Z učitelky asistentkou pedagoga?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je nedostatek ucitelu. Berou se studenti ctvrtaku a pataku, at jdou ucit. Takze bych se nebala, ze nenajdes misto v jine skole.
Pochopitelne zalezi na aprobaci, ale moc dobre vime, jak to chodi, kdyz reditel potrebuje, tak da potrebny pocet hodin, aby to odpovidalo aprobaci a zbytek klidne doplni jinym predmetem do uvazku. Hledej, oslovuj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Je nedostatek ucitelu. Berou se studenti ctvrtaku a pataku, at jdou ucit. Takze bych se nebala, ze nenajdes misto v jine skole.
Pochopitelne zalezi na aprobaci, ale moc dobre vime, jak to chodi, kdyz reditel potrebuje, tak da potrebny pocet hodin, aby to odpovidalo aprobaci a zbytek klidne doplni jinym predmetem do uvazku. Hledej, oslovuj.
Tak právě ta aprobace je naprosto zásadní. O matikáře nebo chemika by se na většině škol porvali, zatímco každý ředitel nemá v šuplíku méně než deset životopisů od češtinářů. Příčetný ředitel nikdy nedá na hlavní předmět neaprobovaného učitele - češtinář tu matematiku na 2.stupni kvalitně fakt neodučí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
To opravdu neplatí všude. V Moravskoslezském kraji poptávka po místech určitě dost výrazně převyšuje nabídku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renduli píše:
To opravdu neplatí všude. V Moravskoslezském kraji poptávka po místech určitě dost výrazně převyšuje nabídku.
Přesně tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava Mám VŠ specku a kdysi jsem si říkala, že bych to v té věznici zkusila. Ale když jsem zjistila plat a jak bych tam musela být tolik hodin, někdy i víkendy, tak jsem si to velice rychle rozmyslela. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit