X Lander X run nebo Baby jogger city elite?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2236
21.6.20 13:26
@Holinac píše:
@dickys
Aha, moc děkuji… Prosím máte zkušenosti v terénem… Kořeny, kameny, nerovnosti? Bydlíme na vesnici a chci něco co zvládne terén a ne rozpadne se to :think:

Do terénu jezdíme normálně, lesní cesty, písek na pláži…není problém. Ale další věc - ruční brzda, na to pozor, není pribrzdovaci, takže na brusle jsem se s kočárkem neodvážila. Možná, že teď už ji tam dělají, my jsme ho kupovali 2017 a byla jsem tím nemile překvapená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
21.6.20 13:57
@dickys píše:
Do terénu jezdíme normálně, lesní cesty, písek na pláži…není problém. Ale další věc - ruční brzda, na to pozor, není pribrzdovaci, takže na brusle jsem se s kočárkem neodvážila. Možná, že teď už ji tam dělají, my jsme ho kupovali 2017 a byla jsem tím nemile překvapená :)

Mam pocit, ze existuji nejake rady Elite s brzdou.
Ale byl to jeden z duvodu, proc Summit, ten ji ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.6.20 09:55

Holky, moc Vám všem děkuji… Půjdu do BJ buď do elita nebo summit. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
22.6.20 10:39
@dickys píše:
Do terénu jezdíme normálně, lesní cesty, písek na pláži…není problém. Ale další věc - ruční brzda, na to pozor, není pribrzdovaci, takže na brusle jsem se s kočárkem neodvážila. Možná, že teď už ji tam dělají, my jsme ho kupovali 2017 a byla jsem tím nemile překvapená :)

a proč ne? my jezdíme s elitem normálně na bruslích, brzdíme tak, jak když jsme jezdili bez kočáru. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.6.20 11:27
@debra.morgan píše:
a proč ne? my jezdíme s elitem normálně na bruslích, brzdíme tak, jak když jsme jezdili bez kočáru. :nevim: :nevim:

Tak bez brzdy bych si to nelajzla taky. Ale nejsem zadny super bruslar :-).

Jinak ta brzda je dokonala na turach pri chuzi z kopce, kolikrat jsme sli takove krpaly, ze mit nebrzdeny kocar je o hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
22.6.20 13:26

@debra.morgan
Protože když jedu z kopecka, tak mám problémy zabrzdit sama, natož ještě s kočárem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.8.20 09:51

Zádová výztuha

Holky, ještě obnovuji diskuzi… Kupovaly jste do BJ tu vyztuhu do zádové opěrky? Je nutná? Popř. Kde jste Kupovaly, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
10.8.20 11:47

@Holinac ano, mam vyztuhu do zad i do sedu + pásek na úplný sed, kupovala jsme na fb od lu-via.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.8.20 12:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.8.20 21:56

Summit X3

Holky, ještě prosím dotaz na ty co máte BJ summit… Šly by jste do kočáru po 2 dětech? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.8.20 22:03

Summit X3

A prosím dají se sehnat náhradní díly, třeba na opravu predniho kola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.9.20 01:19
@Holinac píše:
A prosím dají se sehnat náhradní díly, třeba na opravu predniho kola?

Co přesně?
Nejlepší je kámoš typu „Ferda mravenec“, který to spraví. Mechanismus je jednoduchý.

Jinak náš Summit odvozil tři a sice má vady na kráse, ale další by v klidu dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
1.9.20 11:31
@Holinac píše:
Holky, ještě prosím dotaz na ty co máte BJ summit… Šly by jste do kočáru po 2 dětech? :nevim:

Jo šla. Mam elita z bazaru a taky pry po dvou dětech, ale jedno v něm jen spalo a druhe ho melo az bylo vetsi, takze nebyl sjety ani dezen z kol… Obcas trochu zavrze, ale jinak je jako novy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.9.20 13:37

@Lucie_Sx jasně, díky… Chlap je šikovný, takže by si zřejmě poradil, ale šlo mi o to zda jsou nějaké náhradní díly dostupné a jak cenové, zda by se to dalo opravit kdyby náhodou něco. Hledala jsem na netu a nic jsem právě nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.9.20 13:38

@debra.morgan děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie