WC po porodu

Anonymní
30.4.13 08:36

WC po porodu

Holky mám taký dotaz, jsem pátý den po porodu a těžko se mi chodí na malou.Jsem šitá tak i problém se sezením, ale když jdu na malou tak to pořád bolí. nevím jestli to má jwště bolet nebo ne. Bojím se aby z toho nebyl ještě zánět močového měchýře. Tak prosím o rady. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
30.4.13 08:38

Cévkovali tě? Mě to bolelo týdny! po porodu..

@Anonymní píše:
Holky mám taký dotaz, jsem pátý den po porodu a těžko se mi chodí na malou.Jsem šitá tak i problém se sezením, ale když jdu na malou tak to pořád bolí. nevím jestli to má jwště bolet nebo ne. Bojím se aby z toho nebyl ještě zánět močového měchýře. Tak prosím o rady. Díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
30.4.13 08:45

Ja se po porodu sama vubec nevycurala, museli me cevkovat..a pak trvalo tydny nez jsem se dokazala vycurat na wc..musela jsem vzdycky do sprchy, jinak mi to neslo..byla to hruza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
30.4.13 08:46

Mě taky cévkovali a nebolelo mě to. Jen ale tak si kup brusinky. A hoooodně pij, moč se naředí a není tak agresivní a nemusí už tolik pálit a dycky se opláchni. Jen vodou. Já jsem to dělala možná 14dní a už po týdnu jsem nevěděla o porodu. A o jsem byla šitáááááá 8o

• Citovat
  • Upravit
1716

Me to po porodu bolelo tak dva tydny urcite a to me ani necevkovali, jen sili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sofiel

Měla jsem zavedenou cévku a myslela jsem, že při chození na malou mě někdo uvnitř řeže.. přešlo to cca 3-4týden po porodu :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
21848
30.4.13 08:47

Tak na tohle se opravdu netěším :zed: Už teď mám problém, jak je narvaná dole, se vůbec rozčůrat, natož pak :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
30.4.13 08:54

@Seizdra A ty kdy vůbec nastupuješ? Vidím, že už přenášíš a pořád tady strašíš.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
30.4.13 08:54

Nevzpomínám si, že by mě něco bolelo. Necévkovali mě, nástřih nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
30.4.13 08:55

Po porodu se pravidelně ptali, jestli mě čůrání pálí. Odpovídala jsem, že jenom tehdy, když to jde přes jizvu, pak hrozně. Tak to prý bylo v pořádku, jinak ne. cévkovaná jsem nebyla. A na problém pálící jizvy výborně pomohlo chodit do sprchy a „při akci“ se tam sprchovat vlažnou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.13 08:58

porod

Jojo, cévkovaná jsem byla.

• Citovat
  • Upravit
978
30.4.13 09:00

Ahoj,
moje zkušenost taková, že jsem byla taky cevkovaná po porodu a bolestivé čurání bylo celkem dost dlouho. Navíc jsem se vyčurala vždy jen ve vaně s puštěnou sprchou, na záchodě to prostě nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.4.13 09:00

@Jennýsek Už tě tu taky seru? :mrgreen: Hele ve čtvrtek :twisted: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.4.13 09:04

@Seizdra ano i mě tu mocinky sereš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
30.4.13 09:05
@Seizdra píše:
@Jennýsek Už tě tu taky seru? :mrgreen: Hele ve čtvrtek :twisted: :?
:lol: To bych si nedovolila ani vyslovit :lol: Tak držím pěsti a to jdeš na vyvolávačku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí