Wellness hotel Frymburk -Lipno

2527
13.7.14 22:22

Wellness hotel Frymburk -Lipno

Nebyl jste nekdo na Lipne v tomto hotelu? Z internetu se nam libi, ale nektere recenze, co jsem nasla, jsou dost odrazujici… Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1318
13.7.14 22:26

My jsme byli pred tremi lety, jeste bezdetni, takze si vubec neuvedomuju, jestli je tam nejaky detsky koutek nebo hriste :think: ubytovani a aquapark dobre, jidlo nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
13.7.14 22:27

Byla jsem tam na pracovní cestě, takže můžu hodnotit jen ubytování, kuchyni a zasedačky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
13.7.14 22:29

Já pracuju kousek vedle, tak ho znám moc dobře. A za mě tedy ne. Jsou každou chvíli v konkurzu, takže se snaží šetřit kde se dá - hlavně na vodě. Takže natopeno jen na minimum a o čištění se raději vyjadřovat nebudu. Nikdo z místních tam nevpáchne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
13.7.14 22:35

@eseta Dekuji,to jsem potrebovala vedet, neco podobneho jsem prave cetla. A muzu se zeptat, jestli je tedy v tom okoli Lipna nejaky dobry hotel? Nemusi byt nutne uzpusoben pro deti. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
13.7.14 22:42

@eseta Fakt? My byli minulý týden, tedy jen na tři noci a byli jsme celkem spokojení. Jediné co mi úplně nesedělo bylo placení nápojů k večeři. Ale jinak pro děti fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
13.7.14 22:57

@Nikolacek Moji rodiče byli se synovcem a neteří ve Frymburce v hotelu Maxant na náměstí, byli moc spokojeni, bylo to vloni, byla jsem se tam za nimi podívat a taky se mi tam líbilo, meli velice baby - friendly přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
14.7.14 07:20

@Nikolacek Chces primo hotel, nebo apartmany? dobrych je tam spoustu, asi spis teda v Lipne, ale ted uz to byva vetsinou plne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
14.7.14 08:06

@Nikolacek My jsme byli v červnu v hotelu Admirál v Lipně nad Vltavou. Velice pěkné ubytování, měli jsme apartmán s oddělenou ložnicí a pro malou nachystanou dřevěnou postýlku včetně peřinek zdarma, kuchyňský kout. V ceně jsou bufetové snídaně (několik druhů pečiva, buchet, máslo, sýry, šunky, salámy, paštiky, nutely, cereálie, ovoce, zelenina, vajíčka, párky, káva, čaj, džusy), prostě všechno možné :)
V okolí spoustu dětských hřišť, naproti hotelu aquapark a hopsárium, přístav a pláže kousek. My byli naprosto spokojení, takže doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
14.7.14 08:31

Můžu se zeptat, jakou máte zkušenost s hotelem „Relax resort“ na Lipně? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
14.7.14 11:05

@lucik2011 Diky,kouknu se, zni to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
14.7.14 11:07

@eseta Spis hotel, nechci varit :) je to na posledni chvili, ale jsem tehotna a mela jsem nejaky komplikace, tak jsem nevedela, jestli budeme moct jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
14.7.14 13:29

@lucik2011 jo jo, Admiral se hodně zlepšil. Loni ho koupili nějací moraváci a dali to celé do kupy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
14.7.14 13:37

@eseta tak to jsme měli štěstí, že jsme tam byli až letos :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
14.7.14 15:13

@TerezkaW s tím neporadím, moc ho neznám. Bejvával spíš pro vyšší vrstvu (pracháče), ale jak je to tam teď netuším. Ceny prý snížili, tak třeba už bude dostupnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí