Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, s přítelem přemýšlíme že by jsme rodičům dali víkendový pobyt pro dva někde ve welness s nějakým výhledem na hory nebo alespoň kousek od nich
Zatím co jsme se dívali tak jsme toho moc nenašli co by se nám líbilo a nestálo to raketu :/
A druhý dotaz by byl na to samé ale jen pro mě a přítele někde na Slovensku v okolí hor. Budeme rádi za jakýkoliv welness, termální lázně, ale hlavně aby tam byla výřivka tu přítel miluje klidně i privátní ![]()
Děkuji za rady ![]()
@Lucy979 píše:
Zdravím, s přítelem přemýšlíme že by jsme rodičům dali víkendový pobyt pro dva někde ve welness s nějakým výhledem na hory nebo alespoň kousek od nichZatím co jsme se dívali tak jsme toho moc nenašli co by se nám líbilo a nestálo to raketu :/
A druhý dotaz by byl na to samé ale jen pro mě a přítele někde na Slovensku v okolí hor. Budeme rádi za jakýkoliv welness, termální lázně, ale hlavně aby tam byla výřivka tu přítel miluje klidně i privátní
Děkuji za rady
Tak nevím odkud jsi, ale pokud by ti vyhovovaly Beskydy, tak pro rodiče třeba hotel Troyer v Trojanovcích, Bauer na Bílé nebo Wellness hotel Horal Ve Velkých Karlovicích, záleží na vašich finančních možnostech.
Pokud chceš něco levnějšího, tak třeba Chata Jana - Bílé Karpaty.
V Tatrách na Slovensku se mi líbilo na Permonu, ale ten je taky dražší, je tam krásné wellness zázemí a krásné prostředí kolem. Mají i nějaké dependence, tam je to o něco levnější..
Absolutní nadšení Jeseníky zámecký resort Sobotín, fakt luxusní prostředí, procedury i jídlo!
okolí parádní a zážitek na celý život..
https://www.resortsobotin.cz/…-sidonie/cz/
ze slovenských klidně i Bešeňová, ale je to teda ranec a dost byznys… máme radši menší věci, jako viz. první tip ![]()
@Lucy75 To vypadá krásně. Škoda, že to máme přes celou republiku..