Z učitelky asistentkou pedagoga?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
22.2.19 19:40

Je nedostatek ucitelu. Berou se studenti ctvrtaku a pataku, at jdou ucit. Takze bych se nebala, ze nenajdes misto v jine skole.
Pochopitelne zalezi na aprobaci, ale moc dobre vime, jak to chodi, kdyz reditel potrebuje, tak da potrebny pocet hodin, aby to odpovidalo aprobaci a zbytek klidne doplni jinym predmetem do uvazku. Hledej, oslovuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
22.2.19 19:57
@Kelsey píše:
Je nedostatek ucitelu. Berou se studenti ctvrtaku a pataku, at jdou ucit. Takze bych se nebala, ze nenajdes misto v jine skole.
Pochopitelne zalezi na aprobaci, ale moc dobre vime, jak to chodi, kdyz reditel potrebuje, tak da potrebny pocet hodin, aby to odpovidalo aprobaci a zbytek klidne doplni jinym predmetem do uvazku. Hledej, oslovuj.

Tak právě ta aprobace je naprosto zásadní. O matikáře nebo chemika by se na většině škol porvali, zatímco každý ředitel nemá v šuplíku méně než deset životopisů od češtinářů. Příčetný ředitel nikdy nedá na hlavní předmět neaprobovaného učitele - češtinář tu matematiku na 2.stupni kvalitně fakt neodučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
1.3.19 13:59
@Kelsey píše:

To opravdu neplatí všude. V Moravskoslezském kraji poptávka po místech určitě dost výrazně převyšuje nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
2.3.19 10:02
@renduli píše:
To opravdu neplatí všude. V Moravskoslezském kraji poptávka po místech určitě dost výrazně převyšuje nabídku.

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
29.11.22 01:27

@Kfětoslava Mám VŠ specku a kdysi jsem si říkala, že bych to v té věznici zkusila. Ale když jsem zjistila plat a jak bych tam musela být tolik hodin, někdy i víkendy, tak jsem si to velice rychle rozmyslela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat