Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-run?
Přidejte zkušenost s X-lander X-run@Pavliss Ahoj měla jsem kočárek nový a taky mi přišlo, že rukojeť má celkem vůli. Protože jsem kočárek chtěla asi za tři měsíce prodat. (Měla jsem ho přes léto na brusle),tak jsem ho dala na reklamaci a myslím, že ten jeden kloub vyměnili. Mě teda ještě ten kloub děsně vrzal a nešlo to nějak promazat.
@Pavliss tak pokud to mas tak uvolnene, ze Ti to vadi, zkus to taky reklamovat.Co se tyce toho ctverecku rekla bych, ze to mam stejne, kocarek mam rok a je to v pohode.tady davam foto
Ja ho miluju, ale prodavam
Kdyby mel nekdo zajem!? je jen 2m stary, s vybavou jse dala 9450,nyni 7000
@Sandra752 píše:
Ja ho miluju, ale prodavamKdyby mel nekdo zajem!? je jen 2m stary, s vybavou jse dala 9450,nyni píše: Více
Ahoj, kamarádka by měla zájem, ale není teď na netu. Může zatelefonovat? Případně ráda napíšu její telefon, ale nechci sem do diskuse, mohu na nějaký mail? Děkuji.
Ahoj, též prodávám x-lander x-run antartica, cena 5000, kdyby měl někdo zájem. Koupen 13.4.2012, tudíž ještě v záruce. V případě zájmu dám bližší info a fotky.
Já bych chtěla holčičí barvu ale co je teď 2015 jen v červené, nic moc :/ tak nevím jestli raději nenechat ten co mám po synovi, nikdy nezradil a hlavně je pořád nádherný udržovaný… kdyby aspoň byla jistota že další rok budou zase v nějakých krásných barvách pro holku…
@lenulina1979 v nové kolekci se mi líbí ten tmavě červený. Ale já mám šedý po synovi a ten je neutrální, takže budu mít i pro holku. Mám šedý i hluboký kočárek, dá se kombinovat s barevnými doplňky (kluk/holka), takže jsem evidentně na tu šedou zaměřená ![]()
@Nika079 píše:
@lenulina1979 v nové kolekci se mi líbí ten tmavě červený. Ale já mám šedý po synovi a ten je neutrální, takže budu mít i pro holku. Mám šedý i hluboký kočárek, dá se kombinovat s barevnými doplňky (kluk/holka), takže jsem evidentně na tu šedou zaměřená
tento je právě taky vhodný i pro holku ale jsem ulítlá víc na ty holčičí, líbili se mi dřív ty růžové…hluboký mám objednaný sunline premium weiss eco 01 3V1 ale x-lander run chci určitě taky jsem s ním max spokojená
@lenulin tahle barva je super. Mela jsem ho první léto na dceru a pak ho krapet unahlene prodala.
Ten další mám už jen starší kolekci v černé, ale ta jde pak taky hezky oživit.
ale ty potahy u novější kolekce jsou hezčí.
@Ada22 píše:
@lenulin tahle barva je super. Mela jsem ho první léto na dceru a pak ho krapet unahlene prodala.Ten další mám už jen starší kolekci v černé, ale ta jde pak taky hezky oživit.
ale ty potahy u novější kolekce jsou hezčí.
myslíš ten červenej a oranžovej? já doufám že nebudu litovat dnes jsem run prodala a až příjde čas koupím novej holčičí budu doufat že nová kolekce 2016 bude ještě krásnější ![]()
Poradíte jestli by po dokoupení adaptérů šla nasadit i autosedačka perégo? ![]()
Ahoj holky, prodávám tento kočárek…kdyby měl někdo zájem. Dítě vyrostlo, další neplánuji. Kočárek je to super, volila bych zas ten samý.
@Pavliss píše:
Ahoj holky, prodávám tento kočárek…kdyby měl někdo zájem. Dítě vyrostlo, další neplánuji. Kočárek je to super, volila bych zas ten samý.
foto cena?
@lenulina1979 píše:
foto cena?
Vše je popsáno v inzerátu v bazaru. Cena 5000 i s doplňky.