Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojik, neboj to bude dobré. Nezkoušela jsi třeba Wobenzym?
@Alenkavrisi píše:
Ahojik, neboj to bude dobré. Nezkoušela jsi třeba Wobenzym?
Ten mi doktor zakazal ze zacatku skrze obrovsky otoky..neru aescin
To te opravdu lituju. Uplne si umim predstavit, jak moc to musis mit bolavy a citlivy. Ale myslim, ze antibiotika by ti mohly pomict celkove s tim uzdravenim, tak uvidis, az je nasadis. Teda predpokladam, ze ti je na anginu daj.
Mne stacilo, ze jsem pred x lety byla na operaci, kdy mi vyndavali takovou hnusnou bouli v podpazi, a taky se mi to hojilo blbe. Furt mi z toho neco teklo, ze jsem si tam prilepovala i vlozku
,to jinak neslo. Vyndani stehu mi prislo, jako by mi rvali nervy az od konecku prstu, no proste desny. O bolesti ani nemluvim..
Drz se, bude lip!
Aha tak to se docela divím že kvůli otokum.. Jelikož otoky právě minimalizují.
@Alenkavrisi píše:
Aha tak to se docela divím že kvůli otokum.. Jelikož otoky právě minimalizují.
Doktor mi rikal ze se na srazenina nesmi. ![]()
@marcellia Tekla ti z toho krev? Jak to resili? Ja si neumim predstavit ze mi dotoho dssna pochnout injekci a znovu rozriznou a zasijou..
jeste kdyz je mi tak zle…
@Anonymní píše:
Doktor mi rikal ze se na srazenina nesmi.
@marcellia Tekla ti z toho krev? Jak to resili? Ja si neumim predstavit ze mi dotoho dssna pochnout injekci a znovu rozriznou a zasijou..jeste kdyz je mi tak zle…
Krev trochu taky, ale spis hnis a podobny hnus. Ale ja mela z rany hadicku asi tyden, pak vyndani, a stehy zhruba ten dalsi tyden. Ale musim rict, ze celej proces hojeni byl mimoradne bolestivej. Ja uz to predtim jednou podstoupila, a to bylo v pohode, podruhy uz hrozny.
@marcellia píše:
Krev trochu taky, ale spis hnis a podobny hnus. Ale ja mela z rany hadicku asi tyden, pak vyndani, a stehy zhruba ten dalsi tyden. Ale musim rict, ze celej proces hojeni byl mimoradne bolestivej. Ja uz to predtim jednou podstoupila, a to bylo v pohode, podruhy uz hrozny.
Jezis
tak to me to neboli, ty stehy..jen krev
Jseš bolavá a unavená, tvoje pocity jsou normální.
Antibiotika na mandle zaberou rychle, ještě chvilku vydrž ![]()
@Pučálkovic.Amina píše:
Prášky proti bolesti?
Beru uz tyden v kuse ibalgin
@marcellia píše:
To te opravdu lituju. Uplne si umim predstavit, jak moc to musis mit bolavy a citlivy. Ale myslim, ze antibiotika by ti mohly pomict celkove s tim uzdravenim, tak uvidis, az je nasadis. Teda predpokladam, ze ti je na anginu daj.
Mne stacilo, ze jsem pred x lety byla na operaci, kdy mi vyndavali takovou hnusnou bouli v podpazi, a taky se mi to hojilo blbe. Furt mi z toho neco teklo, ze jsem si tam prilepovala i vlozku,to jinak neslo. Vyndani stehu mi prislo, jako by mi rvali nervy az od konecku prstu, no proste desny. O bolesti ani nemluvim..
Drz se, bude lip!
antibiotika bere určitě už od operace… dávají se preventivně.
@Anonymní píše:
Holky ja uz cely den jen brecim. Pred tydnem jsem prodelala operaci celisti z duvodu vrozene vady. Hure jsem se po narkoze budila. Stehy mam v cely puse, a dva z nich prosakuji krvi, zadny hnis. Oblicej uz mi docela spaskl, misto toho mam sileny modriny jak kdyby me nekdo zbil. Manzel prisel se synem domu, ze si spitaly zensky
ze me zmlatil. Dva dny uz jsem unavená jak blazen, a dnes se mi udělal obrovský čep na mandli. Nemuzu ani polykat, teplotu mam 37.5. Tipuju ze angina, takze zitra k lekari, a ve středu na kontrolu stehu. Holky ja uz jsem tak vyčerpaná. Jsem porad nemocna, strasne se bojim ze mi ty stehy budou predelavat. Ja vim ze mi reknete ze o nic nejde, jenze ja uz jsem uplne hotova. Nemuzu bolesti jist, pitBoli me snad uplne vsechno…
Prosím Tě, zkus se hodit trochu víc do pohody, za pár dní bude dobře, měkké tkáně se hojí velice rychle.
Svým myšlením si ubližuješ, psychika dělá hodně a manžel Ti svým pitomým komentářem taky nepomohl, to si mohl odpustit. Tvoje rozpoložení Ti k uzdravení nepřidá, spíš naopak. Pláč namáhá svaly v obličeji.
Proč byla vrozená vada operovaná až teď v dospělosti a ne dřív?
Zkus si udělat nějakou momentální radost, pusť si třeba pěkný film, hudbu, válej se v posteli, takových příležitostí taky v životě tolik není. Zkus si to v hlavě přenastavit a v rámci možností si to užít. Manzel se synem by Tě měli trochu opečovávat. Potom budeš i bolest snášet líp. Léky na bolest máš? Proč nejsou stehy vstřebávací?
Holky ja uz cely den jen brecim. Pred tydnem jsem prodelala operaci celisti z duvodu vrozene vady. Hure jsem se po narkoze budila. Stehy mam v cely puse, a dva z nich prosakuji krvi, zadny hnis. Oblicej uz mi docela spaskl, misto toho mam sileny modriny jak kdyby me nekdo zbil. Manzel prisel se synem domu, ze si spitaly zensky
Boli me snad uplne vsechno… 
ze me zmlatil. Dva dny uz jsem unavená jak blazen, a dnes se mi udělal obrovský čep na mandli. Nemuzu ani polykat, teplotu mam 37.5. Tipuju ze angina, takze zitra k lekari, a ve středu na kontrolu stehu. Holky ja uz jsem tak vyčerpaná. Jsem porad nemocna, strasne se bojim ze mi ty stehy budou predelavat. Ja vim ze mi reknete ze o nic nejde, jenze ja uz jsem uplne hotova. Nemuzu bolesti jist, pit