Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte, Mám takový problém. Dnes mi přišel email s tím, že mám v z-boxu objednávku a mám ji zaplatit. Rozklikla jsem si tedy aplikaci…No a zásilka tam není…už se mi to stalo po 3. Volala jsme na uvedené číslo a nikdo mi to nebere…
stalo se Vám to taky? Vůbec nevím jak to vyřešit, abych zjistila, že tam fakt je a jak jo zaplatit, když v aplikaci není
díky
@Anicka9819 píše:
Ahojte, Mám takový problém. Dnes mi přišel email s tím, že mám v z-boxu objednávku a mám ji zaplatit. Rozklikla jsem si tedy aplikaci…No a zásilka tam není…už se mi to stalo po 3. Volala jsme na uvedené číslo a nikdo mi to nebere…stalo se Vám to taky? Vůbec nevím jak to vyřešit, abych zjistila, že tam fakt je a jak jo zaplatit, když v aplikaci není
díky
Volala jsi přímo do call centra Zásilkovny? Vždy se napřed ozve robot a pokud to nepomůže, tak vyčkat na operátora. Jinak ne, nikdy de mi to nestalo, vše platím dopředu.
No a byl u objednavky stejny mail nebo telefon, ktere pouzivas v aplikaci zasilkovna?
A nezadala jsi k objednávce špatně telefon? Bez toho se v apce neobjevi ![]()
@Anicka9819 špatně zadané číslo? Tohle se mi stalo několikrát, když jsem ho špatně uvedla. Stačí zavolat na linku zasilkovny a nechat se spojit s operátorem
Informace o vyzvednutí a zaplacení chodí i e-mailem. Maximálně, že by jsi zadala zle telefonní číslo.