Youtuber - Jirka Král

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
82
18.7.16 18:16

Youtuber Jirka Král

Dobrý den, potřebuji poradit. Syn bude mít 8let a ted mě napadlo, co bych mu mohla pořídit. Úplně propadl youtuberům jako např. Jirka Král a tak…Já se v nich nevyznám :) Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte, kde bych mohla na netu sehnat nějaký „suvenýr“, tričko nebo něco takového s tímto jménem…Moc děkují :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1890
18.7.16 18:27

Zkus se podívat sem, treba tam něco najdeš. http://www.realgeek.cz ( tip od dcery ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
18.7.16 19:14
@Dorisska píše:
Dobrý den, potřebuji poradit. Syn bude mít 8let a ted mě napadlo, co bych mu mohla pořídit. Úplně propadl youtuberům jako např. Jirka Král a tak…Já se v nich nevyznám :) Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte, kde bych mohla na netu sehnat nějaký „suvenýr“, tričko nebo něco takového s tímto jménem…Moc děkují :mavam:

Kluk si taky vybíral trička. Jenže všechny, co jsme našlï, byly pánské - absolutně netuším udávanou XS, jaká bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
18.7.16 19:19

@carambol muj syn nosi normalne trika 158,Jirku Krale ma xs a je mu dobre, pak jsem koupila Hoggyho vel. s a to ma jak nocni kosily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
18.7.16 19:23
@Ivana 85 píše:
@carambol muj syn nosi normalne trika 158,Jirku Krale ma xs a je mu dobre, pak jsem koupila Hoggyho vel. s a to ma jak nocni kosily.

Mno on právě chtěl hoggyho a běžně nbosí tak 152

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
18.7.16 19:27

@carambol tak to doporucuju toho hoggyho nebrat, nebo ho bude mit na spani jako nas syn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
18.7.16 19:29
@Ivana 85 píše:
@carambol tak to doporucuju toho hoggyho nebrat, nebo ho bude mit na spani jako nas syn :mrgreen:
škoda, chtěl hlavně jeho.
Ale aspoň dort bude mít s jeho logem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
18.7.16 19:42

Teď mi muž psal, na které trička se syn díval - Agraelus, Jirka Král, Lelek, Flygan, Sterakdary

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
18.7.16 20:38

Je i kniha Já youtuber :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
18.7.16 20:39
@Bavi píše:
Je i kniha Já youtuber :)

Knížku už pro něj mám, jede v poseroutkovi, zatím má tři díly, tak má zabalené další dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák