Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Je jasné, že mizerný nákup nikoho nepotěší, skřípeme zuby, reklamujeme nebo kvapně odklízíme do popelnice, aby nám ta věc nekazila náladu. Ale někdy je to škoda. S odstupem se tomu často dokážeme zasmát a když ne my, tak naši přátelé i nepřátelé.
Máte nějaký takový úlovek, na který vzpomínáte? Pokud by byla fotka, určitě přiložte.
Bohužel téma zcenzurovalo poslední výraz úlovky, takže téma je takové nečitelné, ale jistě chápete, co mám na myslí.

tyhle šaty asi znáte z internetu, ty si objednala nějaká žena jako svatební. Vlevo očekávání, vpravo realita.
Příspěvek upraven 14.07.16 v 21:09
Já mám tento úlovek, který straší v šatníku dceru
Vlevo očekávání, vpravo realita.

Taky jsem si objednala saty, zrovna nekdy loni. Na fotce krasny, syte cerveny, no super. Dokonce i vysokej podil bavlny. To co prislo, mi vyrazilo dech - umelina, bavlnu to nevidelo ani z rychliku, barva nejaka bordo, jeste to na sobe melo nejakej podivnej vzor, kterej na fotce videt nebyl. A byly mi asi o dve cisla vetsi. Tak jsem je obratem poslala zpatky, nastesti penizky mi vratili a to velice rychle. Fotku bohuzel nemam.
@Swami Harashimi doufám že se diskuse netýká pouze šatů ![]()
Můj nejstrašnější nákupní úlovek je z lonska, vykvetlý ted na jaře. Měl to být pivonkovitý tulipán Danceline, bílá s delikátně červeně stříknutými špičkami okvětních plátků
.
Vyrostl Brooklyn. Neojošklivější tulipán který jsem kdy viděla, připomíná mi skřety z Pána prstenů ![]()
@Reniii já si koupila nádhernou popínavou růži a vyrostla z ní popínavá pláňka.
@Swami Harashimi ty modré šaty jsou z aukra že? Taky jsem na ně koukala, je to něco podobnýho, co jsem si objednala já. Bohužel reálné foto nemám, ale barva měla být podle obrázku spíš lososová a přišla taková sladká růžová
materiál taky nic moc, ještě tam bylo napsáno měřte, velikosti neodpovídají a tak jsem si přeměřila míry a seděla velikost XL, no a šaty mi vzadu odstávaly. Stály 270 Kč, takže jsem to nějak neřešila.
Mimochodem ty svatební šaty to je teda moc
Bohužel takových pochybných obchodů je dost a realita je úplně jiná, proto bych si žádný svatební šaty nenechala takhle nechat ušít po internetu, je to hadr z Číny.
Příspěvek upraven 14.07.16 v 22:02
@Reniii To spíš vypadá jak růžičková kapusta, s nádechem rebarbory ![]()
@sima90 jj, dcera si je tam vyhlédla, je to přesně odtamtud. ![]()
@Reniii nene, jakýkoliv nákup vítán. Tulipány jsou výborné. To je hit genetického inženýrství tamního obchodu. ![]()
Nejlepší podvod, co se kytek týče, jsou asi „duhové“ růže v semínkách, co posílají, to mne pobavilo, že jim na to někdo skočil. ![]()
Objednali jsme si stan, hezky modrý, když jsme přišli do prodejny si ho vyzvednout byl maskacovy, já se rozbrečela, ale teď jsem ráda, že se manžel spletl a objednal jinou barvu jsme těžce originalni a stan je hezky s listama.
@masinka69 píše:
Objednali jsme si stan, hezky modrý, když jsme přišli do prodejny si ho vyzvednout byl maskacovy, já se rozbrečela, ale teď jsem ráda, že se manžel spletl a objednal jinou barvu jsme těžce originalni a stan je hezky s listama.
vyuzijete, az budete stanovat v národním parku. ![]()
@Swami Harashimi Můj muž. Nedalo mu a na Ali objednal semínka orchidejí v zářivých barvách. Jsem mu říkala, že je to blbost, ale zasela jsem je, ať má radost a vyrostlo něco, co má listy docela určitě ne jako orchidej, tak jsem zvědavá, co z toho bude. Ale když on ten obrázek byl tááák neodolatelný ![]()
@Annci Pak pošli srovnávací fotky, co se nabízelo a jak to vyrostlo. Bude to hodnotný příspěvek do sbírky. ![]()