Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, kupujete Svíčky Yankee Candle? A kde?
V zahradnictvi, v Globusu (ale tam mají levnejsi radu) a/nebo v obchodnich centrech
jinak rychle pouziti strycka Googla a najdes, kde potrebujes
A když to prodávám a dám cenu 690 přijde to jako moc? samotdřejme jsem schopná nějaký druhy sehnat do 600,– nebo ty malé svíčky za 59,– Je mi jasné že lidi zkouší za levněji.
@LenkaZi píše:
A když to prodávám a dám cenu 690 přijde to jako moc? samotdřejme jsem schopná nějaký druhy sehnat do 600,– nebo ty malé svíčky za 59,– Je mi jasné že lidi zkouší za levněji.
Včera jsem si koupila malou HoneyGlow za 67,–. Byla jsem se podivat v zahradnictvi na kytky vhodne na předzahrádku a tahle mne oslovila.
Chapu, objednavas to z Anglie a tady preprodavas dal… ![]()
Tak cenu nejak supr nizkou nemas a hlavne osobne radsi koupim v obchode nez od no-name pani na netu. Kdyz jeste pripoctu postovne… ![]()
@aleba píše:
Tak cenu nejak supr nizkou nemas a hlavne osobne radsi koupim v obchode nez od no-name pani na netu. Kdyz jeste pripoctu postovne…
Což máte pravdu. ta za 690,– bohužel byla jedna dražší. Jinak se dá sehant do 600,– Já to spíš davala jako osobní odběr v Budějcích.
@Hanka1 píše:
Včera jsem si koupila malou HoneyGlow za 67,–. Byla jsem se podivat v zahradnictvi na kytky vhodne na předzahrádku a tahle mne oslovila.Chapu, objednavas to z Anglie a tady preprodavas dal…
Objednala z De.
@LenkaZi píše:
Objednala z De.
Odkud? Mě to přijde pořád všude drahé
@pikola Z amazonu. Ale ty ceny jsou tam taky strašný. A když objednáváte z amzonu musi se tam zaplatit nějaký roční poplatek
@aleba no ono taky neni sláva něco prodat lidem, když si to někdo zamluví a neni si to schopen za týden vyzvednout.
@LenkaZi píše:
@aleba no ono taky neni sláva něco prodat lidem, když si to někdo zamluví a neni si to schopen za týden vyzvednout.
ja taky nejsem cílovka na objednavani po netu. Prijdu do obchodu, ovonim a bud koupim nebo ne, navíc ja kupuju ty male a když jsem si jista vuni (třeba Baby Cotton), tak jdu pak do velke…
Ja bud zahradnictvi nebo http://www.yankeesvicky.cz/
Ani nevim, kolik se ceny pohybuji na obou mistech, zahradnictvi bude asi drazsi, ale mam to hned a ocucham
Jo kupuji. Holka co má u nás zahradnictví je má za dobrou cenu. Kupuji si u ní i ty vosky do aromalampy. Má je za 55,– což je super cena. Jinak ale musím říct, že co se týká intenzity vůně, nejsou už Yankee to co dřív. Teď jsem koupila obyč AirWick za 140,– a ta rozvoněla celý dům.
@Hanka1 taky rači nakupuji v obchodě. jedila jsme do zahrádkářstvi a očuchávala a objednala si co mi vonělo. Pro někoho je stovka dost pro někoho nic.
Kupuji u nás v obchodě s Tescoma věcmi
naposledy jsem dotáhla čtyři - čichal je syn a chtěl jich hromadu
ale musím se přiznat, ze netuším na kolik tam vyjde jedna. Po netu bych asi nekoupila - menim vůně a nedá se to ocuchat