Vzteklý manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
27.7.15 12:21
@Anonymní píše:
@jdukolem nikdy jsem nad tím takhle nepřemýšlela. Asi by to byl cirkus, nebo by naopak čuměl a vzpamatoval se… :think: :nevim:

právě proto - ono se říká - na hrubý pytel hrubá záplata a taky se říká - jak se do lesa volá… možná by se opravdu lekl toho co se děje a uvědomil si to..a nebo by bylo ještě hůř, ale pak bys opravdu viděla, že jsi v pozici toho závislého, slabého, ovládaného, toho kdo si nechá ubližovat..zkus se nad tím aspon zamyslet… to že někdo vyháže sklep a ty to pokorně uklidíš to o něčem svědčí..prootže víš jak..děda byl cholerik a taky občas třískal do nábytku nebo házel hrnky, ale babička se sebrala a odešla se projít a když se vrátila, tak děda byl vyzuřenej, pokornej, a doma bylo uklizeno!!! prostě věděl že to přeťápnul a pak dlooouho žehlil a „dolejzal“… u vás chlap řádí „vytrapuje tě“, hledá záminky pro scénu a ty pokorně uklízíš…
víš mě přijde, že každý si k nám dovolí jen to co může..a ty mu teda dovolíš na můj vkus hodně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 12:23

@jdukolem máš pravdu, děkuju. Tvé názory se mi líbí, jsou objektivní a bez urážek. :hug:

• Citovat
  • Upravit
49159
27.7.15 12:24
@Xiraxinek píše:
Mě to jen přijde zbytečné… To sprosté urážení… Jako chápu, že to třeba bylo myšleno dobře, aby Ti to otevřelo nějak oči, ale to si myslím, že jde i slušným jednáním… Kdyby tohle bylo ok, tak asi tady neřešíš i svého chlapa, na urážky apod kraviny stačí bohatě on :D

ale tak slovo magor není žádná sprostá urážka v tom kontextu v jakém tu padlo - ono spíš zakladatelka je už možná přecitlivělá…
a ano dalo se to napsat uhlazeněji, ale každá jsme jiná, někdo je víc od rány a někdo to balí do vatičky…
mezi hláškou - chováš se jako magor, když si to necháš líbit a tvé chování taky není normální když si to necháš líbit… není obsahově příliš rozdíl..akorát to druhé je ta vatička
a podstat - není normální nechat si líbit scény tohoto typu - ta zůstává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.7.15 12:27
@Anonymní píše:
@jdukolem máš pravdu, děkuju. Tvé názory se mi líbí, jsou objektivní a bez urážek. :hug:

tak možná zkus až příště bude zase vyhazovat věci hezky v klidu říct - tak hele ted se jdu na dvě hodiny projít a až se vrátím, tak to bude vše zase uklizeno.., protože toto já po tobě uklízet nebudu a ty si to ke mě nesmíš dovolit…a uvidíš sama… no a pak budeš mít i jasněji co a jak dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
27.7.15 12:27
@jdukolem píše:
myslíš že děti nepoznamená to, jak se tatík chová k jejich milované mamince? a i když na ně třeba nevylítává, tak je nemrzí nemají z toho stres? nevnímají to?

Hmmm, tak tohle asi jo, to asi vnímají, ikdyby u toho osobně nebyli, tak asi vycítí, že je něco mamce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.7.15 12:30
@Xiraxinek píše:
Hmmm, tak tohle asi jo, to asi vnímají, ikdyby u toho osobně nebyli, tak asi vycítí, že je něco mamce…

je otázka času kdy se to stane před nimi.. ted to považuju spíš za náhodu že to ještě neviděly.. já osobně žít v rodině, kdy máme všichni staženej žaludek z toho, kdy tátu chytne rapl a začne vyjíždět na mámu, bych se jako dítě docela sesypala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 12:35

@jdukolem on to před dětma nedělá. jen když nejsou doma…

• Citovat
  • Upravit
49159
27.7.15 12:54
@Anonymní píše:
@jdukolem on to před dětma nedělá. jen když nejsou doma…

to je taky zvláštní nemyslíš? protože - opět zkušenost s dědou - když se vytočil, chytl ho rapl tak to lítalo a bylo fuk, kdo je okolo nebo není prostě začal běsnit, ale my se ho nebáli - věděli jsme že jen tak pouští páru..
u vás je otázka - nestalo se to před dětmi „zatím“ a nebo on cíleně čeká až nebudou doma a pak začne být zlej? To by se pak jednalo o promyšlené trápení a týrání - protože to se pak nejeví jako zatmění, ale promyělené cílené vytýrávání… což je podle mě teda na červenou kontrolku.. no asi ti bliká že? Jinak bys sem nepsala.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 16:37

@jdukolem Právě že bliká no… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
140233
27.7.15 16:39
@Anonymní píše:
@jdukolem on to před dětma nedělá. jen když nejsou doma…

no, nevím, jestli se umí ovládnout před dětmi, tak by se měl ovládnout vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.7.15 22:45
@Anonymní píše:
@jdukolem Právě že bliká no… :nevim:

mě je to divný, že před dětma se ovládne a jinak ne.. to mi zavání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 23:00
Ahoj
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju radu. S manželem jsme od začátku neměli moc ideální manželství. Je vzteklý, protivný, nadává mi, od rána do večera musím jen lítat kolem domu, zahrady, dětí… Vše musí být do detailu hotový, vyšperkovaný… a i tak si vždycky najde důvod mi vynadat. Když ho chytí ta jeho nálada, nadává mi sprostě bez důvodu… Když se uklidní, řekne mi, že ví, že je rapl, že mě miluje, že to nemyslí vážně, ale mě to bolí.

Vždycky jsem to nějak přešla, ale před třemi měsíci, když začala další hádka, jsem si začala psát s kamarádem intimní sms. U něj doma se na sms přišlo, psaní ustalo a já o sms řekla manželovi, protože jsem se bála, aby se to nedozvěděl od něj nebo jeho ženy…

Ze začátku bylo dusno, což jsem čekala, pak jsme si o tom promluvili a byl klid. Jen ale do doby, než se ráno probudil s tou svojí náladou a zase mi začal sprostě nadávat. uklidnil se, až když jsem mu připoměla, co říkal právě té ženě kamaráda, když jsme se poprvé viděli. Říkal jí, že kdyby u nás spala, tak se neudrží a podobně sexuální narážky. Několik let předtím si také dopisoval s jednou svojí kamarádkou, i to jsem přešla a dál se v tom nevrtala. KDyž je v klidu, je nám spolu dobře, ale když chytí ty svoje deprese, je s ním k nevydržení. Už jsme se o tom i bavili, ví, že kdyby zašel k doktorovi a nechal se léčit, bylo by to lepší, sám ví, že to V HLAVĚ, jak on říká, nemá v pořádku, ale nic dál se neděje. V tom afektu je schopný jít, vyházet mi celý sklep do chodby jak to udělal posledně a to jen proto, že není zameteno, vyházet mi oblečení z mojí skříně, protože jsem měla malý ručník mezi velkýma. Posledně to došlo i tak daleko, že se ke mně začal sprostě chovat před kamarády.
Kolikrát už nevím, jak dál. Když ho to chytí, jsem jak uzlíček nervů, klepu se a nevím co dělat. Pak je ale zase v klidu a já si nedokážu představit od něj odejít. :(

Vím, že jsem to tím smskováním zvorala, jenže on se tak choval i předtím.

Ahoj přečetla jsem si jen tvůj příspěvek. No jestli jsou lidi přes kopírák, tak to byl můj bývalý manžel. Byli jsme spolu 12 let. Přesně jak popisuješ. Nadával i kvůli tomu, že chybí slánka na stole, že je jídlo moc horké, moc studené. Nadával, ponižoval, házel věcmi až pak poprvý uhodil mě. Omlouval sám sebe, že se musí jít léčit a já ho dokola litovala. Dopadlo to tak, že mě zdeptal tak, že jsem nebyla schopná jít nakoupit mezi lidi, málem mě utloukl k smrti a to vše před zraky syna. A když jednou na mě 5letý syn udělal pěstičku, že mi ji taky vrazí, z posledních sil jsem zbalila kufr a utekla. Začala jsem od nuly, přišla jsem o vše. Bývalý se mi snaží život řídit i po 5letech od rozvodu. Syna jsem nikdy neštvala proti otci, ale teprve teď zjišťuje jakého má doopravdy otce. Ten kdo to neprožil nepochopí, je to začarovaný kruch. Dnes mám skvělého, hodného chlapa a založili jsme novou rodinu. Akonečně mohu říci, že mohu svobodně dýchat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky