Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Holinac píše:
@dickys
Aha, moc děkuji… Prosím máte zkušenosti v terénem… Kořeny, kameny, nerovnosti? Bydlíme na vesnici a chci něco co zvládne terén a ne rozpadne se to
Do terénu jezdíme normálně, lesní cesty, písek na pláži…není problém. Ale další věc - ruční brzda, na to pozor, není pribrzdovaci, takže na brusle jsem se s kočárkem neodvážila. Možná, že teď už ji tam dělají, my jsme ho kupovali 2017 a byla jsem tím nemile překvapená ![]()
@dickys píše:
Do terénu jezdíme normálně, lesní cesty, písek na pláži…není problém. Ale další věc - ruční brzda, na to pozor, není pribrzdovaci, takže na brusle jsem se s kočárkem neodvážila. Možná, že teď už ji tam dělají, my jsme ho kupovali 2017 a byla jsem tím nemile překvapená
Mam pocit, ze existuji nejake rady Elite s brzdou.
Ale byl to jeden z duvodu, proc Summit, ten ji ma.
Holky, moc Vám všem děkuji… Půjdu do BJ buď do elita nebo summit. Uvidíme.
@dickys píše:
Do terénu jezdíme normálně, lesní cesty, písek na pláži…není problém. Ale další věc - ruční brzda, na to pozor, není pribrzdovaci, takže na brusle jsem se s kočárkem neodvážila. Možná, že teď už ji tam dělají, my jsme ho kupovali 2017 a byla jsem tím nemile překvapená
a proč ne? my jezdíme s elitem normálně na bruslích, brzdíme tak, jak když jsme jezdili bez kočáru.
![]()
@debra.morgan píše:
a proč ne? my jezdíme s elitem normálně na bruslích, brzdíme tak, jak když jsme jezdili bez kočáru.![]()
Tak bez brzdy bych si to nelajzla taky. Ale nejsem zadny super bruslar
.
Jinak ta brzda je dokonala na turach pri chuzi z kopce, kolikrat jsme sli takove krpaly, ze mit nebrzdeny kocar je o hubu.
@debra.morgan
Protože když jedu z kopecka, tak mám problémy zabrzdit sama, natož ještě s kočárem…
Holky, ještě obnovuji diskuzi… Kupovaly jste do BJ tu vyztuhu do zádové opěrky? Je nutná? Popř. Kde jste Kupovaly, prosím?
@Holinac ano, mam vyztuhu do zad i do sedu + pásek na úplný sed, kupovala jsme na fb od lu-via.
Holky, ještě prosím dotaz na ty co máte BJ summit… Šly by jste do kočáru po 2 dětech? ![]()
A prosím dají se sehnat náhradní díly, třeba na opravu predniho kola?
@Holinac píše:
A prosím dají se sehnat náhradní díly, třeba na opravu predniho kola?
Co přesně?
Nejlepší je kámoš typu „Ferda mravenec“, který to spraví. Mechanismus je jednoduchý.
Jinak náš Summit odvozil tři a sice má vady na kráse, ale další by v klidu dal.
@Holinac píše:
Holky, ještě prosím dotaz na ty co máte BJ summit… Šly by jste do kočáru po 2 dětech?
Jo šla. Mam elita z bazaru a taky pry po dvou dětech, ale jedno v něm jen spalo a druhe ho melo az bylo vetsi, takze nebyl sjety ani dezen z kol… Obcas trochu zavrze, ale jinak je jako novy.
@Lucie_Sx jasně, díky… Chlap je šikovný, takže by si zřejmě poradil, ale šlo mi o to zda jsou nějaké náhradní díly dostupné a jak cenové, zda by se to dalo opravit kdyby náhodou něco. Hledala jsem na netu a nic jsem právě nenašla.