Vzteklý manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13751
25.7.15 15:58

Pokud to nechceš řešit odchodem, tak se mu aspoň postav… Pokud ti bude nadávat, že nemáš dobře uklizeno, tak mu řekni, ať si zamete sám a ať se uklidní, jinak odcházíš pryč. Pokud vyhází skříň, tak jí nech vyházenou a někam se před ním prostě zavři. Pokud by byl ještě víc agresivní, tak bych normálně sebrala děti a odešla (byť na pár dní, třeba k rodičům), tohle si přece k tobě nemůže dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
25.7.15 15:59
@Anonymní píše:
@Litta máme spolu dvě děti, takhle se začal chovat po svatbě.Já se starám o domácnost a děti, jsem na mateřský, on chodí do práce. Tyhle nálady má dvakrát do roka, ale drží se ho to třeba měsíc. Teď jsem to zvorala tím smskováním s kamarádem. Když jsem mu to říkala, věděla jsem, že mi to bude vyčítat ještě hodně dlouho.
Kdyby se to ale dozvěděl od manželky toho kamaráda, bylo by to horší.

A teď tu o červené Karkulce nebo nějakou jinou… :mrgreen:

To je neuvěřitelný jak se z chlapů na epipi stávají psychopati zásadně vždy po narození mimina a jedině po svatbě. Tak asi něco děláte blbě, když se z beránka stane, nebezpečný magor, který potřebuje náhubek a skotské střiky a něčím ty chlapy provokujete, když dělají to co dělají…spíš mi přijde pravděpodobnější, že takový byl vždycky, tobě i ostatním to bylo fuk a čekaly jste, že to zvládnete a on se změní podle vašich představ. :nevim:
No změnil, ale asi ne podle tebe, tak jsi chtěla.

Tady je rada jen jedna, rozchod co nejvíc rozumně a v klidu, ať netrpí děcka no a při dalším výběru partnera víc používat to co nosím na krku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.7.15 16:03

@Chytrak Neříkám, že se to hodí k tomuto případu, ale těm změnám po svatbě a po narození dítěte osobně věřím. Ale tu změnu chlapa zapříčiní změna ženy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
25.7.15 16:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
25.7.15 16:18

@Chytrak co slovo, to perla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
25.7.15 16:28

Souhlasím s @AnastazieB já bych to taky nechala vyházené a to, že jsem na mateřské neznamená, že chlap doma nehne prstem, já jsem taky na mateřské a manžel mi pomáhá, ví, že to není žádný med a nehledě na to jednou ti mateřská skončí a budeš chodit taky do práce a to ti pak začne pomáhat? já bych takovýho magora kopla, mám přeci nějakou hrdost a aby mi nadával ještě před kamarádama, tak to by teprve zažil co ještě nezažil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
25.7.15 16:39
@Anonymní píše:
V tom afektu je schopný jít, vyházet mi celý sklep do chodby jak to udělal posledně a to jen proto, že není zameteno, vyházet mi oblečení z mojí skříně, protože jsem měla malý ručník mezi velkýma.

Ty bláho, to je jak buzerace někde na táboře 8o :zed:. Tam mi vysypali před stan celý batoh, že jsem podle nich neměla vzorně uklizeno. To musí být náročné v tom žít doma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.15 18:15

@Elleila hledala jsem si něco, co by mě mohlo uklidnit.

• Citovat
  • Upravit
2984
25.7.15 18:15

@Attila8 proč umřít??? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
25.7.15 19:03
@Attila8 píše:
Ty si nedokážeš představit že od něj odejdeš? Tak se připrav na to že brzy smrtelně onemocníš a zemřeš.

Trochu silná slova, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.7.15 19:27
@Attila8 píše:
@Xiraxinek jooo? Myslíš? Ono někdy je třeba lidem ukázat jak dopadli časem jiní co setrvali v takovém vztahu, jak jsou umučení, nešťastní, strhaní bez jiskry života v oku.

Tobě to pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
25.7.15 19:46

To, v čem žiješ, je neskutečný teror. Pokud to sama nezvládneš řešit, doporučuji odbornou pomoc, nejlépe solidního psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
25.7.15 22:50
@Attila8 píše:
@Xiraxinek jooo? Myslíš? Ono někdy je třeba lidem ukázat jak dopadli časem jiní co setrvali v takovém vztahu, jak jsou umučení, nešťastní, strhaní bez jiskry života v oku.

Tak jako takhle, v tom souhlasím… Co se týká působení stresu na člověka… Mě zemřela babička na rakovinu a vím, že ji utrápila její tchýně, celoživotní teror od ní měla, pak nakonec ještě poslední dva roky žila u nás a prababi byla opravdu tyran a psycho, takže tomu věřím, v tomhle ano, máš pravdu… Beru zpět, co jsem Ti psala původně… O důvod víc, abych se zamyslela asi nad tím, jak dopadnu já, mám na krku podobného „magora“ jako zakl. :zed:

Edit: Žila jsem s mamkou dohromady v domě s babi a dědou a ty dva roky poslední u nás žila právě prababi - dědova máti… To je pro úplnost, napsala jsem to nesrozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.15 00:03

Jak to tak ctu, tak na tom casem budu taky blede.Taky mam podobneho pritele doma. :( Jenze na rozchod s nim nemam finance. @Xiraxinek

Setrit neni z ceho. Nevim co budu delat.

• Citovat
  • Upravit
13141
26.7.15 00:09
@Anonymní píše:
@free333 choval se jinak, takhle se začal chovat tak rok po svatbě

známé se zbláznil manžel několik let po svatbě. Teď se rozvádí. Má 2 malé děti. Už to nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí