Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, mám dotaz týkající se svíček Yankee Candle. Provoní byt, i když jsou otevřené, ale nezapálené? Jaké jsou vaše nejoblíbenější vánoční vůně?
Nene urcite zavirat nebo vycpeji, ja miluju christmas eve, christmas cookies, gilter star, letos poprve frost fir tak se nemuzu dockat uz nedele ![]()
@weronika.77 kupuji primo na originalnim eshopu ted je tam do nedele nejaka sleva, jinak vim ze maji v knihkupectvi a tam jsou drazsi, v nemecku v drazdanech maji vzdy v zime -70 na letni vune a v lete na vanocni, tak to nesu vzdy plnou tasku, jinak hodne vidim na fb v bazarech. Za ty penize to fakt stoji, akorat mi prijde cim svetlejsi barva tim mensi intenzita, az na wafle to je fakt asi moje nej nej vune ![]()
Ne ale když se zapálí tak voní celý byt hodiny. Jsou super nejlepší je ta vánoční ale už asi ji nedelaji
@Anetis22 vanocnich maji asi 15, ja milovala vuni linecke cukrovi, to fakt se sliny zbihaly a vanocni girlandu ale letos bohuzel ani jedna neni, ale chrisťmas cookies je lineckemu dost podobna
Asi tak, jak už tady bylo řečeno. Nám voní všechny, teď to střídáme ještě s WoodWick
kupováno s originálních shopů ![]()
Provoní byt, když ji zapálíš. Já spíš než svíčky používám jejich vosky a dávám si je do aroma lampičky a ty jsou taky síla. Provoní pěkně a vydří strašně dlouho. ![]()
Nezapaleny max na wc. Na FB je skupina kde se dají koupit za dobrý ceny a nebo chytnout na oficiálním eshopu slevy. Nedávno byla akce 50% na vybrané svíčky, ve skříni už čekají 4 na ježíška. Po novým roce bývají taky vyprodeje na eshopu a oficiálních obchodech.