Weby typu hyperslevy.cz, slevin.cz apod.?

23033
13.11.10 20:46

weby typu hyperslevy,slevin.cz apod

Ahoj damy, mate nekdo zkusenost s koupenim darkoveho voucheru z nektere z techto webu? obvykle jsou slevy vice jak 50% napadlo me, koupit jako darecek k vanocum. Mate to prosim nekdo proverene? diky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1329
13.11.10 20:51

Zatím pozitivní zušenost u slevomat a zapakatel.
Ale taky jsem váhala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.11.10 21:04

a spokojenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
13.11.10 21:04

slevomat a vše proběhlo v pohodě :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
26574
13.11.10 21:20

Už jsme jich pár vyzkoušeli na restaurace, pobyty a atd a bez problémů.
Tady je přehled:
http://www.foxter.cz/…mesto-praha/?…
nebo tady
 http://www.sledujslevy.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
13.11.10 21:39

Ahoj, tak ja naprosta spokojenost, mam vyzkouseno slevomat, zapakatel, vykupto, big sale,prima sleva, vipshopping,berslevu, hypersleva slevypro prahu. Zatim si nemuzu stezovat, jinak na techto servrech jsem nakoupila skoro vsechny vanocni darky :dance: a bylo to bez shonu, stresu a ani jsem nemusela vytahnout paty z tepleho pelisku, no a hracky pro Kubiska jsem objednala na 4kids, taky naprosta spokojenost, rychle a hlavne v pohode. Obleceni jsem objednala na sears.com a jcpenny.com, ale to jsem si nechala poslat ke kamaradce v USA, takze to mi pristi tyden priveze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
13.11.10 21:40

teda jednu výhradu bych měla, ve slevomatu jsem koupila Vacushape a nějaký kůry k tomu a jak byl velký zájem tak to dotyčný studio nestíhalo a objednávalo si moc lidí naráz a pak to trošku šidilo, třeba místo 20minut lymfomasáže ti nastavili jen 10-15 a dělali jako že nic, já se nedala tak mi to nakonec museli spravit, ale naštvalo mě to. Je dobrý si takový věci hlídat, ale je to problém firmy co slevu nabízí a ne toho portálu co ji prodává

• Citovat
  • Upravit
7887
13.11.10 21:57

Merett, to je divne, ja si taky objednavala vacushape, lymfodrenaze a naprosta spokojenost, vedela jsem presne co dostanu a nikdy me neosidili, nesmis se dat, jinak je dobry prostudovat co nabizeji, ja treba vzala manzela na shushi degustacni menu a tam jsem byla prekvapena jak mi predlozili vse na co jsme meli narok a pri ctvrtem chodu uz jsem nemohla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.11.10 22:15

super tak to mam radost, ja mam objednane pro sebe voucher do posilovny, plavani, sauna :D cviceni a pro manzela masaze lavovymi kameny a jeste romantickou veceri pro dva:)

no a asi budu muset taky na kosmetiku kdyz je 30tka za dvermi :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
13.11.10 22:52

ja mam objednane vouchery na kadernicke sluzby a pro manzela masaze a veceri v shushi baru… pak take kavicky pro kamaradky s dortikami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
13.11.10 22:59

ahoj nakupu tam skoro porad uz jsem si tam koupila cvicena na power plate,pak jako darky masaz shiatzu, manikuru s pedikurou , vylesteni skrabancu na aute, myti auta atd. jinak planuju nakoupit vsem darky na tehle strankach. jinak jsou to stranky : www.hypersleva.cz, megasleva.cz, slevo.cz, zapakatel.cz, mydeals.cz, primasleva.cz

nikdy jsme jeste nemeli zadnej problem jde to udelat i jako darkovy voucher. ted budu kupovat masaz lavovymi kameny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
13.11.10 23:02

ja pouzivam www.skrz.cz, kde jsou slevy komplet, takze si muzes vybrat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
13.11.10 23:40

janik: tak tuhle stranku neznam a jsou tam vsechny to je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.11.10 23:52

nj taky na to koukam diky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
14.11.10 07:47
janik73 píše:
Merett, to je divne, ja si taky objednavala vacushape, lymfodrenaze a naprosta spokojenost, vedela jsem presne co dostanu a nikdy me neosidili, nesmis se dat, jinak je dobry prostudovat co nabizeji, ja treba vzala manzela na shushi degustacni menu a tam jsem byla prekvapena jak mi predlozili vse na co jsme meli narok a pri ctvrtem chodu uz jsem nemohla:-)

jak říkám, byl to problém toho studia, paní si naobjednala hodně lidí naráz asi aby to měla brzy za sebou a pak se to snažila ošidit aby tam nemusela být dlouho přesčas, bylo to až večer okolo zavíračky. Já se samozřejmě nedala, ale chtěla jsem tímto upozornit na skutečnost že se něco takovýho může stát a aby si to další zákazníci služeb hlídali, někdo může mít pocit že když je tam víc jak 50%sleva tak se nic nestane když to trošku ošidí :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák