Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@jannina1 píše:
Nyni jsem objednavala z Ciny, vyjde to skoro stejne a doufam, ze to bude opet kvalitni telefon za vyborny peniz…
Já mám s Čínou špatný zkušenosti…
@zvidavajanca píše:
Já mám s Čínou špatný zkušenosti…
Záleží co a kde objednáváš ![]()
@zvidavajanca píše:
Nač dualsim?
Protože se mi tenhle mobil pro ni líbil. Shodou okolností je na dvě simky, ona bude samozřejmě používat jen jednu. Ničemu to nevadí, ne?
@PetraJ
Nevím, jak kde dvě SIMky řeší, ale aby mi to tam psalo, že druhá SIM nenalezena…
@zvidavajanca píše:
@PetraJ
Nevím, jak kde dvě SIMky řeší, ale aby mi to tam psalo, že druhá SIM nenalezena…
Tak to je normální, když tam ta druhá simka není.
Starší dcera má taky náhodou duální telefon a má tam dva řádky:
T- mobile
Sim2 - není signál/Není karta SIM
Ničemu to nevadí.
@PetraJ
Myslím si, že v dnešní nabídce se dá telefon vybrat i bez toho. Ale každého věc.
@zvidavajanca píše:
@PetraJ
Myslím si, že v dnešní nabídce se dá telefon vybrat i bez toho. Ale každého věc.
To jistě. Ale hledala jsem pro děti barevný telefony a shodou okolností jsou oba duální. Nevidím v tom problém. Prostě tam budou mít jednu simku.
Poraďte mi, prosím, nějaký mobil do 2000,– - důležité je, aby tam byla wifi, obchod play a třeba i nějaký odolnější, je to pro syna.
@Hogata A kolik je synovi, 4,5", který uvádí @Bomer je docela dost velký telefon pro dítě ![]()
Nicméně, co se týče odolnosti, tak pokud se nejedná o odolný telefon je to více méně stejné. A odolné telefony v této kategorii nenajdeš.
Ten dostane dcerka- 12let