Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jsou vsude.Na netu jsem cetla dat ovoce do dozy, zakryt folii, paratkem par direk…ale jich tady jeste vic…mam pocit, ze jdou z venku, je to mozne? Nekde zas ctu hodne vetrat…ale nezda se mi to..porad vysavam…jsou vsude.Co s nima?
Dekuji
@katuska84 já dávám do misky trochu džusu nebo vina, zakreju fólii a udělám ty dirky a funguje to dobre.
@katuska84 řešila jsem je poslední dva měsíce, svi. e jedny ![]()
Nakonec jsem za 120 kaček koupila Biolit jablíčko a máme pokoj, za mě super ![]()
Taky jsem. s nima teď bojovala, trocha burčáku a folie s dírkama pomohla hodně, ale už se sem zase začínají vracet, někde jsem četla, že pomůže klasická mucholapka, tak to asi vyzkouším
My je mame vsude, ne jenom v kuchyni. v pazre, v koupelnach, detskych pokojich…kde se podivam tam je vidim.to jablickl zkusim, ale az zitra se dostanu do drogerie ![]()
My je mame vsude, ne jenom v kuchyni. v pazre, v koupelnach, detskych pokojich…kde se podivam tam je vidim.to jablickl zkusim, ale az zitra se dostanu do drogerie ![]()
@katuska84 píše:
Jsou vsude.Na netu jsem cetla dat ovoce do dozy, zakryt folii, paratkem par direk…ale jich tady jeste vic…mam pocit, ze jdou z venku, je to mozne? Nekde zas ctu hodne vetrat…ale nezda se mi to..porad vysavam…jsou vsude.Co s nima?Dekuji
zkoušela jsem kdeco, pasti, zavírat okna, vynášet odpad denně, vysavač… Nakonec pomohla chemie, normálně nějaký spej a je op nich. Pak už se ani tak nemnoží a dá se to udržet.
Taky je doma mame, asi je ted jejich obdobi..ja je beru vysavacem, ted k nam zase zacinaji lozit ventilacka berusky! Njn..priroda uz se pripravuje na zimu, vsechno leze do tepla, i pavouci
vsechno beru vysavacem
Mne se ty mrchy podařilo vyhubit omylem - měla jsem nějaké parazity na kytce, tak jsem píchla do květináče to lepitko na škůdce pokojovych rostlin a ono to fungovalo na octomilky. Od te doby mam porad jedno lepitko pichle v truhlíku a je klid
@katuska84 píše:
Jsou vsude.Na netu jsem cetla dat ovoce do dozy, zakryt folii, paratkem par direk…ale jich tady jeste vic…mam pocit, ze jdou z venku, je to mozne? Nekde zas ctu hodne vetrat…ale nezda se mi to..porad vysavam…jsou vsude.Co s nima?Dekuji
My jich máme horzně moc, teď se dělá všude víno, takže je jich hodně po celé dědině.
Vzdy kdyz se objevi, zalejvam vsechny kytky slabouckym roztokem hypermanganu. pouzivam ho do uplneho vymizeni octomilek. vzdycky to zabralo. ale nevim jak to zapusobi na nachylnejsi kytky.
Jednou jsem si je prinesla s bylinkami v kvetinaci. Dala jsem do misky balsamiko ocet, potravinovou folii pres a par direk paratkem. Trvalo to dva dny, kuchyn pachla octem, ale pochytaly se vsechny, doporucuji.