yproblémy se spánkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
272
21.8.06 08:21

yproblémy se spánkem

Ahojky všem,vím že toto téma se tady před chvíli objevilo,taky jsem si ho pořádně přečetla a jsem na tom podobně jako zoufalá maminka nespavce. Malá má 14 dní, přes den spí krásně,v 7 večer se nají a v osm už spí v postýlce s trochou breku,ale usne.Spí asi do půlnoci,pak nakrmím,přebalím, dám do postýlky nebo do koše a nechce usnout.Po chvilce začne brečet a tak je to až do šesti do rána ještě s jedním krmením.V šest ráno se nají a hned krásně usne,Ale uprostřed noci ne a ne zabrat.Jediné co pomáhá,když si ji vezmu do postele,tam usne. Prosím poradte co udělat aby i v noci mohla krásně usnout po krmení. Díky

Zuzka + Anička 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1817
21.8.06 08:41

ahojky,
u tak maleho miminka bych to moc neresila, klidne bych si ji brala k sobe do postele, kdyz se ji tak dobre usina… uvidis, ze postupem casu se to jeste tolikrat zmeni a „obrati“, ze se nemusis bat toho, ze by si na vasi postel zvykla …

marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
21.8.06 08:44

Zuzi,
je velmi pravděpodobné že malá má ještě převrácený režim-v bříšku nepozná co je jestli den nebo noc,tak to bude ještě chvíli trvat než se to spraví ale neboj,bude to!

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
21.8.06 08:47

Taky bych to neřešila, je jí teprve 2 týdny, v tomhle věku má ještě nárok úplně na všechno :D Taky jsme v tomhle období měli druhou půlku noci budící. Strašně rychle se to mění, mimčo si rytmus teprve tvoří, počkej po šestinedělí, všechno bude jinak..

Makýš a Tygříci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
21.8.06 08:52

Ahoj Zuzko :D
taky mame 14denni holcicku a jsme na tom podobne. Pres den o ni nevime, cely den spinka, takze mam cas si hrat s nasi druhou dcerkou (2 roky) a vecer ve 20, kdyz ji nakojim, tak se ji vetsinou nechce spat a bud place, protoze ma prdiky, nebo proste kouka a plive dudlika kazde 2 minuty, takze je nejlepsi sedet u postylky.....Nase prvni dcerka tohle vubec nemela, ale je fakt, ze jak pisou holky bude to tim obracenym rezimem a po sestinedeli se to urcite spravi, vydrz :!

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
21.8.06 10:45

Náš Adámek ze začátku taky netušil den/noc, prostě si po 3-4 hodinkách chtěl být vzhůru, takže nemělo smysl ho uspávat. Po hodince až dvou se zase unavil a šlo se znovu chrupat. S manželem jsme se střídali, on ho měl do dvou (já jsem teda nakojila on s ním pak byl vzhůru do dalšího kojení a pak uspal) a od dvou já. Takže jsme to v pohodě zvládli a asi po měsíci začal spinkat parádně. Vydržet! Já se teď vyspím krásně, malej spinkal celou noc od 9 do půl osmý, ale děsím se, kdy se to pokazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
21.8.06 11:20

tak si myslím, že zas takový problém nemáš (nechci to ale zlehčovat). Prostě si ji vem do postele. Malý s námi spával snad do půl roku a usínal jedině u prsu. Jsou národy, kde je normální, že celá rodina spí na jedné hromadě. Každý má na to různý názor, ale já jsem přesvědčená, že mimčo potřebuje mít pocit bezpečí a ten má jedině u mámy. Buď ráda, že ti takto malé mimi usne samo v psotýlce, to u většiny není, spousta z nás uspávala různě (houpáním na balonu, kojením, atd). Řeči, že si ji tím naučíš nebo rozmazlíš, jsou podle mě blbost. Dělej, jak to sama cítíš. Proč by ses trápila uspáváním malé v noci, když obě můžete spokojeně spát spolu? :)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
21.8.06 12:14

Moc děkuji všem za odpověď,asi máte pravdu.Nebudu to lámat přes koleno,ještě je malá tak si ji budu brát do postele,když je jí tam se mnou dobře.Aspoň se obě pěkně vyspíme a tatka taky a časem se to třeba změní,uvidíme.Díky a mějte se.

Zuzka + Anička 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky