Mobilní telefon s Androidem, chyba externího úložiště

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
835
10.12.14 17:04

Éxterní úložiště - chyba

Ahoj holky :mavam: Je tady někdo, kdo se dobře vyzná v mobilech s Androidem a mohl by mi tím pádem pomoct? Už si nevím rady s tím svým šuntem :nevim: :zed: Pardon, že tak na svůj mobil říkám, ale už na to nemám nervy a už vůbec nechápu co se s ním děje.

Mám doma Samsung Galaxy Mini S5570 černé barvy a paměťovou kartu, která má 8GB. Když si jdu stáhnout nějakou aplikaci do Google Play, tak mi to hlásí tuto zprávu (v mém případě, když jsem se snažila stáhnout messenger): „Chyba při stahování aplikace Messenger. V éxterním úložišti není dost místa.“ Není dost místa? To jako fakt? Na SD kartě mám jenom pár písniček, jinak žádné fotky ani videa! :think: Kvůli této zprávě jsem musela smazat všechno co jsem měla na kartě, až na písničky, jelikož alespoň ty si tam chci nechat! :oops: Nevím co mám dělat. SD karta je úplně prázdná a pořád mi to hlásí tuto blbost. :nevim: Měly jste stejný problém? Jak jste to vyřešili? Chce to novou paměťovku nebo je to mobilem? :roll: Fakt nevím co s tím. :nevim:

Budu velice, velice vděčná, když mi s tím někdo pomůže a vyřeší se to!! :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33022
10.12.14 17:13

Mám taky samsuga a taky mi to tohle hlásí. Ono to totiž neukládá na SD kartu ale do paměti telefonu a ta je skoro plná a další aplikace už nepobere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.12.14 17:16

Přesuň si aplikace, u kterých to je možné, na SD kartu. ;) Pak se ti uvolní místo v telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
10.12.14 17:17

@Tom-Jerry A nevíte jak ty aplikace přesunout na SD kartu? Prosím poraďte! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
10.12.14 17:17

@lyrica To je právě problém, že skoro žádné aplikace nelze přesunout na SD kartu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.12.14 17:19

@Ani123 v tom případě se nedá nic dělat. Já mám tedy telefon jiné značky. Tenhle problém jsem taky řešila. Odinstalovala vše zbytečné z telefonu, co to jen šlo. Pak přesunula aplikace a tak podobně a stejně se mi občas stává, že když se chce některá z aplikací aktualizovat, mám tam málo místa :roll:
Telefon nemám úplně levnej a není ani rok starej. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
10.12.14 17:26

Oni většinou nejdou přesunout, já co šlo přesunula. Prostě telefon má malou paměť s tím nic neuděláš jen nový telefon s větší pamětí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
10.12.14 17:27

A pomůže, kdybych si koupila novou paměťovou kartu? Nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.12.14 17:28

@Ani123 paměťová karta s tím nemá nic společného. Jde o úložiště v telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
10.12.14 19:09

Existuji aplikace nebo programy, ktere telefon jakoby oblbnou a z pametove karty udelaji vnitrni pamet, na kterou se aplikace ukladaji. Postupy jsou na netu, ale prijdou mi docela slozity, pro normlani lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.9.15 15:57

Data

Data v telefonu řeším pořád a navíc ze slibovaných 16 GB mám na telefonu jen 12 GB, nevím proč. Každopádně jsem na pracovní síti (Gettick) a tam si stačí stáhnout jejich datové úložiště, stáhnout si ho do telefonu a najednou mám o 30 Gb více prostoru, takže už se s tím nemusím pořád trápit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
3.11.17 11:01

To je silene…zrovna jsem si rikala ze mam 8gb pametovku a je uplne nanic! Protoze fotky tam sice pretahnout jdou, ale jednak se to musi delat porad rucne coz je k vzteku, a jednak - mam pocit ze aplikace tam vubec nejdou dat!! Tkze mam na telefonu jen instagram, messenger, screenshot a endomondo na behani, ale dalsi aplikace uz si proste nahrat nemuzu!!! Je to k vzteku. A na pametovce ty aplikace nejedou… ja to nechapu :nevim: mozna aby lidi kupovali stale nove modely s vyssi pameti. Pac pokud bych mela telefon a fungovala mi 8gb karta, tak jsem stastna a telefon by mi vydrzel dlouha leta i s pribyvajicimi aplikacemi… ale takhle tam mam jen 4 a kdyz chci napr. Program na oriznuti obrazku, tak se musim rozhodnout zda odinstalovat endomondo nebo screenshotter. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
3.11.17 11:09

@Niemeyer Pri vyberu telefonu je potreba patrat i po tom, zda vyrobce neomezil ukladani apliaci jen do interni pameti telefonu, coz se mi stalo u Samsungu a byla to tragedie :zed: Dalsi telefon jsem vybirala i podle velikosti interniho uloziste (ne vsechny apky totiz jdou instalovat na SD kartu), aby se interni pamet hned nezaplnila.

Bohuzel je to tak. V zajmu vyrobce neni, aby mobil vydrzel 10 let, ale aby mel vyrobce zajisteny prubezny odber svych vyrobku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
3.11.17 11:09

Fotky by tam mely jit ukladat pres nastaveni fotaku.

• Citovat
  • Upravit
blabla123
3.11.17 11:11

Me ted cca 5 mesicu nejde appka na mcdonalds protoze mam zastaraly android :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody