X-lander X-run

• Fotoalbum (20)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-run?

Přidejte zkušenost s X-lander X-run
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vero_Nero
7.3.10 15:00

Nataso, jakyho speediho?? Quinniho?? Dik.. V.

• Citovat
  • Upravit
10482
7.3.10 18:55

jj, Quinny speedi.

má širší rozvor zadních kol, kola jsou široká, takže je stabilní. má brzdu na zadní kola, takže ideál na brusle.

taky nemá otočnou sedačku, taky nejde až do úplného lehu, myslím ale, že většího než XRun. je hodně prostorný pro dítě a je to „držák“ - u nás jezdil 2 roky a zůstal složený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Čerm!
27.3.10 16:08

Foldmobile

Xlander xlander. Když jsem sestře vybíral kočár na inline, došel jsem k TFK foldmobile. Předevčírem jsem ho vyzkoušel s 2,5 letou dcerou a je výbornej, Myslím mnohem lepší, než Xrun. Taky lehčí. Úplně do lehu ale taky nejde. Má výborný brzdy na zadních kolech. Na inline bych brzdu na přední radši nepoužil. Šikmá kola Xlanderu nemají se stabilitou moc společného, jde o větší pevnost vnějšího kolečka v zatáčce, což je fajn. Od Xrunu mě odradila hlavně brzda a taky spousta umělohmotných úchytů. Taky taková jako složitost. Prohlédněte si foldmobile, nevnucuju, ale rád jich uvidím na inline tratích víc.

• Citovat
  • Upravit
Čerm!
29.3.10 00:36

dodatek

Prohlíd jsem si internet, co bysme tak chtěli na inline. Důležitý vyhledávání bylo na německym ebay. Klíčová slov kinderwagen a jogger. Našel jsem tam takový perly jako quinny funn xl runner, a podobně. Nakonec jsem došel až k americké raketě BABYJOGGER 25th ANNIVERSARY PERFORMANCE JOGGER !!! To je teda něco. Vzhledem k odpružení to nevyjde ani výrazně draho, ale pak jsme se byli s dcerou projet a už jí inline v kočárku nebaví, tak já si tenhle skvost nedovezu. http://www.babyjogger.com/…gger_lp.aspx

• Citovat
  • Upravit
Miruuu
17.8.10 09:53

Prosím ty, co mají tento kočárek - JAK JE TO S MANIPULACÍ A JEŽDĚNÍM VE MĚSTĚ - MHD, OBCHODY, ATD.
Je to ok? Nebo se člověk nadře?

• Citovat
  • Upravit
1435
27.8.10 13:39
Miruuu píše:
Prosím ty, co mají tento kočárek - JAK JE TO S MANIPULACÍ A JEŽDĚNÍM VE MĚSTĚ - MHD, OBCHODY, ATD.
Je to ok? Nebo se člověk nadře?

ahoj holky,X RUN mam.Má výhody a nevýhody.
1:sešikmená kola=obrovská stabilita
2:k bruslení musí být fixní př.kolo bez aretace
3:bohužel sporták do úplného lehu nejde
4:Korbička neni velká(syn se narodil v lednu a v květnu se tam nevešel
5:po městě se jezdí dobře,jen neni vůbec odpružený,ale lesem se s nim jezdí fajn díky sešikmeným kolům :dance:
6:VELKÁ KOLA=NENAHRADITELNÝ VE SNĚHU.
TAK ZKUS z toho vytvořit pro a proti.
já jsemspokojená,protože jsem si ho pořizovala hlavně kvůli bruslím a běhání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva a Oliver
8.9.10 18:50

Ahoj,
mame taky x run.Manipulace je skvela, je fakt lehouckej. Obchody taky v pohode, akorat nema kosik na nakupy, coz je nevyhoda.
Asi ho budu prodavat, tak kdybys mela zajem, dej vedet.

• Citovat
  • Upravit
Eva a Oliver
8.9.10 20:51

Ahoj,

nemohla bys mi poradit, kde se da dokoupit ten kosik??
diky moc

• Citovat
  • Upravit
3
21.2.11 12:55
Eva a Oliver píše:
Ahoj,
mame taky x run.Manipulace je skvela, je fakt lehouckej. Obchody taky v pohode, akorat nema kosik na nakupy, coz je nevyhoda.
Asi ho budu prodavat, tak kdybys mela zajem, dej vedet.

Ahoj, měl bych zájem o kočárek na běhání, jestli je ještě k mání.
Díky za odpověď, i kdyby měla být negativní
Ciao Jirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
harrogate
6.3.11 13:25

X-lander x-run

Ahoj,ja mela 3 kocarky a zadny nebyl 100%.Skoncila jsem u x-runu a jsem maximalne spokojena,segra ho ma taky a nemuze si ho vynachvalit,je strasne lehounky.Zalezi ale,jak moc aktivni zivot vedes.Zkusily jsme i in line brusle a super!!!!!Hodne stesti pri vyberu,neni jednoduche vybrat v tom mnozstvi. :think:

• Citovat
  • Upravit
3
10.3.11 10:41

Tak už máme doma X-Run.
Hned jsme ho venku vyzkoušeli při běhání a zatím pohoda. Podklad byl asfalt a zpevněná polní cesta bez výmolů. Výhoda je jeho kompatibilita s normálním X-Landerem, kdy můžeme dát hlubokou korbičku na podvozek X-Runu. Aničce nejsou ještě ani 2 měsíce, takže by ve sporťáku stejně sedět nemohla. To byl nakonec hlavní důvod, proč si pořídit X-Run. Jen malý problém jsem měl s nastavením předního rychloupínacího kola a přesného vyštelování na střed, aby jel kočárek rovně :lol:
Závěry zatím nedělám, byli jsme s X-Runem venku jen jednou, ale pocitově to vypadá zatím dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
29.10.11 22:09

Dobry den, rada bych se vsech zeptala na zkusenosti s timto kocarkem :-) rada bych ho poridila jako druhy k x-landeru XA samozrejme z druhe ruky, nebot tento kocarek se uz asi nevyrabi :-(

Jiri67, jak jste s nim spokojeny po letni sezone?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
29.10.11 22:48

Zdravím, já jsem si ho koupila na začátku léta, abych mohla s malou na brusle a musim říct, že uplná paráda. Je strašně lehoučkej, supr se ovládá a dokuď nebude zima, tak ho chci používat místo toho stokilového od CAMu, co jsem měla, když malá ještě neseděla.
Dost kamarádek si ho u mě vyzkoušelo a byly z něj fakt nadšený, hlavně jak je lehkej.
Všechny kola se dají jedni zmáčknutím oddělat, takže se vejde všude a můžeš na něj dát korbu nebo autosedačku., takže je z něj nakonec plnohodnotnej kočár.
Jediný co mi trochu vadí je polohování zádový opěrky, je docela fórový a jde ztuha, ale naučíš se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
29.10.11 23:12

Lin, dekuji Ti. :-) no snad budu mit stesti a sezenu do jara nejaky alespon na vyzkouseni a pak na koupi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KLArion
2.1.12 08:31

X-lander

Ahojky já mám již 3 verzi kočárku X- lander a jsem maximálně spokojená. Dříve jsem měla XT pak XA a teĎ X_ run, a tak můžu srovnávat. Korbička je sice menší, ale od půl roku jsem děti vozila ve sporťáku a to i v zimně, ve fusaku s nánožníkem a jak se v něm dětem líbilo. Sedačka lze dát skoro do úplného lehu, je tam vzadu takový zajišťovací sšitý výstupek , ten lze rozpárat a do lehu pak není problém. Po zkušenostech mi nejvíce vyhovoval x-run sportovní verze, je strašně lehoučký a supr do terénu.Bydlíme na vesnici, takže sníh a terén není problém.Tenhle typ je opravdu super lehký :D nejmíň mi vyhovovala čtyřkolka. když byly kolečka odaretované a jela jsem hodně rychle kolečka se ve vzduchu přetáčela.Takže celkově u mě vedou x-landery :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4