Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nebyl jste nekdo na Lipne v tomto hotelu? Z internetu se nam libi, ale nektere recenze, co jsem nasla, jsou dost odrazujici… Diky!
My jsme byli pred tremi lety, jeste bezdetni, takze si vubec neuvedomuju, jestli je tam nejaky detsky koutek nebo hriste
ubytovani a aquapark dobre, jidlo nic moc.
Byla jsem tam na pracovní cestě, takže můžu hodnotit jen ubytování, kuchyni a zasedačky ![]()
Já pracuju kousek vedle, tak ho znám moc dobře. A za mě tedy ne. Jsou každou chvíli v konkurzu, takže se snaží šetřit kde se dá - hlavně na vodě. Takže natopeno jen na minimum a o čištění se raději vyjadřovat nebudu. Nikdo z místních tam nevpáchne.
@eseta Dekuji,to jsem potrebovala vedet, neco podobneho jsem prave cetla. A muzu se zeptat, jestli je tedy v tom okoli Lipna nejaky dobry hotel? Nemusi byt nutne uzpusoben pro deti. Diky
@eseta Fakt? My byli minulý týden, tedy jen na tři noci a byli jsme celkem spokojení. Jediné co mi úplně nesedělo bylo placení nápojů k večeři. Ale jinak pro děti fajn.
@Nikolacek Moji rodiče byli se synovcem a neteří ve Frymburce v hotelu Maxant na náměstí, byli moc spokojeni, bylo to vloni, byla jsem se tam za nimi podívat a taky se mi tam líbilo, meli velice baby - friendly přístup.
@Nikolacek Chces primo hotel, nebo apartmany? dobrych je tam spoustu, asi spis teda v Lipne, ale ted uz to byva vetsinou plne. ![]()
@Nikolacek My jsme byli v červnu v hotelu Admirál v Lipně nad Vltavou. Velice pěkné ubytování, měli jsme apartmán s oddělenou ložnicí a pro malou nachystanou dřevěnou postýlku včetně peřinek zdarma, kuchyňský kout. V ceně jsou bufetové snídaně (několik druhů pečiva, buchet, máslo, sýry, šunky, salámy, paštiky, nutely, cereálie, ovoce, zelenina, vajíčka, párky, káva, čaj, džusy), prostě všechno možné ![]()
V okolí spoustu dětských hřišť, naproti hotelu aquapark a hopsárium, přístav a pláže kousek. My byli naprosto spokojení, takže doporučuju
Můžu se zeptat, jakou máte zkušenost s hotelem „Relax resort“ na Lipně? Díky.
@eseta Spis hotel, nechci varit
je to na posledni chvili, ale jsem tehotna a mela jsem nejaky komplikace, tak jsem nevedela, jestli budeme moct jet.
@lucik2011 jo jo, Admiral se hodně zlepšil. Loni ho koupili nějací moraváci a dali to celé do kupy ![]()
@TerezkaW s tím neporadím, moc ho neznám. Bejvával spíš pro vyšší vrstvu (pracháče), ale jak je to tam teď netuším. Ceny prý snížili, tak třeba už bude dostupnější.