýšlet o tom, co mi tady chybí, proč tady nejsem šťastný, atd. Každopádně vím, že se máme rádi oba navzájem a bojím se, že by můj odchod zpět ublížil a znamenal později i konec celkově. Každopádně kdybych se odstěhoval zpět, kde jsem bydlel, než jsem šel s ní bydlet, nebyl bych ve svém rodném městě, ale ve městě, kde jsem se cítil v pohodě. Toto město je odtud kousek, není to žádná extra vzdálenost.
Myslim si, že asi nejsem na společnou domácnost ještě připraven. Spousta lidí říká, že su zvyknou, spousta zass, že na to si nezvyknu nikdy, že když jsem nešťastný, měl bych jít. Nikdy jsen takhke s nikým nebydlel, pouze sám. V práci se sice nedá nebavit se, Ls práce tady je další věc která mě štve. Předtím jsem měl skvělou práci, ve které jsem byl spokojen. To je možná další faktor. Je mi teprve 23let, možná proto tady o tom píšu takhle nedospěle.
Každopádně když jedu domů, k otci, za kamarády, občas mi to je vyčteno, že jsem zase pryč atd.
Snad jsem vám odpověděl všem ![]()
Stěhování je krok zpět a vztah má jít v před. 23 je podle mě úplně ideální věk na společný bydlení. Ale třeba můj manžel bydlel poprvé až semnou po 30 ![]()