Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte někdo telefon Xiaomi? Jste spokojeni? A máte někdo Xiaomi Redmi? Nepřipadá vám velký a těžký? A jak dlouho vám vydrží baterka?
@Sára 1 vyprala jsem si svůj předchozí telefon tak jsem si na rychlovku pořídila xiaomi redmi 1s v červené barvě. Musím říci, že těžký opravdu je ale není to nic strašného. Vadí mi, ze nemá podsvicene 3tlacitka pod displayem. Než jsem si zvykla kde jsou tak jsem je ve tmě marně hledala. Ale jinak je telefon rychlý, zvládá i obtížnější hry. Fotak je v teto cenové kategorii dostačující. Zatím si nestezuji ![]()
@Sára 1 já jsem chtěla X. Redmi Note, ale nakonec jsem si ho nekoupila, pač vypadal obr, ale asi je to taky o zvyku
@nikypiky92 Ještě jsem neměla dotykový, tak jsem zvyklá na malý, lehký, jednoduché ovládání. Telefon nosím neustále po kapsách. Takže by to byl pro mě telefon dvakrát těžší a cca dvakrát větší. Nebude mi vadit ta jeho velká velikost a váha? Abych pak nenadávala a nevracela se k tomu, co mám (zatím funguje, i když už párkrát blbnul). A jak dlouho ti vydrží baterka? Nechce se mi každý den dobíjet. Za kolik jsi ho koupila?
Mam ho a jsem spokojena. Jediny co mi vadi, je ta baterka, nabijim kazdy den vecer. Fotak je slabsi, byla jsem zvykla na mnohem lepsi, ale da se to. Velikost mi vyhovuje taky (fotky jsou krasne videt a dobre se na nem cte) a ze by byl nejak moc tezkej mi ani neprijde ![]()
@tejuho Myslela jsem, že foťák je dobrý.
A jak ho využíváš během dne?
@Sára 1 no tak ten fotak neni nejhorsi, jen ja fakt na minulym telefonu mela uplne vybornej. Jinak fotky jsou pekny, na telefon dostacujici urcite. Vyuzivam ho dost, hodne volam, jsem na netu, hraju hry, fotim…
@tejuho Nechala sis fotky vyvolat? Bylo mi řečeno, že to bude hodně znát oproti klasickému foťáku. Myslela jsem, že bych to měla jako náhradu foťáku, pokud ho nebudu mít při ruce nebo se mi nebude chtít tahat. Pokud to tak nebude, mohla bych si koupit levnější a menší. V podstatě hodně telefonuju - třeba 2 hoďky denně, chci poslouchat hudbu a fotit. Na net nejspíš chodit nebudu. Do zítřka se musím rozhodnout. Ještě pořád nevím, jestli nevybrat jiný. Nebo žádný ![]()
@tejuho A jak je do ruky? Nedrží se špatně? V jiné diskuzi jsem četla: ty „dnešní“ obří nevlezou do ruky – pád je pravděpodobnější, blbě se drží.
Sára 1 já jsem na telefonu furt na internetu takže večer nabijim ale kdyz jen vílám, píšu nic extra náročného tak vydrží ten den a pul. Já mela předtím Nexus 5 a ten mel fotak naprosto luxusní oproti tomuhle ale vážně za tu cenu ten fotak je dobrý. (4900Kc) Musím říci, ze se na něm dobře čte i venku za sluníčka! Jako ta váha není nejhorší. Myslim si, ze pokud jsi mela předtím klasicky tak s tou vahou to bude podobně… ![]()
@Sára 1 na velikost si fakt zvyknes, ja s drzenim nemam problem
Prosím vás, jak se z Xiaomi odesílá SMS na číslo, které nemám uložené v seznamu?
Je a není foťák má těch 48 ale je tu použita technologie, která spojuje 4 pixely do jednoho, takže pak z toho je 12 mp. Fotka by měla být lepší. Ale můžeš fotit i do těch 48 mp. Ale pak bude mít fotka velikost jak kráva
Já mám Redmi 10 a nevím, jak vypnout zvuky u her. Poradi mi někdo, ale abych nemusela vypínat zvuky příchozího hovorů a budíku. Prosím, poradí mi někdo?
Příspěvek upraven 05.09.22 v 18:05
@Bubu2828 Co je to za mobil? Zkuste ve hře stisknout několikrát tlačítko hlasitosti a ztiší se jen media, budíky a vyzvánění zůstává stále na stejné úrovni