Vzteklý manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
26.7.15 10:45
@Anonymní píše:
Jak to tak ctu, tak na tom casem budu taky blede.Taky mam podobneho pritele doma. :( Jenze na rozchod s nim nemam finance. @XiraxinekSetrit neni z ceho. Nevim co budu delat.

Každá situace má svoje řešení. Nejhorší je v těchto případech neudělat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40402
26.7.15 11:01
@Anonymní píše:
Jak to tak ctu, tak na tom casem budu taky blede.Taky mam podobneho pritele doma. :( Jenze na rozchod s nim nemam finance. @XiraxinekSetrit neni z ceho. Nevim co budu delat.

Nejde změnit práce?
Nebo jít jako spolubydlící k někomu do podnájmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lojzkata
26.7.15 11:14

A co ho dostat k doktorovi :?: :?: :?:

Tomu chlapovi může pomoct jen léčba, pokud nebude mít zájem, tak bych odešla, vždy to nějak jde, nevymlouvej se prosím na peníze, to je obehraná písnička.

• Citovat
  • Upravit
143
26.7.15 11:43

Já se většinou zameřím na poměry v rodině, je spousta žen, které vychovávají v duchu: žena se stará tak a muž tak. Ne pro tebe, ale pro něj bude těžké si někoho najít. Třeba se jeho otec choval k ženě stejně, už i ve školce jde na dětech vidět, jak se k sobě rodiče doma chovají. U terapeuta stačí pár sezení a člověk nad svým chováním začne přemýšlet. Duchovní zdraví je důležité pro celou rodinu. Nebo ten vzorec vidí u přátel. Když byl přítel doma a já vydělávala, dělal první poslední, ale já chtěla, aby byl ten silnější. Agrese, deprese se dá ventilovat i jinak a na to přijdete, když budete cchtít a vážit si jeden druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33523
26.7.15 12:01

Cože? Vyhází sklep prtotože není zameteno? A ty jako jdeš, zameteš ho a věci narovnáš zpět? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.15 12:46
@arinecka píše:
Cože? Vyhází sklep prtotože není zameteno? A ty jako jdeš, zameteš ho a věci narovnáš zpět? 8o

ano, protože všechno bylo vyházený na chodbě, kterou denně používáme a nechtěla jsem, aby v tom bordelu děti šlapaly.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.15 12:47
@Anonymní píše:

nevím, kde se to v těch chlapech bere. Je mi to opravdu líto, je to jinak super člověk, když nemá ty svoje nálady. Je pracovitej, pozornej ke mně, k dětem… Pak ho to chytí a je jak někdo cizí. Vůbec ho v tu chvíli nepoznávám. Zakl..

• Citovat
  • Upravit
33523
26.7.15 15:03
@Anonymní píše:
ano, protože všechno bylo vyházený na chodbě, kterou denně používáme a nechtěla jsem, aby v tom bordelu děti šlapaly.

Ty jo tak to si dobrá, to bych radši ty děti řenášela nebo to prosě nahrnula n stranu a hotovo, co si o sobě takový člověk myslí? Jsi dospělá, svéprávná osoba a nikdo nemá právo se k tobě chovat jak bys byla hadr na podlahu. Tvůj chlap by měl jít na léčení, evientě neumí ovládat zlost a vylévá si to na tobě, k čemu ti je že je jinak fajn když nevíš dne ani hodiny kdy ho chytne rapl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 11:02

@kdochcekam tobě se to zase jednoduše napíše viď? Můžu to napsat proto, že je to pravda, když jsi to nikdy nezažila, tak to nemůžeš pochopit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.15 11:03

@kdochcekam a magore si vyprošuju, jestli chceš takhle nadávat, tak nadávej sama sobě a ne ostatním. Na tyhle slovní výlevy nejsem zvědavá. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.15 11:10

@kdochcekam nevyrůstají v nervákově a rozhodně to nejsou žádný chudáci. Nesuď lidi jen podle toho, co píšou. Nechápu, proč jsi mě nazvala magorem, když o spoustě věcech nic nevíš. Já možná nemám sebeúctu, ale úctu k ostatním lidem jo. Nenadávám jim jen tak jak mě napadne, i když by si to zasloužili. Když ti vadí můj příspěvek, tak na něj prostě nereaguj a neurážej mě.

• Citovat
  • Upravit
2984
27.7.15 11:21

@kdochcekam magor? Ty jsi divná fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140233
27.7.15 11:23
@Anonymní píše:
nevím, kde se to v těch chlapech bere. Je mi to opravdu líto, je to jinak super člověk, když nemá ty svoje nálady. Je pracovitej, pozornej ke mně, k dětem… Pak ho to chytí a je jak někdo cizí. Vůbec ho v tu chvíli nepoznávám. Zakl..

super člověk? to nemyslíš vážně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 11:23

@kdochcekam děti u toho nejsou, nezažili to. Tvůj příspěvek si přečtu ráda, ale nenechám se urážet do magorů od cizí slepice.
Já za tvůj osud fakt nemůžu… to nemůžeš, taky tě z toho nikdo neobviňoval, tak se hoď do klidu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.15 11:25

@mojmira když nemá nálady, tak jo. nevím, co je na tom k nepochopení… :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky