X-lander X-run

• Fotoalbum (20)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-run?

Přidejte zkušenost s X-lander X-run
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
29.10.12 19:36

Díky, moc. Mě se ten kočárek moc líbí a je zatím můj největší favorit. Jediné, co mě odrazuje je ta malá korbička. Na druhou stranu budu mít od tchýně ještě normální kočárek, sice nesportovní, ale zato s velkou korbičkou.
Dalšími mými favority jsou Chicco S3, Peg Perego GT3 a Quinny speedi. Máte někdo zkušenosti s těmito kočárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.12 20:19

Tak prostor na sezení v kočárku jsem měřila a v tom nejužšim, tedy vzadu, je to cca 33 cm, mě to přijde v pohodě i pro dvouleté dítě, my tam teď máme ten nánožník co byl právě u x-runu a až bude ještě větší zima, dám do něj vyteplený fusak.
co se týče brzdy, tak já kočárek na sport nepoužívám, tudíž nemůžu posoudit, ale takhle na normální ježdění mi přijde, že vyhovuje. Nemáme auto tudíž kočárek taky hodně používáme, takže za mě můžu doporučit, co se týče větších dětí (že se nemusí použít korbička ale jen sporťák), tak určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
30.10.12 11:46

@baramalikova děkuji ti a poprosím tě ještě o změření místa v ramenou na šířku, protože tam asi bude zakopaný pes. Janéčko má místo v ramenou jen 23cm(a to ještě když vytáhnu vložku)a když dám malé bundu a fusak, tak se tam prostě nevmáčkne ani za boha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.12 11:50

Tak s vložkou je to cca 27,5cm a bez vložky cca 30,5 cm. pokud bys potřebovala třeba i fotky, ráda vyfotím a pošlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
30.10.12 12:15

@baramalikova Tak to je vážně rozdíl. Janéčko s vložkou 21.Nechápu, jak mysleli, že se tam to dítě vejde. Když budeš mít čas, tak mi to vyfoť, to bys byla zlatá, protože na netu je vyfocenej jen z dálky. Našla jsem ale krám, kde ho maj skladem, tak se tam zajedu mrknout, až bude čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
30.10.12 17:19

Ještě mě napadlo, jak je tam řešené to madlo, co je před dítětem? Mám doma starého x-landra a tam se to madlo dá jen naklonit nahoru a zpátky dolů, ale nejde do strany, aby byl kočárek volný. Sundat jde jen tak, že se sundá nejdřív bouda a pak až celé madlo. Zajímá mě, jestli už to u nových x-landrů je jinak a nebo pořád po staru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.12 21:26

Zítra to už snad stihnu vyfotit, tak sem dám nějaké fotky, ať vidíš víc, ale určitě se na něj jeď podívat osobně, to bude nelepší, pokud o něm opravdu uvažuješ.

madlo je řešené stejně jako u těch starších x-landerů, nebo alespoň myslím, my jsme ho neskládali dohromady, kupovala jsem ho u známé v obchodě, co má potřeby pro děti a skládala nám ho ona, takže jsem nečetla ani návod a atd. :-) ale to že se madlo dá (nejspíš) dát jen nahoru nad hlavu či dolu a né odepnout jedna strana, mi nějak nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
31.10.12 07:32

Ahoj madlo jde jen naklonit a dát dolů, ale když ho chceš sundat, tak už nemusíš sundat celou boudu. Je to před boudou jen odcvakneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.12 12:23

Tak tady dávám slíbená fota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
31.10.12 16:52

Díky díky, je to skvěle vidět, už se těšim až si ho otestuju naživo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
23.4.13 21:56

Ahoj holky, chci se zeptat, zdali je u tohoto kočárku normální, že rukojeť je mírně uvolněná – nevím, jak to napsat – jako kdyby „vykloktaná“, prostě je tam vůle navíc v pohybu, přestože je to dobře nastavené. Myslela bych si, že je to špatně utaženými šrouby v postranních kloubech, ale žádné šrouby tam nevidím. Pak se chci ještě zeptat: kolem stahování zádové opěrky mi zřejmě odpadl rámeček kolem čtvercového otvoru, kde prochází stahovací pásek. Je ale možné, že tam ani žádný rámeček nebyl, ale je mi divné, že by ta vystřižená látka nebyla něčím ochráněná (např. kvůli párání). Jak to tam máte řešené? Díky za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.13 12:34

Ahoj,

tak rukojeť jsem zkontrolovala, s tou máš pravdu, ale kdybys to tu nenapsala, ani by mě to nenapadlo, nikdy mi to v manipulací s kočárek nepřišlo ani nevadilo.
Co se týče toho pásku, mám tam takový zobáček, ten zmáčknu a jak táhnu „lehátko“ se polohuje. Nevím přesně jaký rámeček myslíš, nebo kde ho mám hledat, jetli myslíš vevnitř? když bys chtěla vyfoť to a já na to mrknu víc, jak to mám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
24.4.13 16:36

@Pavliss jo, je uvolněná, taky jsem se nad tím pozastavila, ale myslím, že to tak prostě je u všech, já mám nový, takže používáním to nebude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.13 16:44

To ne, nebude, ale jak jsem psala, me to pri pouzivani nijak nevadi, kdybys to nenapsala, nevsimla bych si:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
24.4.13 20:53

Holky děkuji za reakce. K tomu rámečku - přikládám foto. Jde mi o to, že ten otvor v látce není olemovaný a dle protlačeného obdélníku předpokládám, že to bylo v nějakém rámečku kolem toho zobáčku s tím páskem a ten rámeček mi asi někde vypadl. Dle mého se ta látka brzo rozpáře, když tam není ten kryt/rámeček. Ale je to detail, jen jsem chtěla vědět, jak to vypadá, abych to mohla příp. opravit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí