Doporučte prosím mobil do 2000 Kč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1342
10.12.14 17:51

Doporučte prosím mobil do 2000kc

Ahoj, jelikož se tu vždy vše dozvím, ptám se :jazyk:
Osobní zkušenost ideál…
Chtěla bych pro dcery 7 a 11 let k vánocům nový mobil, nechci drahý, jelikož vše zničí…neúmyslné, ale vypadne jim z ruky, caknou na něj vodu…
Dotykový, aby šel využívat internet a nahrát muzika…volání a sms, ale to už snad generace našich dětí považuje za přežitek, se mi občas zda :jazyk:
 Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
10.12.14 18:01

@lllucie
Omezila bych to ještě velikostí displaye - ty „dnešní“ obří nevlezou do ruky - pád je pravděpodobnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
10.12.14 18:29
  • Citovat
  • Upravit
451
10.12.14 19:03

Asi bych mrkla na heureku a podle recenzi ;) mela jsem ted v ruce LG L40 (D160) a docela se mi zamlouval a myslim, ze diteti by bohate stacil.
Urcite tam najdes i levnejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
10.12.14 19:20

Já koupila sedmiletý dceři k vánocům tenhle: http://mobilni-telefony.heureka.cz/…r-s4000-duo/ Líbil se mi, že je žlutej, sehnala jsem i žlutý silikonový pouzdro. :lol:
Recenze sice nic moc, ale pro dítě určitě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
10.12.14 19:27

@zvidavajanca

@zvidavajanca píše:
@lllucie
Omezila bych to ještě velikostí displaye - ty „dnešní“ obří nevlezou do ruky - pád je pravděpodobnější.

Svatá pravda! já mám iphone a ten je do ruky super, taky mám nějaký LG, velký jak slon a fakt se blbě drží!!!
Tak dík za připomenutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
10.12.14 22:28

@PetraJ

ten bych nekupovala, kvuli male interni pameti - po roce pouzivani se ji to tak zaseka, ze si ani nezavola :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
11.12.14 06:07

@habet a kolik by ta interní paměť měla aspoň být…?já se v tom vůbec nevyznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
11.12.14 09:05
@lllucie píše:
@habet a kolik by ta interní paměť měla aspoň být…?já se v tom vůbec nevyznam…

Min 512 MB (ale víc je líp) + karta

@PetraJ píše:
Já koupila sedmiletý dceři k vánocům tenhle: http://mobilni-telefony.heureka.cz/…r-s4000-duo/ Líbil se mi, že je žlutej, sehnala jsem i žlutý silikonový pouzdro. :lol:
Recenze sice nic moc, ale pro dítě určitě stačí.

Nač dualsim? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
11.12.14 10:49

Ja rika @zvidavajanca minimalne 512MB RAM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
11.12.14 11:00

Díky, to splňuje huawei ascend Y330 za 1990…přemýšlím o něm…
Duální simku ne ne, má bratr a strašně na to nadává…ze se seka, nenacita ani jednu sim, natož obě…prý špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.12.14 11:07
@PetraJ píše:
Recenze sice nic moc, ale pro dítě určitě stačí.

No podle me je lepsi si neco priplatit, nez mit nefunkcni tel.Syn takhle dostal levnejsi tablet a mobil oboji se seka, nechce to uz ani videt.Nyni jsem objednavala z Ciny, vyjde to skoro stejne a doufam, ze to bude opet kvalitni telefon za vyborny peniz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.12.14 11:08
@lllucie píše:
Dísupe splňuje huawei ascend Y330 za 1990…přemýšlím o něm…
Duální simku ne ne, má bratr a strašně na to nadává…ze se seka, nenacita ani jednu sim, natož obě…prý špatně

Mam telefon s dualni simkou a super. Zalezi na telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
11.12.14 12:24

@jannina1 mam uz pres rok z Ciny a funguje bezvadne :) dokonce preziva i moje zachazeni a padani na zem :D akorat ze letos, co jsem se divala.
Tak je treba rozdil Cina/CR 500,– za stejny model

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.12.14 14:00
@habet píše:
@jannina1 mam uz pres rok z Ciny a funguje bezvadne :) dokonce preziva i moje zachazeni a padani na zem :D akorat ze letos, co jsem se divala.
Tak je treba rozdil Cina/CR 500,– za stejny model

No mě taky funguje dobře:)Tady v česku se docela bojím napodobenin, hodně firem to objednává levně z číny a pak lidi nejsou spokojení. Objednám si to raději u dobré firmy v číně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák