X-lander X-run

• Fotoalbum (20)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-run?

Přidejte zkušenost s X-lander X-run
Napsat příspěvek
Velikost písma:
509
25.4.13 07:58

@Pavliss Ahoj měla jsem kočárek nový a taky mi přišlo, že rukojeť má celkem vůli. Protože jsem kočárek chtěla asi za tři měsíce prodat. (Měla jsem ho přes léto na brusle),tak jsem ho dala na reklamaci a myslím, že ten jeden kloub vyměnili. Mě teda ještě ten kloub děsně vrzal a nešlo to nějak promazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.13 08:17

@Pavliss tak pokud to mas tak uvolnene, ze Ti to vadi, zkus to taky reklamovat.Co se tyce toho ctverecku rekla bych, ze to mam stejne, kocarek mam rok a je to v pohode.tady davam foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
25.4.13 23:01

Holky, moc děkuji za reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
30.6.13 09:36

Ja ho miluju, ale prodavam :-( Kdyby mel nekdo zajem!? je jen 2m stary, s vybavou jse dala 9450,nyni 7000

• Citovat
  • Upravit
32
1.7.13 10:36
@Sandra752 píše:
Ja ho miluju, ale prodavam :-( Kdyby mel nekdo zajem!? je jen 2m stary, s vybavou jse dala 9450,nyni píše: Více

Ahoj, kamarádka by měla zájem, ale není teď na netu. Může zatelefonovat? Případně ráda napíšu její telefon, ale nechci sem do diskuse, mohu na nějaký mail? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.13 20:59

Ahoj, též prodávám x-lander x-run antartica, cena 5000, kdyby měl někdo zájem. Koupen 13.4.2012, tudíž ještě v záruce. V případě zájmu dám bližší info a fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
20.5.15 07:55

Já bych chtěla holčičí barvu ale co je teď 2015 jen v červené, nic moc :/ tak nevím jestli raději nenechat ten co mám po synovi, nikdy nezradil a hlavně je pořád nádherný udržovaný… kdyby aspoň byla jistota že další rok budou zase v nějakých krásných barvách pro holku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
20.5.15 09:10

@lenulina1979 v nové kolekci se mi líbí ten tmavě červený. Ale já mám šedý po synovi a ten je neutrální, takže budu mít i pro holku. Mám šedý i hluboký kočárek, dá se kombinovat s barevnými doplňky (kluk/holka), takže jsem evidentně na tu šedou zaměřená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
20.5.15 09:37
@Nika079 píše:
@lenulina1979 v nové kolekci se mi líbí ten tmavě červený. Ale já mám šedý po synovi a ten je neutrální, takže budu mít i pro holku. Mám šedý i hluboký kočárek, dá se kombinovat s barevnými doplňky (kluk/holka), takže jsem evidentně na tu šedou zaměřená :lol:

tento je právě taky vhodný i pro holku ale jsem ulítlá víc na ty holčičí, líbili se mi dřív ty růžové…hluboký mám objednaný sunline premium weiss eco 01 3V1 ale x-lander run chci určitě taky jsem s ním max spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
20.5.15 12:29

@lenulin tahle barva je super. Mela jsem ho první léto na dceru a pak ho krapet unahlene prodala. :roll: Ten další mám už jen starší kolekci v černé, ale ta jde pak taky hezky oživit. :D ale ty potahy u novější kolekce jsou hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
20.5.15 14:21
@Ada22 píše:
@lenulin tahle barva je super. Mela jsem ho první léto na dceru a pak ho krapet unahlene prodala. :roll: Ten další mám už jen starší kolekci v černé, ale ta jde pak taky hezky oživit. :D ale ty potahy u novější kolekce jsou hezčí.

myslíš ten červenej a oranžovej? já doufám že nebudu litovat dnes jsem run prodala a až příjde čas koupím novej holčičí budu doufat že nová kolekce 2016 bude ještě krásnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
22.5.15 17:21

Poradíte jestli by po dokoupení adaptérů šla nasadit i autosedačka perégo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
1.10.15 10:38

Ahoj holky, prodávám tento kočárek…kdyby měl někdo zájem. Dítě vyrostlo, další neplánuji. Kočárek je to super, volila bych zas ten samý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
2.10.15 20:27
@Pavliss píše:
Ahoj holky, prodávám tento kočárek…kdyby měl někdo zájem. Dítě vyrostlo, další neplánuji. Kočárek je to super, volila bych zas ten samý.

foto cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
2.10.15 21:15
@lenulina1979 píše:
foto cena?

Vše je popsáno v inzerátu v bazaru. Cena 5000 i s doplňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí