Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jak to tak ctu, tak na tom casem budu taky blede.Taky mam podobneho pritele doma.Jenze na rozchod s nim nemam finance. @XiraxinekSetrit neni z ceho. Nevim co budu delat.
Každá situace má svoje řešení. Nejhorší je v těchto případech neudělat nic.
@Anonymní píše:
Jak to tak ctu, tak na tom casem budu taky blede.Taky mam podobneho pritele doma.Jenze na rozchod s nim nemam finance. @XiraxinekSetrit neni z ceho. Nevim co budu delat.
Nejde změnit práce?
Nebo jít jako spolubydlící k někomu do podnájmu?
A co ho dostat k doktorovi
![]()
Tomu chlapovi může pomoct jen léčba, pokud nebude mít zájem, tak bych odešla, vždy to nějak jde, nevymlouvej se prosím na peníze, to je obehraná písnička.
Já se většinou zameřím na poměry v rodině, je spousta žen, které vychovávají v duchu: žena se stará tak a muž tak. Ne pro tebe, ale pro něj bude těžké si někoho najít. Třeba se jeho otec choval k ženě stejně, už i ve školce jde na dětech vidět, jak se k sobě rodiče doma chovají. U terapeuta stačí pár sezení a člověk nad svým chováním začne přemýšlet. Duchovní zdraví je důležité pro celou rodinu. Nebo ten vzorec vidí u přátel. Když byl přítel doma a já vydělávala, dělal první poslední, ale já chtěla, aby byl ten silnější. Agrese, deprese se dá ventilovat i jinak a na to přijdete, když budete cchtít a vážit si jeden druhého.
Cože? Vyhází sklep prtotože není zameteno? A ty jako jdeš, zameteš ho a věci narovnáš zpět? ![]()
@arinecka píše:
Cože? Vyhází sklep prtotože není zameteno? A ty jako jdeš, zameteš ho a věci narovnáš zpět?
ano, protože všechno bylo vyházený na chodbě, kterou denně používáme a nechtěla jsem, aby v tom bordelu děti šlapaly.
@Anonymní píše:
nevím, kde se to v těch chlapech bere. Je mi to opravdu líto, je to jinak super člověk, když nemá ty svoje nálady. Je pracovitej, pozornej ke mně, k dětem… Pak ho to chytí a je jak někdo cizí. Vůbec ho v tu chvíli nepoznávám. Zakl..
@Anonymní píše:
ano, protože všechno bylo vyházený na chodbě, kterou denně používáme a nechtěla jsem, aby v tom bordelu děti šlapaly.
Ty jo tak to si dobrá, to bych radši ty děti řenášela nebo to prosě nahrnula n stranu a hotovo, co si o sobě takový člověk myslí? Jsi dospělá, svéprávná osoba a nikdo nemá právo se k tobě chovat jak bys byla hadr na podlahu. Tvůj chlap by měl jít na léčení, evientě neumí ovládat zlost a vylévá si to na tobě, k čemu ti je že je jinak fajn když nevíš dne ani hodiny kdy ho chytne rapl. ![]()
@kdochcekam tobě se to zase jednoduše napíše viď? Můžu to napsat proto, že je to pravda, když jsi to nikdy nezažila, tak to nemůžeš pochopit…
@kdochcekam a magore si vyprošuju, jestli chceš takhle nadávat, tak nadávej sama sobě a ne ostatním. Na tyhle slovní výlevy nejsem zvědavá. ![]()
@kdochcekam nevyrůstají v nervákově a rozhodně to nejsou žádný chudáci. Nesuď lidi jen podle toho, co píšou. Nechápu, proč jsi mě nazvala magorem, když o spoustě věcech nic nevíš. Já možná nemám sebeúctu, ale úctu k ostatním lidem jo. Nenadávám jim jen tak jak mě napadne, i když by si to zasloužili. Když ti vadí můj příspěvek, tak na něj prostě nereaguj a neurážej mě.
@Anonymní píše:
nevím, kde se to v těch chlapech bere. Je mi to opravdu líto, je to jinak super člověk, když nemá ty svoje nálady. Je pracovitej, pozornej ke mně, k dětem… Pak ho to chytí a je jak někdo cizí. Vůbec ho v tu chvíli nepoznávám. Zakl..
super člověk? to nemyslíš vážně ![]()
@kdochcekam děti u toho nejsou, nezažili to. Tvůj příspěvek si přečtu ráda, ale nenechám se urážet do magorů od cizí slepice.
Já za tvůj osud fakt nemůžu… to nemůžeš, taky tě z toho nikdo neobviňoval, tak se hoď do klidu…