Octomilky - zblázním se!!

525
16.10.17 10:56

Octomilky-zblaznim se!!

Jsou vsude.Na netu jsem cetla dat ovoce do dozy, zakryt folii, paratkem par direk…ale jich tady jeste vic…mam pocit, ze jdou z venku, je to mozne? Nekde zas ctu hodne vetrat…ale nezda se mi to..porad vysavam…jsou vsude.Co s nima? :( Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80197
16.10.17 10:58

Já je beru vysavačem, když už se objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
16.10.17 10:59

@katuska84 já dávám do misky trochu džusu nebo vina, zakreju fólii a udělám ty dirky a funguje to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
16.10.17 11:02

@katuska84 řešila jsem je poslední dva měsíce, svi. e jedny :mrgreen:
Nakonec jsem za 120 kaček koupila Biolit jablíčko a máme pokoj, za mě super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
16.10.17 11:15

Taky jsem. s nima teď bojovala, trocha burčáku a folie s dírkama pomohla hodně, ale už se sem zase začínají vracet, někde jsem četla, že pomůže klasická mucholapka, tak to asi vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
16.10.17 11:18

My je mame vsude, ne jenom v kuchyni. v pazre, v koupelnach, detskych pokojich…kde se podivam tam je vidim.to jablickl zkusim, ale az zitra se dostanu do drogerie :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
16.10.17 11:18

My je mame vsude, ne jenom v kuchyni. v pazre, v koupelnach, detskych pokojich…kde se podivam tam je vidim.to jablickl zkusim, ale az zitra se dostanu do drogerie :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
16.10.17 11:22
@katuska84 píše:
Jsou vsude.Na netu jsem cetla dat ovoce do dozy, zakryt folii, paratkem par direk…ale jich tady jeste vic…mam pocit, ze jdou z venku, je to mozne? Nekde zas ctu hodne vetrat…ale nezda se mi to..porad vysavam…jsou vsude.Co s nima? :( Dekuji

zkoušela jsem kdeco, pasti, zavírat okna, vynášet odpad denně, vysavač… Nakonec pomohla chemie, normálně nějaký spej a je op nich. Pak už se ani tak nemnoží a dá se to udržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
16.10.17 11:26

Taky je doma mame, asi je ted jejich obdobi..ja je beru vysavacem, ted k nam zase zacinaji lozit ventilacka berusky! Njn..priroda uz se pripravuje na zimu, vsechno leze do tepla, i pavouci :roll: vsechno beru vysavacem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2856
16.10.17 11:29

Nechcete mi nejaky poslat? Ja je musim draze kupovat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.10.17 11:43

Mne se ty mrchy podařilo vyhubit omylem - měla jsem nějaké parazity na kytce, tak jsem píchla do květináče to lepitko na škůdce pokojovych rostlin a ono to fungovalo na octomilky. Od te doby mam porad jedno lepitko pichle v truhlíku a je klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
16.10.17 11:57
@katuska84 píše:
Jsou vsude.Na netu jsem cetla dat ovoce do dozy, zakryt folii, paratkem par direk…ale jich tady jeste vic…mam pocit, ze jdou z venku, je to mozne? Nekde zas ctu hodne vetrat…ale nezda se mi to..porad vysavam…jsou vsude.Co s nima? :( Dekuji

My jich máme horzně moc, teď se dělá všude víno, takže je jich hodně po celé dědině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
16.10.17 13:47

Vzdy kdyz se objevi, zalejvam vsechny kytky slabouckym roztokem hypermanganu. pouzivam ho do uplneho vymizeni octomilek. vzdycky to zabralo. ale nevim jak to zapusobi na nachylnejsi kytky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16452
16.10.17 19:44

Jednou jsem si je prinesla s bylinkami v kvetinaci. Dala jsem do misky balsamiko ocet, potravinovou folii pres a par direk paratkem. Trvalo to dva dny, kuchyn pachla octem, ale pochytaly se vsechny, doporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný