Kde se dají koupit svíčky Yankee Candle?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
724
18.10.17 10:54

Yankee Candle kdo kupuje?

Ahoj, kupujete Svíčky Yankee Candle? A kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
18.10.17 10:57

V zahradnictvi, v Globusu (ale tam mají levnejsi radu) a/nebo v obchodnich centrech

jinak rychle pouziti strycka Googla a najdes, kde potrebujes

http://www.yankeesvicky.cz/…koupite.html

• Citovat
  • Upravit
724
18.10.17 11:00

A když to prodávám a dám cenu 690 přijde to jako moc? samotdřejme jsem schopná nějaký druhy sehnat do 600,– nebo ty malé svíčky za 59,– Je mi jasné že lidi zkouší za levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.10.17 11:08
@LenkaZi píše:
A když to prodávám a dám cenu 690 přijde to jako moc? samotdřejme jsem schopná nějaký druhy sehnat do 600,– nebo ty malé svíčky za 59,– Je mi jasné že lidi zkouší za levněji.

Včera jsem si koupila malou HoneyGlow za 67,–. Byla jsem se podivat v zahradnictvi na kytky vhodne na předzahrádku a tahle mne oslovila.

Chapu, objednavas to z Anglie a tady preprodavas dal… ;)

• Citovat
  • Upravit
1695
18.10.17 11:14

Tak cenu nejak supr nizkou nemas a hlavne osobne radsi koupim v obchode nez od no-name pani na netu. Kdyz jeste pripoctu postovne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
18.10.17 11:27
@aleba píše:
Tak cenu nejak supr nizkou nemas a hlavne osobne radsi koupim v obchode nez od no-name pani na netu. Kdyz jeste pripoctu postovne… :nevim:

Což máte pravdu. ta za 690,– bohužel byla jedna dražší. Jinak se dá sehant do 600,– Já to spíš davala jako osobní odběr v Budějcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
18.10.17 11:27
@Hanka1 píše:
Včera jsem si koupila malou HoneyGlow za 67,–. Byla jsem se podivat v zahradnictvi na kytky vhodne na předzahrádku a tahle mne oslovila.Chapu, objednavas to z Anglie a tady preprodavas dal… ;)

Objednala z De.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
18.10.17 11:30
@LenkaZi píše:
Objednala z De.

Odkud? Mě to přijde pořád všude drahé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
18.10.17 11:34

@pikola Z amazonu. Ale ty ceny jsou tam taky strašný. A když objednáváte z amzonu musi se tam zaplatit nějaký roční poplatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
18.10.17 11:37

@aleba no ono taky neni sláva něco prodat lidem, když si to někdo zamluví a neni si to schopen za týden vyzvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.10.17 11:40
@LenkaZi píše:
@aleba no ono taky neni sláva něco prodat lidem, když si to někdo zamluví a neni si to schopen za týden vyzvednout.

ja taky nejsem cílovka na objednavani po netu. Prijdu do obchodu, ovonim a bud koupim nebo ne, navíc ja kupuju ty male a když jsem si jista vuni (třeba Baby Cotton), tak jdu pak do velke…

• Citovat
  • Upravit
26234
18.10.17 11:40

Ja bud zahradnictvi nebo http://www.yankeesvicky.cz/
Ani nevim, kolik se ceny pohybuji na obou mistech, zahradnictvi bude asi drazsi, ale mam to hned a ocucham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
18.10.17 11:42

Jo kupuji. Holka co má u nás zahradnictví je má za dobrou cenu. Kupuji si u ní i ty vosky do aromalampy. Má je za 55,– což je super cena. Jinak ale musím říct, že co se týká intenzity vůně, nejsou už Yankee to co dřív. Teď jsem koupila obyč AirWick za 140,– a ta rozvoněla celý dům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
18.10.17 11:43

@Hanka1 taky rači nakupuji v obchodě. jedila jsme do zahrádkářstvi a očuchávala a objednala si co mi vonělo. Pro někoho je stovka dost pro někoho nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.10.17 11:50

Kupuji u nás v obchodě s Tescoma věcmi :mrgreen: naposledy jsem dotáhla čtyři - čichal je syn a chtěl jich hromadu 8) ale musím se přiznat, ze netuším na kolik tam vyjde jedna. Po netu bych asi nekoupila - menim vůně a nedá se to ocuchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný