Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
@mackA159 jako u nás, akorát to točení na břicho mi syn dělá od té doby co se začal přetáčet a dělá to furt…
To mě zacala dělat až teď… Pretaci se od necelých 4 měsíců.. Každopádně co stím, nevím.. Dneska jsme byli v noci 2 hodiny vzhůru
![]()
Nemůže se prostě jen nudit? Co zkusit plavání? Nějaké cvičení s malými dětmi?
@mackA159 my Hodinu 😀 dávám ho na bok a před něj jako zabránu nahřívací zvířátko (je docela. tezke) ale už se otočí i přes něj ![]()
@Anonymní píše:
@Paní Vašnostová snažím se ho všemožne zabavit
To ano, ale zkusila bych s ním jít někam takhle mezi ostatní děti 🙂
Ahoj. Nejsem zakladatelka ale taky mám zkušenosti a začíná to být nesnesitelny. Syn 9 měsíců, ustavičně od 7 měsíce, co se ráno probudí jeci. Takže od rána až do večera a to totálně všude. Má už 9 zubů teda. Nechce být v šátku, v kočárku, prostě všude jeci jako pavian. Už na mě vyjela i sousedka, co mu proboha provádím, že furt tak vyvádí. I scény u jídla jsou, u pití ale v noci spí klidně.
Doktorka ho prohlížela a je zcela v pořádku, taky neví, čím by to mohlo být. Doufám, že se to zlepší, jinak mě asi hrabne ![]()
Anonyme alespoň ti v noci spí, u nás ani noci nejsou výhra v loterii. Sousedí se mi občas zmíní, ale nenadavaji naštěstí. Je to fakt náročný…
@mackA159 jako u nás, akorát to točení na břicho mi syn dělá od té doby co se začal přetáčet a dělá to furt…