www.detskyraj.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
3.2.08 15:52

www.detskyraj.cz

Dobry den vsem,
jake mate prosim zkusenosti s obchodem Detsky raj? obzvlast s jeho i-netovou podobou?? Diky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
3.2.08 16:26

já dobrou. Využívám toho, žej sou kousek od mojí mamky, takže si tam přes net objednávám a pak si to vyzvednu osobně, tudíž ušetřím vedlejší náklady…mám od nich několik věcí vč. komplet kočáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
3.2.08 19:45

Objednávala jsem několikrát a pokaždý bylo všechno bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
3.2.08 20:57

My jsme s nimi taky maximálně spokojeni. Máme od nich taky už pár věcí a nikdy nebyl žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
4.2.08 14:14

já tam zatím nakoupila jednou, komunikace pohodová, spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.2.08 17:02

Ahojky, já chodím i do kamenýho obchodu v Pze a nemám s tím nejmenší problém. A pochybuju, že by nějaký přes internet byl. Je to autorizovaná prodejna značek Deltim,… atd. tak se přidávám k ostatním, že by ses neměla čeho bát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.2.08 17:02

Ahojky, já chodím i do kamenýho obchodu v Pze a nemám s tím nejmenší problém. A pochybuju, že by nějaký přes internet byl. Je to autorizovaná prodejna značek Deltim,… atd. tak se přidávám k ostatním, že by ses neměla čeho bát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
12.2.08 17:05

Nemáme dobrou zkušenost :evil: ( máme od nich 2 kočárky, cestovní postýlku, fusak a nějaký drobnosti ), při problému majitel nepříjemný, laxní. Prodavačky taky nepříjemný, nervózní, zboží nepředvedou, je tu i jiná diskuze, tuším, že v kočárkách, mrkni. Já mám od manžela zákaz od nich někdy ještě něco koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
14.2.09 11:32

Ahoj, já tam teda už nikdy taky nic nekoupím. Nejsou nejlevnější z internetových obchodů.
Byla jsem tam včera - vím, že se jejich internetové ceny liší od cen v prodejně, ale fakt mě to naštvalo. Koupila jsem tam podprsenku, která byla o 99 Kč dražší v prodejně než na internetu. Věděla jsem to, ale i tak se ozvala - prodavačka (taková dost silnější) byla strašně arogantní a ponižovala posměšky i svoje kolegy před zákazníky. Volal jí nějaký zákazník a řekla mu, ať chvíli počká - nato se vybavovala o nesmyslech s kolegyní a pak se jemu věnovala. Nechtěla bych platit ten účet za telefon..
Prostě nemám dobrý dojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.3.09 20:33

ahoj

já u nich nakupovala přes internet a maximální spokojenost.
Srovnávala jsem si ceny s jinými obchody a v ledasčems byli nejlevnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
27.4.09 13:45

Já u nich nakupovala přes internet i v obchodě. Byla jsem velmi spokojená. Přes internet jsme si objednali kočárek s taškou (výroba 3 týdny) s vyzvednutím u nich na prodejně ve Vysočanech. Na místě při kontrole se nám ale nelíbila barva (na fotce na internetu byla hezčí) a z vystavených kočárků se nám začala líbit jiná barva. Bez problémů nám kočárek vyměnili (barvu naštěstí měli na skladě) i s přebalovací taškou. Navíc nám kočárek předvedli, vysvětlili a upozornili na dvě nevýhody, které lze odstranit pravidelnou údržbou kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.4.09 21:00

kupovali jsme u nich taky pár věcí a moc mě nenadchli :? /obj přes net, vyzvednutí v prodejně/
souhlasím se skip - jejich prodavačky jsou fakt síla!!! měla jsem s nimi několikrát výstup, protože si takové jednání nenechávám líbit :)

a další věc, co mě naprosto dostala - na netu inzerovali, že mají jeden kočárek skladem. po telefonické konzultaci s prodavačkou jsem se dozvěděla, že i když je kočár tzv. skladem, k vyzvednutí na prodejně bude za 14 8O dní! možná !! 8O tohle u mě neznamená „skladem“ !! prodavačka byla taky dost arogantní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.15 14:49

Jak ten slevový kupon má jako vypadat? :mrgreen: Já vím, že se sbírají jen body a když mají akci tak se zaregistruje člověk mailem a dostane kupon, tak nevím o co jí jde? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
30.9.15 14:55

@SkinnyWhale tak třeba na feedo bylo (možná stále je) tohle: kod na slevu při nákupu nad 1000 kód ZDARMA100 a při nákupu nad 2000 kód ZDARMA200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.15 14:56

@Nikki5 Jo takhléééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat