Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, potřebuji poradit. Syn bude mít 8let a ted mě napadlo, co bych mu mohla pořídit. Úplně propadl youtuberům jako např. Jirka Král a tak…Já se v nich nevyznám
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte, kde bych mohla na netu sehnat nějaký „suvenýr“, tričko nebo něco takového s tímto jménem…Moc děkují ![]()
Zkus se podívat sem, treba tam něco najdeš. http://www.realgeek.cz ( tip od dcery
)
@Dorisska píše:
Dobrý den, potřebuji poradit. Syn bude mít 8let a ted mě napadlo, co bych mu mohla pořídit. Úplně propadl youtuberům jako např. Jirka Král a tak…Já se v nich nevyznámTak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte, kde bych mohla na netu sehnat nějaký „suvenýr“, tričko nebo něco takového s tímto jménem…Moc děkují
Kluk si taky vybíral trička. Jenže všechny, co jsme našlï, byly pánské - absolutně netuším udávanou XS, jaká bude.
@carambol muj syn nosi normalne trika 158,Jirku Krale ma xs a je mu dobre, pak jsem koupila Hoggyho vel. s a to ma jak nocni kosily.
@Ivana 85 píše:
@carambol muj syn nosi normalne trika 158,Jirku Krale ma xs a je mu dobre, pak jsem koupila Hoggyho vel. s a to ma jak nocni kosily.
Mno on právě chtěl hoggyho a běžně nbosí tak 152
@carambol tak to doporucuju toho hoggyho nebrat, nebo ho bude mit na spani jako nas syn ![]()
@Ivana 85 píše:škoda, chtěl hlavně jeho.
@carambol tak to doporucuju toho hoggyho nebrat, nebo ho bude mit na spani jako nas syn
Teď mi muž psal, na které trička se syn díval - Agraelus, Jirka Král, Lelek, Flygan, Sterakdary
@Bavi píše:
Je i kniha Já youtuber
Knížku už pro něj mám, jede v poseroutkovi, zatím má tři díly, tak má zabalené další dva